Προς το περιεχόμενο

acs courier = προβλημα help please!!!!

sonakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...εχω ενα προβληματακι με την εν λογο εταιρια οποιος ξερει ας μου πει τι μπορω να κανω....λοιπον...ειμαι απο ηρακλειο κρητης κ περημενα ενα δεμα απο μυτιληνη το οποιο δε ζυγηζε πανω απο 2-3 κιλα...ερχετε σημερα το πρωι λοιπον ο υπαλληλος με το αμαξι της acs να μου δοσει το δεμα κ του λεω ποσο ειναι τα μεταφορικα???κα μου λεει 88 ευρω!! φυσικα δε το πηρα το δεμα...του λεω παρτο κ πηγαινε παλι πισω στην εταιρια κ θα περασω να το παρω εγω απο κει...δικαιογολουνται τοσα πολλα μεταφορικα??ημαρτον...απο ebay που ψωνιζω απ την ακρη τυ κοσμου δεν ειναι τοσα τα μεταφορικα...μας δουλευουν ρε παιδια??ξερει κανεις αν μπορω να κανω τπτ να γλιτωσω κατι?ααα και κατι αλλο...το περιεχομενο του δεματος κοστιζει μολις 20 ευρω...για γελια...:mad::mad::mad:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν κοίταξα αναλυτικά τον τιμοκατάλογο, αλλά με μια γρήγορη ματιά, όχι δεν νομίζω ότι δικαιολογείται το ποσό.

Μα επιτέλους ούτε μια εταιρία κούριερ σε αυτή τη χώρα να μην σε αφήνει ικανοποιημένο! Τις προάλλες η Γενική ήρθε ότι ώρα ήθελαν αυτοί (εργάσιμη εννοείται, φυσικά και δεν ήταν κανείς σπίτι) και μετά ήθελαν να πάω εγώ να πάρω το δέμα γιατί "δεν μπορούσαν να ξαναπεράσουν", λες και τσάμπα το έκαναν. Ξαναήρθαν το επόμενο πρωί, αφού πλακώθηκα - αν ήθελα να το πάρω μετά 3 μέρες και μάλιστα να παώ εγώ, το έδινα και στα ΕΛΤΑ...

Δημοσ.

κανεις ρε παιδια που τυχαινει να δουλευει στη συγκεκριμενη εταιρια να μου πει αν μπορω να καω κατι??καθαρη κλεψια ρε παιδια....

Δημοσ.

Ρε τράβα εκεί με τα κουμπούρια να τους παίξεις δυο μπαλωθιές...

Σιριουσλι, κανένα τηλ π.χ.;

Δημοσ.

Δώσε κιλά ή διαστάσεις να σου πω.

Και κάτι άλλο,μήπως είναι και με αντικαταβολή;Δηλαδή,μαζί με τα μεταφορικά μήπως πρέπει να πληρώσεις και αξία αγοράς του προϊόντος;

Μέσες-άκρες,κανα δεκαπεντάρι το δίκιλο και μετά πάει σαν ντομάτες...

Κι ο όγκος (άσχετα με το βάρος) πάει δυσανάλογα.Ο ρημάδης.Αν ήταν νυφικό,λίγα σου παίρνουνε...

Δημοσ.

Κρίμα,χάλασε και η ACS.

καπταΣύντεκνε,σε γδέρνουνε,μέχρι τρία τάληρα τους τα χώνεις,μετά,όπως είπε κι άλλος συμφορουμίτης,παίξτους μία.

Δημοσ.

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το περιεχομενο του δεματος κοστιζει 20 ευρω!κ θελουν αυτοι 88 ευρω?τι λενε τωρα?στο δρομο νομιζουν πως τα βρισκουμε τα λεφτα?? οχι μια...100 θα τους παιξω!

Δημοσ.

πότε στο στείλανε και πότε το έλαβες? αυθημερόν?

ήταν express?

ήταν στην ειδική συσκευσία?

πόσα κιλά ήταν?

τι μέρα το έλαβες?

αυτός που στο έστειλε είχε βάλει ασφάλεια στο δέμα?

Δημοσ.

μου το εστειλαν τη περασμενη παρασκευη κ ηρθε σημερα να μου το δωσει ο delivery της acs...δεν υταν ουτε express ουτε τπτ τετοιο...απλη αποστολη ηταν σε νορμαλ κουτα...ουτε ασφαλεια ειχε ουτε κ ντικαταβολη ηταν...ειχα καταθεση τα χρηματα σε τραπεζα...απ οτι το επιασα στα ζερια μου δε ζυγιζε πανω απο 2-3 κιλα....

Δημοσ.
μου το εστειλαν τη περασμενη παρασκευη κ ηρθε σημερα να μου το δωσει ο delivery της acs...δεν υταν ουτε express ουτε τπτ τετοιο...απλη αποστολη ηταν σε νορμαλ κουτα...ουτε ασφαλεια ειχε ουτε κ ντικαταβολη ηταν...ειχα καταθεση τα χρηματα σε τραπεζα...απ οτι το επιασα στα ζερια μου δε ζυγιζε πανω απο 2-3 κιλα....

καταρχάς ο τιμοκατάλογος που μας έδωσες είναι του Σεπτεμβρίου 2009, ο τελευταίος του Απριλίου 2010 είναι αυτός

με αυτά που μου λές, το ποσό δεν θα έπρεπε να βγει πάνω απο 30 ευρώ.

πήγαινε απο τα γραφεία και ζήτα αναλυτική χρέωση. εκεί θα δείς γιατι βγήκε 88 ευρώ. μπορεί να έχουν κάνει και λάθος. μην τρελαίνεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...