cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 για δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο πανος, και πες μας επισης πως εκανες το bios update? μεσω win? DOS? πως?
batistapao13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 update εκανα μεσω του προγραμματος που εχει μαζι...μαλλον το τροφοδοτικο φταιει....
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Καλα στο Πλαισιο το παιζουν το...sudoku κανονικα ετσι?Ποσο ασχετοι μπορει να ειναι αν αντικρουουν την εταιρια που εχει βγαλει σχετικο bios?
cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 update εκανα μεσω του προγραμματος που εχει μαζι...μαλλον το τροφοδοτικο φταιει.... γιατι το λες αυτο? σου εκανε κατι? ποιο τροφοδοτικο εχεις?
batistapao13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 κανει κατι ωραιους ηχους+οτι με τιναζει ο υπολογιστης οταν τον ακουμπαω γυμνος
xatzis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 update εκανα μεσω του προγραμματος που εχει μαζι...μαλλον το τροφοδοτικο φταιει.... Καλύτερα να μην κάνεις τα bios uptade μέσο win γτ μια φορά το είχα κάνει παλιότερα σε μια p4v800-x που είχα και μπρίκαρε τα bios. Ελπίζω πια το utility που δίνει η asus για uptade μέσο win να είναι καλό γιατί τότε ήταν... GTP!
batistapao13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Λοιπον μετα απο ωρες ψαξιματος....το τροφοδοτικο δημιουργει βραχυκυκλωμα στην μητρικη...τα εχει παιξει η γειωση του...με το που ακουμποαω πλαστικα ατικειμενα πανω στο τροφοδοτικο ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα
savvas1340 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Λοιπον μετα απο ωρες ψαξιματος....το τροφοδοτικο δημιουργει βραχυκυκλωμα στην μητρικη...τα εχει παιξει η γειωση του...με το που ακουμποαω πλαστικα ατικειμενα πανω στο τροφοδοτικο ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα Eχεις βαλει σωστα την μητρικη στου κουτι?Μηπως ξεχασες να βαλεις τις βιδες?
Da_rudakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ρε παιδακια κατι ασχετο μην ανοιγω νεο τοπικ! Αλλαγη μητρικης γιατι χαλασε.. ΕΙχα abit βαζω asus..Παιζει να γλυτωσω το φορματ με win 7 ? ? Με XP ήθελε στανταρ φορματ.. Thanks!
d3m0n Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Παίζουν διάφορες μαγκιές που μπορείς να βρεις στο net και να γλυτώσεις το format. Εγώ είμαι της άποψης να γίνεται καθαρό install των windows.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Στα 7 δε νομίζω πως είναι απαραίτητο το format. Θα συμφωνήσω με τον d3m0n πάραυτα.
Da_rudakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδια επαιξε χωρις format απευθειας ! Εννοειτε οτι θα κανω μολις παρω back up με την ησυχια μου γιατι ξαφνικα χτυπησε το m/b ! Φοβερα τα 7. .
Da_rudakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Sorry χάλασε εννοώ..Το dual channel των ram! Αν έβαζα 2 μνήμες μαζί δεν άναβε, μόλις άφηνα μια πάνω ήταν οκ!
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ποια μητρική έχεις και σε ποια slots δοκίμασες να τις βάλεις; Ποιες μνήμες έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.