spacefart Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 οχι δεν έχω σχεση με ACS. απλά πήγαινε απο τα γραφεία και ζήτα αναλυτική χρέωση
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πάρει ο υπάλληλος που σου παραδίδει, κάτι παραπάνω απ' όσα αναφέρει επάνω το αποδεικτικό (διότι πολύ απλά στην δεύτερη στραβή = που θα απευθυνθεί ο πελάτης στο γραφείο, θα πάρει τον πούλο). Ούτε καν από 'κει χρειάζεται να πάει κανείς : τηλ κι ερώτηση στο γραφείο/θα ψάξουν την αποστολή στο υπολογιστικό σύστημα/θα υπολογίσουν και θ' αναφέρουν αναλυτικά το πόσο που όφειλε να κοστολογηθεί. Αν τυχόν έχει γίνει κάποιο λάθος καταχώρησης, θα το αναγνωρίσουν άμεσα.
sonakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ναι σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να μου παρει ο υπαλληλος παραπανω χρηματα αλλα πως εξηγειται μια τετοια χρεωση??
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ...παίρνοντας τηλέφωνο, λέμε. Και λάθη επίσης γίνονται.
Evgenios1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Παλια δουλευα εκει. Κανα λαθος θα εγινε, 20-30ε μαξ πρεπει να ειναι. Εκτος και αν μιλας για καμια κουτα απο TV.
Tsiou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μηπως έρχεται ή πηγαίνει σε "δυσπρόσιτη" περιοχή? Αν ο αποστολέας είναι απομακρυσμένος από πολιτισμό, και εσύ είσαι σε κανένα Λεντας, τότε θα στο δικαιολογήσουν με το παραπάνω
sonakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 οχι ρε παιδια ουτε σε απομακυσμενη ουτε σε δυσπροσιτη περιοχη ειμαι αλλα ουτε κ ο αποστολεας...κ ουτε κουτα απο τν ειναι...ειναι μια μετρια προς μεγαλουτσικη κουτα...70χ50cm
sonakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 οχι φιλε μολις ξυπνησα!τωρα πινω το καφεδακι μου κ σκευτομαι τι να τους πω!λες να παρω στα κεντρικα γραφεια τηλ??
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ...βρε παληκάρι, τα είπαμε (εκτός κι αν θες να το κάνεις προσωπικό thread με ψιλοκουβέντα & καφέ το συγκεκριμένο...) : α) θα επικοινωνήσεις με το γραφείο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η αποστολή β) θα τους πεις ήρθε ένας υπάλληλος και μου έφερε ένα κουτί που περίμενα, και μου ζήτησε μια χρέωση που δεν περίμενα - γι' αυτό πείτε μου σας παρακαλώ αναλυτικά πώς εξηγείται αυτή η χρέωση ή αν έχει κάπου γίνει κάποιο λάθος Από 'κει και πέρα θα αναλάβουν αυτοί (ερωτήσεις & εξυπηρέτηση).
noname2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ...ειναι μια μετρια προς μεγαλουτσικη κουτα...70χ50cm Όπα,ογκομέτρηση,btw. Πας για καμια τριανταπενταριά κιλά,λίγα σου ζητάνε καπετάνιο. 70χ50χ50 (ίσως...)=175/5000=35:p ...και ρώτησα ο δύστυχος,δώσε μας ή κιλά ή όγκο...
sonakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 και τι φταιω εγω ρε καπετανιο που αυτοι το συσκευασαν οπως ηθελαν κ απο 2-3 κιλα το εκαναν 35 μου λες?τελος παντων θα παω να πληρωσω να το παρω κ τερμα η acs για μενα...ελτα κ παλι ελτα...καλιο αργα παρα ποτε...δε θα σωθω απο 80-100 ευρω...χαλαλι τους
athlios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δε νομιζω οτι σε συμφαιρει...πες του να το ξαναστειλει με ελτα πιο φθηνα θα σου βγει [20 που εχασες απο το περιεχομενο , 20 το νιου και αντε το πολυ 20 τα μεταφορικα με ελτα 60ευρω ] . ΝΑ πω εγω οτι με ελτα εστειλε ενα δεμα με ενα κρανος μεσα γερμανια και μου πηραν καπου στα 30ευρω! σε 5 μερες ηταν γερμανια ! Ελεος δηλαδη με τους κλεφτες στα διαφορα κουριερ!
spacefart Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μ'αρέσει που ρώτησα κιόλας για συσκευασία κτλ το παιδί
g-e-o Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δε νομιζω οτι σε συμφαιρει...πες του να το ξαναστειλει με ελτα πιο φθηνα θα σου βγει [20 που εχασες απο το περιεχομενο , 20 το νιου και αντε το πολυ 20 τα μεταφορικα με ελτα 60ευρω ] . ΝΑ πω εγω οτι με ελτα εστειλε ενα δεμα με ενα κρανος μεσα γερμανια και μου πηραν καπου στα 30ευρω! σε 5 μερες ηταν γερμανια ! Ελεος δηλαδη με τους κλεφτες στα διαφορα κουριερ! TA courier ειναι ανθρωποι φιλε, και οχι αντικειμενα..επιπλεον ειναι ολη την μερα στο δρομο με κινδυνους και αντιξοες καιρικες συνθηκες και δεν ειναι κλεφτες..σιγουρα παντως κουραζονται και δουλευουν πολυ πιο πολυ απο κατι τυπους σαν κι εσενα που καθονται στο γραφειακι τους και κατηγορουν τον καθενα χωρις να ξερουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.