Ian_Dragonheart Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 kaspersky internet security 2010 version 9.0.0.736
DIGITHEOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το ειχα και εγω και επειδη τα περναει ολα απο κοσκινο σερνοταν το συμπαν .κανε μια δοκιμη ,βαλε στο kasperky, δεξι κλικ , Pause protection για ενα λεπτο και κοιτα αυτα που προσπαθουσες να ανοιξεις ,ανοιγουν γρηγορα .αν ναι τοτε φταιει ο kaspersky .Εγω γυρισα στον 8 και βρηκα την υγεια μου (με τον 10 εκανα 20 δευτερα να μου ανοιξει ο media player!!!!)
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μα μετραει τη καταναλωση με ολα ανοιχτα (και photoshop) σε 64μπιτο συστημα. Του τοπα και πριν και δε το καταλαβε. Φταιει και ο τροπος που τοπα βεβαια. Δεν εχεις προβλημα φιλε μου
Ian_Dragonheart Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εκλεισα τον Ευγένιο για ενα λεπτό περίπου. Η αλήθεια είναι πως ειδα διαφορά αλλά δυστυχώς αμελητέα σε σχέση με πρίν.Το τελευταί πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι format και επανεγκατάσταση αλλα μάλλον για άυτό με κόβω...Όσο για την κατανάλωση και χωρίς το photoshop ανοικτό πάλι σερνεται...
Phantolino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οι πολλαπλες διαργασιες του svchost ειναι νορμαλ γιατι καθε ενα τρεχει για διαφορετικο group υπηρεσιων. Μην μπεις στην διαδικασια να απενεργοποιεις superfetch και ιστοριες ουτε να διανοηθεις να ζησεις χωρις αυτο λογο του προβληματος σου. Τα windows 7 δεν ειναι ΧP λειτουργουν με διαφορετικο τροπο καπου αλλου θα βρισκεται το προβλημα. Εαν εισαι σιγουρος οτι εισαι καλυμενος απο windows update, οτι εισαι καθαρος απο spyware (τρεξε ενα ComboFix http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix ) κτλ, ξεκινα απεγκαταστοντας το antivirus και ασε το λειτουργικο οσο μπορεις πιο ελευθερο απο 3rd party προγραμματα. Αυτο στο εκανε με το καλημερα οταν ξεκινησες τα windows μετα την εγκατασταση ή το παρατηρησες επειτα; EDIT: στο παρελθον οταν ειχα εγκαταστησει τα 7 ειχα θεμα με του drivers της καρτας γραφικων μου και μου καθηστερουσε γενικα το Aero, ψαχνοντας το ειδα οτι ειναι γνωστο προβλημα με την ATI και επεστρεψα στα vista. Προσφατα που τα ξαναεγκατεστησα δεν ειχα προβληματα. Δοκιμασε να ριξεις μια ματια στους chipset οδηγους και καρτας γραφικων γιατι τωρα ειδα που εγραψες οτι στο safemode δεν στα κανει αυτα.
_Anonymous_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οι πολλαπλες διαργασιες του svchost ειναι νορμαλ γιατι καθε ενα τρεχει για διαφορετικο group υπηρεσιων. Μην μπεις στην διαδικασια να απενεργοποιεις superfetch και ιστοριες ουτε να διανοηθεις να ζησεις χωρις αυτο λογο του προβληματος σου. Τα windows 7 δεν ειναι ΧP λειτουργουν με διαφορετικο τροπο καπου αλλου θα βρισκεται το προβλημα. Εαν εισαι σιγουρος οτι εισαι καλυμενος απο windows update, οτι εισαι καθαρος απο spyware (τρεξε ενα ComboFix http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix ) κτλ, ξεκινα απεγκαταστοντας το antivirus και ασε το λειτουργικο οσο μπορεις πιο ελευθερο απο 3rd party προγραμματα. Αυτο στο εκανε με το καλημερα οταν ξεκινησες τα windows μετα την εγκατασταση ή το παρατηρησες επειτα; EDIT: στο παρελθον οταν ειχα εγκαταστησει τα 7 ειχα θεμα με του drivers της καρτας γραφικων μου και μου καθηστερουσε γενικα το Aero, ψαχνοντας το ειδα οτι ειναι γνωστο προβλημα με την ATI και επεστρεψα στα vista. Προσφατα που τα ξαναεγκατεστησα δεν ειχα προβληματα. Δοκιμασε να ριξεις μια ματια στους chipset οδηγους και καρτας γραφικων γιατι τωρα ειδα που εγραψες οτι στο safemode δεν στα κανει αυτα. Και το θεμα με τους drivers αν δεν ειναι οι σωστοι παιζει
Ian_Dragonheart Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Το πρόβλημα μου το έκανε μήνες αργότερα απο την εγκατάσταησ των windows 7.Επίσης το Kaspersky ο έχω και αυτό απο την πρώτη μέρα που έβαλα τα 7.Οι οδηγοί είναι οι τελευταίοι τόσο απο chipset οσο και απο καρτα γραφικών. Αν απενεργοπιήσω το Kaspersky βλέπω διαφορά αλλα και πάλι όχι τεράστια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.