evoracing Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλυσπερα!!! Μιπως ξερει κανενας κανενα προγραμα που να μπορω να παιξω παιχνιδια που ειναι περασμενα σε CD χωρις instal?
greenmachine Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γενικά δε νομίζω να γίνεται, μιας και πέραν του install, γίνεται εγγραφές και στο μητρώο του συστήματος. Ούτως ή άλλως η μεταφορά δεδομένων απο ένα cd/dvd είναι πολύ χαμηλότερη απο το sata2/3, οπότε εικάζω ότι τα συγχρονα games θα lagaran τρομερά
Voodooman Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πριν από 3-4 χρόνια θυμάμαι έπαιρνα κάποια παιχνίδια με copy-paste από net cafe, σύγχρονα παιχνίδια, και έπαιζαν μια χαρά. Δεν δέχονταν patches, αλλά έσωζαν κανονικά. Για δοκιμή μια χαρά ήταν.
Luffy-san Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καποτε ειχα βρει ενα παιχνιδι( ακομα το εχω ) NFS και επαιζε χωρις να κανω εγκατασταση.Οτι γινεται γινεται....Αλλα δεν ειμια σιγουρος οτι μπορεις να το κανεις με ολα παιχνιδια
Gbax13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Το πρώτο halo έπαιζε έτσι αλλά στο έλεγε κιόλας ότι μπορεί να laggαρε. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
metmat Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αν θυμάμαι καλά και το trine δεν πρέπει να χρειάζεται εγκατάσταση που είναι και πρόσφατο παιχνίδι!
nick#18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 GTA San andreas, GTA Vice city, Test drive unlimited (ειχε τα κοληματακια του), NFS Underground 2 που εχω δοκιμασει επαιζαν...
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Το αυτο με τον Voodooman.Δεν θυμαμαι και γω ποσα τετοια ειχα παρει.Φυσικα για να παιξουν θελουν και το nocd.exe τους. Βεβαια για να μεινουμε και ontopic στην ερωτηση του evoracing,θα πρεπει να γινουν καπου εγκατασταση τα παιχνιδια και στην συνεχεια να παρεις τον φακελο της και να πεταξεις και το nocd.exe μεσα. Απλο copy paste των αρχειων απο το cd του παιχνιδιου δεν θα λειτουργησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.