BritGreek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Αγόρασα πριν λίγο καιρό το Rye 4810. Ενώ έχω σχεδόν πάντα πολύ ισχυρό σήμα, με δείχνει πάντα λίγο πιο μπροστά από το σημείο στο οποίο βρίσκομαι. Ακόμα, όταν βρίσκομαι σε φανάρι με κάθετο δρόμο και είμαι το πρώτο αυτοκίνητο, δείχνει ότι βρίσκομαι στο δρόμο που είναι μπροστά και κάθετα (σαν να έχω ήδη στρίψει, ανεξάρτητα αν σκοπεύω να το κάνω). Στην ουσία, επειδή με δείχνει πάντα λίγο πιο μπροστά, εκεί που πρέπει να στρίψω, αυτό βλέπει ότι "πέρασα" τη στροφή, και κάνει συνέχεια επανακαθορισμό της διαδρομής. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Το πρόβλημα υπάρχει, ανεξάρτητα από ποια προγράμματα πλοήγησης χρησιμοποιώ.
FFighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 να το πας πισω φιλε μου, αφου το επαναφερεις στην αρχικη κατασταση ωστε να αποφυγεις τυχον εκπτωση της εγγυησης.
BritGreek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το θέμα, όμως, είναι ότι είμαι στην Αγγλία. Μήπως υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;
FFighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το θέμα, όμως, είναι ότι είμαι στην Αγγλία. Μήπως υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; εκτος απο ενα απλο hard reset δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο. για ρωτα και τον ειδικο σαυτα "vector" sto http://www.gpsnavi.org/index.php
FFighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 το Rye 4810 προβλέπει το μέλλον. απο τις μαρκες που απεχθανομαι.....
BritGreek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Κάποιοι την προτείνουν εδώ μέσα. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Προφανώς είμαι άτυχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.