Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι, απλώς τι διαφορά έχει πρακτικά ξερωγώ. (Ευχαριστώ για τις ως τώρα info ε)
grigas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αν δεν ισχύει κάτι άλλο για την Δανία, στο ασφαλισμένο σε αποζημιώνουν για το δηλωθέν ποσό, στο συστημένο υπάρχει μία στάνταρ αποζημίωση.
prothipourgos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εγώ έχω παραγγείλει 5 φορές παπούτσια απο αμερική και τα έλαβα απο ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα πάντως.....
chill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εγώ έχω παραγγείλει 5 φορές παπούτσια απο αμερική και τα έλαβα απο ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα πάντως..... Το πιθανότερο είναι να φοράει διαφορετικό νούμερο από το δικό σου γι' αυτό
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ρε γμτ έλεος πια μ' αυτούς τους κλανιάρηδες στύλ Λούσι που φοβούνται να στείλουν ένα απλό συστημένο δέμα! ;ρ 'Εχω βρεί μια μεταχείρα γαμάτη φωτογραφική από Αγγλία, και ο παπάρας θέλει ντε και καλά να μου τη στείλει ασφαλισμένο (42 λίρες) αντί απλά συστημένο (12 λίρες) που του λέω εγώ, γιατί φοβάται. Τόσα πακέτα συστημένα, ποτέ κανένα πρόβλημα.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Θα δοκιμάσω συστημένο και αν χαθεί θα σπάσω νεροχύτες. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! =)
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Απορροφητήρες σπάσε καλύτερα, στο νεροχύτη θα σπάσεις το χέρι σου.
gerontas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 ...Τόσα πακέτα συστημένα, ποτέ κανένα πρόβλημα.Μην είσαι τόσο απόλυτος, ρίξε μια ματιά στο συνημμένο: Από τη στιγμή που βγήκε από το τελωνείο, εξαϋλώθηκε. Εντάξει, μια μνήμη ήταν, κάπου 40 ευρώ με τα ταχυδρομικά, στήθηκα τρεις-τέσσερις φορές στην ουρά για ν' ακούσω τις ηλίθιες δικαιολογίες τους και τα παράτησα. Εύχομαι να μύρισε όμορφα η mobo του ταχυβρώμου αμέσως μετά το boot. Απλά, από τότε Ελληνικά Βραδυδρομεία, ΜΟΝΟ όταν δεν υπάρχει εναλλακτική. Ασχετο (περίπου): Προς γνώσιν των Mac-users του forum, η OWC μπήκε σε περίοπτη θέση της προσωπικής μου blacklist, καθώς αρνήθηκε ακόμη κι ένα τυπικό "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε".
htps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 καλα ποσο για τα μπαζα ειναι τα ΕΛΤΑ? μπηκα τωρα να βρω εναν ΤΚ και στην ιστοσελιδα τους τα μπαζα εχουν απενεργοποιημενη την δυνατοτητα αναζητησης ΤΚ. Φταιω εγω τωρα που θα παρω τηλ πρωινιατικα κ θα τους στολισω?Σε οποιον υπαλληλο πεσω τωρα θα του κανω το πρωινο αξεχαστο!!Οι μπαζαριες
freedubus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μην είσαι τόσο απόλυτος, ρίξε μια ματιά στο συνημμένο: Από τη στιγμή που βγήκε από το τελωνείο, εξαϋλώθηκε. Χμ, βασικά έβγαλα τόση σιγουριά γιατί είχα στο μυαλό μου τη διακίνηση από χώρες της ΕΕ, καθώς από τις χώρες εκτός μπαίνει στο παιχνίδι το τελωνείο οι οποίοι είναι κλέφτες κανονικά, βουτάνε τα πακέτα είτε κανονικά (όπως εσένα) είτε έμμεσα (με υπέρογκο εκτελωνισμό).
Ather Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Χμ, βασικά έβγαλα τόση σιγουριά γιατί είχα στο μυαλό μου τη διακίνηση από χώρες της ΕΕ, καθώς από τις χώρες εκτός μπαίνει στο παιχνίδι το τελωνείο οι οποίοι είναι κλέφτες κανονικά, βουτάνε τα πακέτα είτε κανονικά (όπως εσένα) είτε έμμεσα (με υπέρογκο εκτελωνισμό). ισχύει, γνωστός μου πήγε να κάνει εκτελωνισμό μόνος του. Σε κάποια φάση τον αφήνει ένας τελωνειακός στην αποθήκη να πάρει το αντικείμενο του, οπότε τον ρωτάει ο γνωστός μου αν είναι ασφαλισμένα τα αντικείμενα. Του λέει ναι. Οπότε βούτηξε και ένα ξένο. Δυστυχώς δεν ήταν αξίας
gerontas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν αποκλείω αυτά που λέτε για το τελωνείο, αλλά στην περίπτωσή μου η ομορφιά μάλλον έγινε από τα ΕΛΤΑ, τουλάχιστον αυτό δείχνει η συμπεριφορά τους. Κάθε στήσιμο στην ουρά και νέα υπεκφυγή: "Θα το έχετε την Δευτέρα... Θα το έχετε την Παρασκευή... Ξέρετε, χάθηκε στο Τελωνείο..." Εκεί ρώτησα (ο αφελής) "Κι αφού χάθηκε στο τελωνείο, γιατί μου λέγατε ότι θάρθει και ξέρατε και το πότε;" Σηκώθηκαν οι τόνοι, του ζήτησα να μου βεβαιώσει εγγράφως ότι δεν το παρέλαβαν από το τελωνείο και τότε ψέλλισε κάτι δικολαβίστικα και ζήτησε να κάνω "Αίτηση αναζήτησης απωλεσθέντος", που φυσικά "χάθηκε". Λέω τώρα: Αν είχε χαθεί στο τελωνείο, γιατί -ένα χρόνο τώρα- κάνουν την πάπια;
Ather Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Είχε tracking number? Έχω δει το κορυφαίο με την ACS να έχει παραλάβει κάποιο άτομο το δέμα (το οποίο αποκλείεται) από το Ελ. Βενιζέλος. Φταίνει και οι υπάλληλοι πάντως που ζητάνε να βάλεις μία μονογραφή πολλές φορές και δεν κρατάνε άλλα στοιχεία. Οπότε σε κάθε περίπτωση ασφάλιση. Λίγα τα χρήματα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.