Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Προβλημα με lan !!!

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εχω ενα προβλημα με το Lan μου στα windows 7 home premium,λοιπον το προβλημα ειναι οτι απο τα windows 7 δεν βλεπει καθολου το desktop το οποιο φοραει xp professional και το αντιθετο, θελω να βλεποντε αυτα τα 2 λειτουργικα και εννοω να φανει το εικονιδιο στις θεσεις δικτυου για να μπω στο λαπτοπ μου για να περασω καποια σημαντικα μου δεδομενα και ειναι παρα πολλα !!! Οποιος ξερει ας με βοηθησει thanks !!! :-)

---------- Προσθήκη στις 21:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ----------

Τι εγινε ρε παιδια κανενας δεν ξερει ? :-(

Δημοσ.

Πρεπει να το εχεις ρυθμισει να ειστε στο ιδιο homogroup και οι δυο υπολογιστες για να βλεπονται, επισης πρεπει στα win 7 εκει που λεει choose network and sharing options ( στα λεω αγγλικα γιατι ετσι τα εχω τα win σορρυ ) να τα κανεις ολα enable και ρεσταρτ μετα.

Δημοσ.

α) δεξι κλικ>ιδιοτητες>sharing>add>everyone>full control

β) δεξι κλικ>ιδιοτητες>secutiy>add>everyone>full control

γ) Network & sharing center> create homegroup> τρεχεις τον οδηγο μεχρι να δειξει στο τελος joined

δ) Κοινο workgroup (που προφανως ειναι by default) και ip's στο ιδιο υποδικτυο

Δημοσ.

Για να κανω αυτα τα βηματα πρεπει να παω στο εικονιδιο υπολογιστης μου και μετα στον σκληρο δισκο c και να πατησω δεξι κλικ και να ακολουθησω τα βηματα αυτα ?:-)

Δημοσ.

Για να λειτουργησει σωστα το sharing πρεπει στον υπολογιστη που θες να μπεις δικτυακα (οχι σε αυτον που καθεσαι) να υπαρχει σιγουρα κωδικος για το χρηστη

Μετα, υποθετοντας οτι ανηκουν στο ιδιο υποδικτυο, και ασχετα απο workgroup, πρεπει να μαθεις την IP του υπολογιστη (στον οποιο θες να μπεις). Αυτο μπορει να γινει απο γραμμη εντολων, με την εντολη ipconfig

Μετα πας στον αλλο υπολογιστη, πληκτρολογεις στην εκτελεση, η την address bar σε καποιο παραθυρο \\χ.χ.χ.χ\c$

Δηλαδη την \\ IP του (αλλου) μηχανηματος \ το δισκο που θες και $

Αυτο δουλευει ασχετα απο τα shares που εχεις φτιαξει, αλλα θα σου ζητησει ονομα και κωδικο χρηστη

Δημοσ.
Για να λειτουργησει σωστα το sharing πρεπει στον υπολογιστη που θες να μπεις δικτυακα (οχι σε αυτον που καθεσαι) να υπαρχει σιγουρα κωδικος για το χρηστη..............

Και χωρις κωδικο μια χαρα δουλευει αν το απενεργοποιησει απο τα advanced settings του homegroup

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...