Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου μεχρι ~150 €

mojitooc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες!

Επειδη εχασα το nokia n78 μου -.-' , μπορειτε να μου προτεινετε ενα κινητο μεχρι 150€(αντε και λιγο παραπανω xd).Προτιμω να ειναι touchscreen μιας και δεν ειχα ποτε μου τετοιου ειδους..Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να εχει wifi θα με βολευε πολυ!

Απο μια μικρη ερευνα που εκανα σε αυτα τα χρηματα προς LG ή Samsung με κοβω(Για touchscreen παντα μιλαμε).

Thanks in advance!

Δημοσ.

w0w..πολυ ωραιο κινητο,αυτο θα to χτυπησω λογικα!

Thxx

Εdit : Μηπως το ειχε/εχει κανενας να μας πει προσωπικες εμπειριες;

Δημοσ.

θα πας (κατά τη γνώμη μου) σε Nokia 5230.

δεν έχει την τέλεια κάμερα,

δεν έχει wifi,

αλλά έχει την οθόνη που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα,

το gps που θα σου δίνει και οδηγίες...

είναι (κατ εμέ) όμορφο

και φθηνό για αυτά που προσφέρει...

Δημοσ.

αν ειναι να παρεις με οθονη αφης να παρεις μονο capacitive οθονη,αλλιως θα εχεις προβλημα με την κακη αποκριση τους.εχω ενα lg viewty που εχει οθονη resistive και ειναι απλα χαλια

παρε το corby

Δημοσ.

@thanos713

Μουρη?Δεν το ηξερα οτι οταν εχεις touchscreen πουλας μουρη θα το εχω υποψιν....(btw i lol'd hard xd)

Προτιμω να ειναι touchscreen μιας και δεν ειχα ποτε μου τετοιου ειδους

Επισης γιατι οχι samsung,πες μου λιγα παραπανω δεν ειμαι ενημερωμενος.

@Str

To nokia 5230 το εχω δουλεψει μιας και το ειχε ενας ξαδελφος μου,ωραιο κινητο αλλα νομιζω οτι το omnia προσφερει περισσοτερα + οτι το ειχα λιωσει το symbian με το n78.

@basilis5 Αρα δεν το προτεινεις ετσι;Λογο οτι τετοιου ειδους οθονης αφης suckαρουν;

Δημοσ.
@thanos713

Μουρη?Δεν το ηξερα οτι οταν εχεις touchscreen πουλας μουρη θα το εχω υποψιν....(btw i lol'd hard xd) Επισης γιατι οχι samsung,πες μου λιγα παραπανω δεν ειμαι ενημερωμενος.

Δεν είπα ότι "οταν εχεις touchscreen πουλας μουρη" απλά ρώτησα αν ισχύει αυτό και αν όχι τι ισχύει... Όχι στα SAMSUNG γιατί δεν έχω βρει κανένα που να αντέχει πολύ καιρό...
Δημοσ.

Ρε παρεξήγηση, δεν ήθελα να πω ότι πας να πουλήσεις μούρη. Απλώς επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε, ρώτησα τι καλύτερο έχει από τις κανονικές οθόνες.

Δημοσ.

Οχι φιλε απλα οπως προειπα δεν ειχα κινητο αφης και μιας και ειναι ευκαιρια λεω να παρω αφης.Τι αλλο κινητο προτεινεις/προτεινετε εκτος απο touchscreen.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...