Προς το περιεχόμενο

Περιμένουμε καμία καινούργια τεχνολογία τώρα στα κοντά;

becausE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λαπτοπάκι μου κλίνει τριετία και κοντεύει να τα φτύσει και σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο.

Επειδή δεν τα παρακολουθώ αυτά μήπως περιμένουμε τίποτα καινούργιο σε θέμα επεξεργαστή που να αξίζει να περιμένω κάνα 2μηνό;

Δημοσ.
http://www.engadget.com/2010/05/30/leaked-intel-roadmap-reveals-six-new-notebook-cpus-for-2010-bet/

έπεσε το μάτι μου στο roadmap των mobile CPUs της Intel για το 2010

Έπεσες στην παγίδα μου, αρχίζει το πρήξιμο :-D (έπρεπε να τα έβαζα αυτά στο πρώτο post(ο χαζός))

Κοιτάω περίπου 600-700 ευρό για κατακεί προορίζονται αυτά; Το laptop που μου κέντρισε το ενδιαφέρον τώρα φοράει τον AMD Turion II Dual-Core Mobile M500 πώς τα κόβεις σε σύγκριση;

Δημοσ.
Το λαπτοπάκι μου κλίνει τριετία και κοντεύει να τα φτύσει και σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο.

Επειδή δεν τα παρακολουθώ αυτά μήπως περιμένουμε τίποτα καινούργιο σε θέμα επεξεργαστή που να αξίζει να περιμένω κάνα 2μηνό;

Γιατι κοντευει να τα φτυσει 3 ετων φορητο; Τι προβληματα εχει δηλαδη; Σε ρωταω γιατι εχω φορητο απο το 2003 και δεν πιστευω οτι ενα καινουργιο θα μου προσφερει τιποτα καλυτερο (το μονο που δεν κανει ειναι προβολη HD ταινιων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...