VeRDe Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 κατι παιζει με την κυρα forthnet... τον τελευταιο καιρο οποτε κατεβαζω με torrent το ιντερνετ ΣΕ-ΡΝΕ-ΤΑΙ.. εχω συνεχη dc απο το msn, οι σελιδες κανουν 3 ωρες η και καθολου να φορτωσουν και ως δια μαγειας, οταν θα κλεισω το utorret ολα εξαφανιζονται..../ επισης παρατηρω οτι ξεκιναει να κατεβαζει με 500kb/sec ξερω γω κατι και μετα απο μερικα sec παφ, πεφτει στα 70kb/sec μονομιας! επισης στο speedtest.net το ping κανονικα παιζει γυρω στο 25ms ενω με utorrent παει ~650ms!! σαν να τρωει τσεκουρωμα! πληροφοριακα εχω Forthnet 2 play 24αρα στην Πατρα. εχει κανεις κανα παρομοιο προβλημα?
scrooge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3268490#post3268490 τελευταια δεν παιζει να το κανει. παντα το εκανε κ τωρα το καταλαβες. εχεις ρουτερ που δεν αντεχει πολλες συνδεσεις. δε φταιει η φορθνετ. αν κανεις οτι σου λεω επανω θα εισαι μια χαρα.
VeRDe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 θα το δοκιμασω και θα σου πω.. παντως πληροφοριακα παντοτε ετσι ηταν ρυθμισμενο και το ρουτερ και το utorrent και τετοιο προβλημα δεν ειχα.. την κρυπτογραφιση να την ενεργοποιησω η οχι? φιλε privateer 1.8.5 του utorrent εννοεις? και αν ναι γιατι?
scrooge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 κρυπτογραφηση ναι εγω την εχω on. δεν εχει σχεση βεβαια με το θεμα σου, αλλα βαλτην ον
VeRDe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ναι νομζω οτι τελικα ειχες δικιο φιλε scrooge.. το ρυθμισα 80-45-5 (ξετσεκαρα και το addition slots) και λειτουργει σωστα... τωρα θα δουμε σε βαθος χρονου αν θα χρειαστει να το ξανα πειραξουμε και αυτο..
scrooge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ωραια. λογικα δεν θα ξαναεχεις προβλημα. το 45 μπορεις να το ανεβασεις λιγο, βαλτο καμια 65-70 για να εχεις περισσοτερα connections οταν κατεβαζεις ενα μονο torrent.
alexisgt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 και ως δια μαγειας, οταν θα κλεισω το utorret ολα εξαφανιζονται..../ Απάντησες μόνος σου που είναι το πρόβλημα, αλλά λές σιγά... Μια ζωή μια χαρά ήταν όλα... Η κυρά-forthnet φταίει.
isay Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Απάντησες μόνος σου που είναι το πρόβλημα, αλλά λές σιγά... Μια ζωή μια χαρά ήταν όλα... Η κυρά-forthnet φταίει. +1 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361547
vasilisga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ρε παιδια και εγω σημερα το παρατηρησα αυτο το πραγμα, μονο που σημερα αλλαξα απο οτε σε forthnet με την forthnet δεν ειχα παρομοιο προβλημα μεχρι που ανεβαζα και 50kbps τωρα ακομη και με 0-5kkbps upload τρωω μεγαλη καθυστερηση στο browsing, καμια συμβουλη?
VeRDe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Απάντησες μόνος σου που είναι το πρόβλημα, αλλά λές σιγά... Μια ζωή μια χαρά ήταν όλα... Η κυρά-forthnet φταίει. δεν ειπα αυτο.. ειπα "5 χρονια δεν ειχα προβλημα και τον τελευταιο μηνα μου κανει κολπακια.. το utorrent δεν αλλαξε, μηπως η forthnet αρχισε να τσεκαρει και να περιοριζει πραγματα?" εχω forthnet απο τοτε που η συνδεση 256kbps θεωρουνταν γρηγορη και δεν ειχα ποτε κανενα παραπονο. την θεωρω κορυφαια, απλα εχει κανα 3μηνο που παρουσαιζει κατι περιεργα συμπτωματα ο υποσταθμος εδω και ετσι το συνδυασα... οπως και να χει τελος καλο, ολα καλα..
alexisgt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γι' αυτούς που έχουν πρόβλημα. 1. Αν ο client είναι utorrent, τότε βάλτε την έκδοση 1.8.5 2. Περιορισμός στο upload στο 1/4 του max upload 3. Μειώστε τον αριθμό των συνδέσεων 4. Σωστό Port Forward
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 5. βρείτε private tracker...
_Anonymous_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Πρεπει να ανοιξεις τα simultaneous connections απο 10 (default) σε οσα θες. Αν δε το κανεις αυτο......... νο κουκου.
VeRDe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μπορει καποιος να μου απαντησει τι πλεονεκτηματα προσφερει η 1.8.5?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.