Προς το περιεχόμενο

Asus Eee PC 1005HA

kakofonixx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα

Παρακολουθω καιρο τη συγκεκριμενη ενοτητα του φορουμ και κατα καιρους εχω εκμεταλλευτει τις προσφορες που ανακαλυπτουν τα μελη!

Με χαρα λοιπον ανακαλυψα και εγω μια πολυ καλη προσφορα και φυσικα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να τη μοιραστω μαζι σας :-)

Λοιπον τον τελευταιο καιρο εψαχνα για netbook και περασα μια βολτα απο το Saturn στο σταθμο του ΟΣΕ

Βρηκα το συγκεκριμενο netbook της Asus με 6cell μπαταρια στην τιμη των 199€ οταν το φτηνοτερο καταστημα που βγαζει ο τσιγγουνης το εχει στα 265€!!

και το καλυτερο ειναι οτι στο saturn δινουν δωρο και ενα Crypto ReDi PC 50 με την αγορα καθε λαπτοπ

αρα εχουμε και λεμε: asus 1005ha + crypto = 199€!

προσωπικα δεν το πολυσκεφτηκα και χτυπησα ενα, ενω τα εχει σε περιοπτη θεση ως προσφορα και εχει αρκετα κομματια ακομα (πανω απο 30) για οποιον ενδιαφερεται

Δημοσ.

3 χρονια εγγυηση επισημη απο την ASUS, με ελληνικοτατα manual και ολα τα σχετικα!

ξεχασα να πω πως εχει μονο σε μαυρο ;-)

Δημοσ.

το μονο μειον ειναι πως η asus δεν εχει service στην Ελλαδα και πρεπει να παει στο εξωτερικο..

Δημοσ.

Τώρα μου βγάζει αλλά πριν δεν έβγαζε. Αναζήτηση έκανα (και την διάβασα αυτή τη σελίδα) απλώς δεν έχω ιδέα από netbook και δεν μου απάντησε στην ερώτηση. Τελικά βρήκα άλλο άρθρο που λέει ότι είναι το ίδιο.

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.
Τώρα μου βγάζει αλλά πριν δεν έβγαζε. Αναζήτηση έκανα (και την διάβασα αυτή τη σελίδα) απλώς δεν έχω ιδέα από netbook και δεν μου απάντησε στην ερώτηση. Τελικά βρήκα άλλο άρθρο που λέει ότι είναι το ίδιο.

Ευχαριστώ πάντως

Φιλε μου .. δεν ειναι το ιδιο....

Δεν βλεπεις τις διαφορες?

CPU , Battery capability , Webcam , EEE storage (BACKUP) , Bluetooth

Δημοσ.
Φιλε μου .. δεν ειναι το ιδιο....

Δεν βλεπεις τις διαφορες?

CPU , Battery capability , Webcam , EEE storage (BACKUP) , Bluetooth

αλλά και οθόνη (11.3 vs 10.1)

Δημοσ.

11 ίντσες έχει το 1101ΗΑ π.χ., το δηλώνει και το 11 στον κωδικό αν δεν κάνω λάθος....

1005 και 1001 έχουν 10άρες οθόνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...