Προς το περιεχόμενο

Πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου??

Mimi90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γνωριζει καποιος ποσο καιρο κανει να εκδοθει το διπλωμα οδηγησης, ηδη εχει περασει ενας μηνας απο τοτε που εδωσα αλλα ακομα δεν το εχω στα χερια μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 με εναμιση μηνα...και εγω πριν κανα μηνα εδωσα και περιμενω...

μ ειπαν βεβαια πως αν πας στο μηχανολογικο η τεσπα οπου σε στειλουν για να το παρεις,και το ζητησεις και σου πουν δε μπορουμε δεν το εχουμε ακομα,(εγω π ειμαι Θεσσαλονικη μ λενε το κλασσικο "απο Αθηνα περιμενουμε"),μπορεις να τους κανεις γραπτη δηλωση-αιτηση οπου θα ζητας να σου πουν τους λογους για τους οποιους δεν μπορουν να σου το δωσουν ακομα...και κατοπιν αυτου στο στελνουν σε 5 μερες..............ελεεινο μηπως????

δευτερη λυση ειναι να σταξεις 50αρακι

εγω το εμαθα κατοπιν εορτης(οχι για το 5ο0αρακι,σιγα μην το εδινα) και τωρα αναγκαστικα περιμενω και επισημα την καρτα

ΥΠΟΨΙΝ:Το χαρτι που ισως σου εδωσαν απο τη σχολη οδηγων και καλα σαν "προσωρινο" διπλωμα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και δεν εχει καμια ισχυ..δηλαδη αν βγεις στον δρομο με αυτο και σε πιασει η τροχαια δεν θα εχει καμια απολυτως ισχυ και ακολουθουν τα επακολουθα(κληση κλπ)

εκτως και αν εχεις γλυκια φωνη και θεληματικο μπουστο και ισως το σωσεις :P

Οχι δεν ασημωσα...

Μπα δεν μου δωσανε κανενα χαρτι απο τη σχολη αλλα βαρεθηκα να περιμενω, δεν τους καταλαβαινω καθολου ειλικρινα....

• 4 εβδομάδες αργότερα...

1 μιση μηνα κανανε, αλλα επιτελους το εχω στα χερια μου, παντος η κατασταση με την εκδοση των διπλωματων ειναι χαλια ποιος ο λογος να αργουν τοσο:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...