Προς το περιεχόμενο

Συνθεση-gaming rig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε βλεπεις πρακτικη εφαρμογη σε ενα Gaming PC ενος SSD παραπανω απο μια καλυτερη καρτα γραφικων και περισσοτερη μνημη ?

Εγω προσωπικα οχι, αποψεις ομως ειναι αυτες.

Οσο για τον επεξεργαστη ενταξει, μην κανει και υποχωρησεις σε ολα, εξαλλου ενας CPU ειναι πιο σημαντικος και παλι απο εναν SSD.

Δημοσ.
Οσο για τον επεξεργαστη ενταξει, μην κανει και υποχωρησεις σε ολα, εξαλλου ενας CPU ειναι πιο σημαντικος και παλι απο εναν SSD.

Α ναι; Στο gaming πού ακριβώς;

Δημοσ.

Eγώ πιστεύω πως η σύνθεση του Dropsreef είναι μια χαρά. Ο SSD όντως δεν θα κάνει την διαφορά στο gaming αλλά ένα Pc έχει διάφορες χρήσεις. Δεν μπορεί να μην χρησιμοποιεί διάφορα προγράμματα και εφαρμογές που με τον SSD θα δει διαφορά. Όσο για τα ηχεία που έβαλε ο Dropsreef θεωρώ πως είναι λίγο ακριβά αλλά τεσπα.

Δημοσ.

Δεν λεω οτι λεω για να σου παω κοντρα φιλε μου, απλα λεω αυτα που πιστευω εγω ως σωστα για εναν Gamer, τπτ περισσοτερο.

Δημοσ.

Μηπως η Dell οθονη με 8ms Response time δεν ειναι η ιδανικη για gaming pc? Ισως μια οθονη με tn panel και χαμηλοτερο response time και input lag να ταιριαζει περισσότερο στις απαιτησεις του.

Δημοσ.

Τα 80gb για windows προγραμματα και games είναι πολύ λίγα...

Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια πάρε κονσόλα, από το να παίζεις console port games στο pc.

Δημοσ.

αν θες να γλιτωσεις κανα 20αρι ευρα απ το mouse....

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=3539&cat=29&sub=285&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

εξαιρετικο για games(αν και 1800dpi)...παιζω με αυτο εναν χρονο τωρα fps games και συγγεκριμενα cod4,

και δεν εχω το παραμικρο παραπονο!!!

Αν παλι δεν υπαρχει χρηματικο θεμα, πηγαινε εδω

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19083&cat=29&sub=285&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Κατα την γνωμη μου το καλητερο mouse στα λεφτα του!!!

Δημοσ.

Βασικα μιας και ειναι ολοκληρο το PC αγορα εμενα γνωμη μου ειναι να αφησει εκτος τον SSD (και ο F3 μια χαρα ειναι για gaming rig) και να παει σε DELL U2410 οποτε απο τη συνθεση του dropsreff -SSD -monitor και να τη η 24αρα dell

απλα και ομορφα και με διαφορα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...