alexaspi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια. http://www.gigabyte.com.gr/products/vga/specs/gv-n26oc-896h-b.html στο παραπανω site ειναι η καρτα γραφηκων που εχω. ενω αναφερει πως υποστιριζει πως εχει τεχνολογια cuda εγω δν την εχω. τι παιζετε εδω? πρεπει να την κανω download απο καπου??? help me
Nik.K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το Cuda ειναι απλα ενα σετ εντολων που υποστηριζονται απο τον επεξεργαστη της καρτας σου δεν το βλεπεις αν το εχεις η οχι. Απλα οταν τρεχεις ενα προγραμμα συμβατο με CUDA θα τρεχει πιο γρηγορα.
johnny21a Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Τι περιμενες δηλαδη οταν σου ανοιγει το PC θα εμφανιζεται καμια αρCUDA ????
alexaspi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ναι τους εχω. πρεπει να παω να το κατεβασω απο καπιο site
vasilisga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 θα τους κατεβασεις απο το site της nvidia... οπως ειπαν οι παραπανω, γνωριζεις τι ειναι η τεχνολογια cuda και που χρησιμοποιειται?
alexaspi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 θα τους κατεβασεις απο το site της nvidia...οπως ειπαν οι παραπανω, γνωριζεις τι ειναι η τεχνολογια cuda και που χρησιμοποιειται? το χριαζομαι για linux οσοι ασχοληθικαν με ασυρματα δυκτια καταλαβενουν αλλα πω θα καταλαβω αν εχω η οχι αυτο θελω να μ πει καποιος. οι drivers απο το site της invidia ειναι
sozz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μπες nvidia control panel και μετα system information
Robertox25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Τι περιμενες δηλαδη οταν σου ανοιγει το PC θα εμφανιζεται καμια αρCUDA ???? ρε φιλε τζονι ακομη γελαω!!!!! ισως απο τα πιο πετυχημενα πουχω δει τον τελευταιο καιρο.!!!
alexaspi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μπες nvidia control panel και μετα system information το βρηκα εχει τελικα. ευχαριστω μαν δν μπορεις να φανταστεις ποσο βοηθησες.
sozz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 το βρηκα εχει τελικα.ευχαριστω μαν δν μπορεις να φανταστεις ποσο βοηθησες. και που το βρηκες δεν κερδισες πραμα αφου το ειχες και πριν απλως σου εφυγε το αγχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.