zvarthangalos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Απ' το ανεμιστήρι που φοράει εξαρτάται. Αν δε σε καλύπτει, τον αλλάζεις. Ποιο κουτί έχεις και πόσα διαθέτεις; Τη συγκεκριμένη την έχεις; Γιατί μόνο φθηνή δεν τη λες.. Υπάρχουν οικονομικότερες προτάσεις. Το κουτί ειναι αυτο http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001577&id=C_00001579&name=V3+Black+Edition+&ovid Την ψύκτρα δεν την εχω απλά είμαι στο ψάξιμο και πρώτο μέλημα ειναι η ησυχία και οσο το δυνατόν πιο δροσερό σύστημα (ίσως στο μελλον να τον κλοκάρω κιόλας) Οσο για τα λεφτά δεν θέλλω να ξεπεράσω τα 50 γιούρο.
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Χμμ.. δεν το βλέπω να χωράει ούτε η Zalman, ούτε η Hyper 212 που σκεφτόμουν να σου προτείνω.
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το κουτί ειναι αυτο http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001577&id=C_00001579&name=V3+Black+Edition+&ovid Την ψύκτρα δεν την εχω απλά είμαι στο ψάξιμο και πρώτο μέλημα ειναι η ησυχία και οσο το δυνατόν πιο δροσερό σύστημα (ίσως στο μελλον να τον κλοκάρω κιόλας) Οσο για τα λεφτά δεν θέλλω να ξεπεράσω τα 50 γιούρο. Τσίμπα μία τέτοια πρωτίστως ή τέτοια. Είναι τίμιες, οικονομικές και κάνουν καλή δουλειά και σε o/c. Πάλι τέκνον ..... Φάνη; ---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ---------- Χμμ.. δεν το βλέπω να χωράει ούτε η Zalman, ούτε η Hyper 212 που σκεφτόμουν να σου προτείνω. Δεν χανει να μετρήσει πάντως. Μπορεί και να χωράει, έστω και οριακα. 19cm...
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν το βλέπω να χωράνε στο κουτί του με 19 εκατοστά πλάτος. Υπολόγισε το πάχος των φύλλων, το ύψος των αποστατών, το πάχος της μητρικής, το πάχος του επεξεργαστή κ.λπ.. Ε δε φταίω εγώ τώρα, τόσο χρόνο είχες :Ρ
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν το βλέπω να χωράνε στο κουτί του με 19 εκατοστά πλάτος. Υπολόγισε το πάχος των φύλλων, το ύψος των αποστατών, το πάχος της μητρικής, το πάχος του επεξεργαστή κ.λπ.. Ε δε φταίω εγώ τώρα, τόσο χρόνο είχες :Ρ Ναι βρέ το ξέρω, χλωμο. Αργησα να το δώ...
zvarthangalos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Χμμ.. δεν το βλέπω να χωράει ούτε η Zalman, ούτε η Hyper 212 που σκεφτόμουν να σου προτείνω. Ανοιξα το κουτί και μέτρησα την απόσταση της cpu απο το καπάκι του κουτιού ειναι 16cm απ'ότι είδα η Ηyper 212 plus εχει διαστάσεις με ανεμιστήρα: 120 x 79.7 x 158.5 mm (MxΠxY) δηλαδή 15.8 cm όμως δεν ξέρουμε πρακτικά αν μετά την τοποθέτηση της ψύκτρας θα καταφέρουμε να κλείσουμε το καπάκι, την περίπτωση της zalman την αποκλείω, επίσης εχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για την xigmatek HDT-S1283 για τα αποτελέσματα της ψυξης κυρίως ομως για τον αθόρηβο ανεμιστήρα της η οποία ειναι 1 χιλιοστό μεγαλύτερη απο την hyper 212 plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.