Προς το περιεχόμενο

νεος επεξεργαστης&μητρικη

batistapao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. οταν ζηταμε πληροφοριες για αναβαθμιση, καλο ειναι να γραφουμε αναλυτικα το υπαρχον συστημα. εσυ για παραδειγμα δεν αναφερεις τι τυπο μνημων εχεις! με ενα ξερο 4gb corsair, δεν λες τιποτα!

2. επειδη εχεις 2χ9800 και θες SLI, υποχρεωτικα η μητρικη που θα παρεις πρεπει να υποστηριζει SLI, αρα θες nvidia chipset με 2 χ pciex16 ή χ8.

3. συμφωνω με τα κομματια που προτεινε ο lionheart75, αν θες να κρατησεις ΚΑΙ τις μνημες που εχεις!

επισης υπαρχει και αυτη η μητρικη http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11677 αλλα ειναι στα €78.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα...., η μητρικη μπορει να ειναι οπως λες του κ@λου αλλα μπορεις να αναφερεις και το μοντελο? υποπτευομαι οτι για να παιρνει SLI, δεν ειναι εντελως του κ@λου! μπορει να θες μονο επεξεργαστη....!!!

Δημοσ.

το eversest μου δειχνει αυτο

ASUS Crosshair II Formula NVIDIA nForce 780a SLI

---------- Προσθήκη στις 14:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

την ξερετα την παραπανω μητρικη??γιατι εγω απο οσο ξερω δεν την γνωριζω....

Δημοσ.
το eversest μου δειχνει αυτο

ASUS Crosshair II Formula NVIDIA nForce 780a SLI

---------- Προσθήκη στις 14:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

την ξερετα την παραπανω μητρικη??γιατι εγω απο οσο ξερω δεν την γνωριζω....

Πλάκα κάνεις;Δίκιο είχε ο cabdik τελικά που σε ρωτούσε να πείς όλο το σύστημα.

Το λοιπόν κάνεις update το bios αν χρειάζεται και παίρνεις αυτόν http://www.e-plaza.gr/index.php?target=products&product_id=34372 και τελειώνεις.

Δημοσ.
καλα...., η μητρικη μπορει να ειναι οπως λες του κ@λου αλλα μπορεις να αναφερεις και το μοντελο? υποπτευομαι οτι για να παιρνει SLI, δεν ειναι εντελως του κ@λου! μπορει να θες μονο επεξεργαστη....!!!

ΕΕΕΜΜΜ...,κατι δε μου κολλαγε καλα! DDR2 ram + 2x9800GTX επανω και να ειναι μητρικη του κ@λου??? δεν μου καθεται....!!!

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=EIDxaW1Ln3YR9RA2&templete=2 αν μιλας γι αυτην,

θα θεωρησω οτι κανεις πλακα και δεν τα ελεγες σοβαρα ολα τα προηγουμενα. διοτι αν θεωρησω οτι τα ελεγες σοβαρα ολα αυτα περι μητρικης του κ@λου, να χεις χαρη που δεν εισαι καπου κοντα μου, γιατι θα αρπαζα οτι εβρισκα μπροστα μου και θα στο πεταγα στο κεφαλι......!!!!!!!!!

φιλε μου, προτου μας χαζεψεις με την στραβωμαρα σου.., κανε μια απλη αναβαθμιση στο BIOS και τραβα παρε οποιον νεο επεξεργαστη AMD σου κανει...!!! ακομα και τον 6πυρηνο 1090Τ..!!

Δημοσ.

οταν την αγορασα απο το πλαισιο αυτο ειχε εννοωηθει απο τον πωλητη και μου ελεγε να ξανασκεφτω να παρω gigabyte...για αυτο θεωρησα οτι ειναι του κ@λου

Δημοσ.

φιλαρακι, τοσο καιρο που εισαι στο φορουμ, αν παρακολουθουσες διαφορα θεματα κατα καιρους, θα διαβαζες οτι η συγκεκριμενη μητρικη ηταν μια απο της κορυφαιες της προηγουμενης γενιας AM2+..!! γι αυτο καλο ειναι να διαβαζουμε και κανα review για τα κομματια που εχουμε ή που θελουμε να παρουμε, ωστε να ξερουμε που βαδιζουμε.

αρα, ξεχνας οτι θες νεα μητρικη, τουλαχιστον για το αμεσο μελλον, και πας μονο για επεξεργαστη. κι αν θες την προταση μου, παρε τον Phenom II x4 955ΒΕ. αφου δεν παιρνεις μητρικη, ριξε το μπατζετ σου εκει. θα δεις τρομερη διαφορα!!

http://www.skroutz.gr/s/76118/AMD-Phenom-II-X4-955-Black-Edition-Box.html

με τις υγειες σου!

ΥΓ. μην ξεχασεις οπωσδηποτε, να βαλεις το τελευταιο BIOS της μητρικης σου, ΤΩΡΑ με τον 6000 επανω, ωστε οποιον επεξεργαστη και να παρεις, να ειναι ενημερωμενη!

Δημοσ.
αφου αυτο μου ειπε εμμεσα ο πωλητης το πιστεψα...

Να μην πιστεύουμε τι μας λένε (ειδικά οι πωλητές) αλλά να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε.

Πάλι καλά που μας είπες τελικά την μητρική σου γιατι σε έβλεπα να την σκότωνες για ψίχουλα για να πάρεις κάποια υποδεέστερη.

Πάρτυ θα έκανε αυτός που θα την έπαιρνε... :lol:

Πωλείται μητρική του κ@λου asus am2 στα 10 ευρώ... :P

No offence. :-)

Δημοσ.
Kαθαρά απο περιέργεια... τι score overall βγάζει το σύστημα στο 3dmark 06?

Απλά για την ιστορία (καθώς στα παιχνίδια είναι διαφορετικό το performance).

Nα υποθέσω ~12k?

την demo version τρεχετε, ή εχετε "πάρει" και κωδικό?

Δημοσ.
Να μην πιστεύουμε τι μας λένε (ειδικά οι πωλητές) αλλά να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε.

συμφωνω με τα χιλια.....!!!

τελικα τι σκεφτεσαι να κανεις? δεν μας ειπες..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...