Προς το περιεχόμενο

Συνθεση-gaming rig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Τελειωσαν οι πανελλαδικες και οι υποχρεωσεις και λεω να το ριξω λιγο στο gaming.

Επι του θεματος,

Θα ηθελα να μου προτεινετε καμια συνθεσουλα (πληρη, οθονες πληκτορλογια ποντικια ακουστηκα κτλ) για ενα καλο μηχανημα που να καιει τα παιχνιδια! Τα λεφτα μεχρι 1500 (βαρια) . Ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες..

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

κουτι:COOLERMASTER RC-932 112,32

Τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-550VX 550W 75,91€

Επεξεργαστης:AMD Phenom II X4 955 144,90

Μητρικη:Asrock 880 G XTREME 3 114€

Καρτα γραφικων:ATI Radeon HD5850 251,68

Σκληρος:Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ 68,47€

SSD:Intel Postville 80GB SSD 193.88

Mνημες:G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO - Μνήμη - 4 GB 110,50€

dvdrw:Asus 24B1ST DVD-RW 22€

Oθονη:Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide 240€

Πληκτρολογιο:MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP 31,41€

Ποντικι:Logitech mouse Wired laser G500 USB Grey Retail 50€

Ηχεια:Logitech X-530 5.1 Black 78€

Συνολο 1493€

Τα παντα ολα τι να λεμε τωρα

Δημοσ.

Τούμπανη σύνθεση, αρκεί να μην έχει πρόβλημα να τα πάρει από διαφορετικά μαγαζιά.

Που για 'μένα, αυτό θα 'πρεπε να κάνει ;)

Δημοσ.

Με την ιδια λογικη και η 5870 παει ακομα πιο πανω.

Οπως και να εχει εχουμε εξετασει εκτενεστατα το θεμα του SSD και για Gamer δεν ειναι πρωτευον εξαρτημα.

Εκτος αν τον νοιαζει το ποσο γρηγορα θα φορτωνουν τα Windows και τα λιγοστα παιχνιδια που θα μπορεσει να χωρεσει σε αυτον λογο μειωμενης χωριτικοτητας. Παντως σιγουρα δεν θα δει καλυτερα FPS οπως με καλυτερη καρτα και περισσοτερη μνημη.

Δημοσ.

5 ? 10 ?

Ακομα και για τοσα να μιλαμε ( που δεν ειναι μονο τοσα ) σιγουρα θα δει κατι παραπανω απο το να βαλει εναν SSD.

Σαν Gamer τα FPS λογικα παντα ειναι η προταιρεοτητα του.

Δημοσ.

Σε αυτά τα λευτά που θέλει να δώσει το παλικάρι,δν βρίσκω τον λόγο να μην μπεί κ ένας ssd.....

τέλεια η σύνθεσή σου dropsreef

Δημοσ.

Δλδ οσα ειπωθηκαν μεχρι τωρα δεν ειναι λογοι ?

Ε τοτε ας πει ο ιδιος αν προτεραιοτητα του ειναι τα FPS η ο SSD.

Εγω απλα κινηθηκα με βαση το οτι θελει να παιζει παιχνιδια.

BOX και OEM...

Αλλες διαφορες δεν εχουν.

Δημοσ.

@Dropsreef : Μιας και είδα ότι από το Πλαίσιο έχεις τη τιμή για παραγγελία από internet.

Μιας και αν πάρει από εκεί αυτά που του πες σαν σύνολο βγαίνει κανά 500αρι ευρώ,δεν υπάρχει περίπτωση αν πάει από το μαγαζί να τα πάρει να του κάνουν καμιά εκπτωσούλα;Αν τα πάρει μετρητοίς βέβαια.

Ρωτάω επειδή κι εγώ μεθαύριο θα πάω να πάρω τα ίδια κομμάτια περίπου οπότε λέω να πάω από εκεί μπας και τσιμπήσω καμιά έκπτωση.

Δημοσ.

Αμφιβαλλω πως στο μαγαζι εχουν το δικαιωμα να σου κανουν εκπτωση, οχι σε μαγαζια τυπου Πλαισιο και Eshop.

Απο το νετ κανουν τις προσφορες τους.

Δημοσ.

Λοιπον αν σου εξηγησω το σκεπτικό μου!

Θεωρω την 5850 πολυ "τιμια" καρτα!Και αφου χωρεσε στο Budget ο ssd τον εβαλα!Οχι με τον ssd δεν θα δει διαφορα σε fps!Θα δει ομως ενα ακρως ολοκληρωμένο συστημα στο budget που έθεσε χωρις υποχωρήσεις σε ποιοτητα

θα δεχομουν την "ενσταση" αν εβλεπες σε Gaming pc 5770 και ssd!Ναι σε αυτη τη περιπτωση ο ssd πρεπει να αφαιρεθει και να μπει η 5850!

@Dropsreef : Μιας και είδα ότι από το Πλαίσιο έχεις τη τιμή για παραγγελία από internet.

Απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ειχα παει με εναν φιλο μου με τυπωμενο χαρτι τα προϊοντα που επιθυμουσαμε φτανω στον πωλητη του λεω θελω αυτα με τιμες internet και ολα ηταν οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...