stamatisx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ναι, δοκίμασε να βάλεις καινούργια thermal paste όπως ICD 7 ή ΜΧ3 και δες άμα σου βγάζει BSOD Η αλήθεια είναι πάντως ότι με 75 βαθμούς δε δικαιολογείται crashάρισμα λόγω θερμοκρασίας... πολύ πιθανό να πας για καινούργια CPU
endj3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πηγα σημερα στο e-shop τον υπολογιστη για σερβις. Μετα απο 4 ωρες περιπου μου στελνουν μηνυμα οτι ο υπολογιστης ειναι μια χαρα και να παω να τον παραλαβω Παω εκει, μου λεει οτι ο υπολογιστης ειναι μια χαρα. Εγω του απανταω οτι ο υπολογιστης εχει προβλημα(οπως εχει φανει και απο ολα τα stress tests) Μου λεει εγω του εκανα το Burn in Test και δεν εβγαλε προβλημα Του απαντησα οτι αυτο δεν στρεσσαρει το CPU. Τελος παντων μου το επαιζε τρελος. Μετα απο απαιτηση μου, ειπε οτι θα γινει επανελεγχος. Αν αυτος επιμενει οτι ο υπολογιστης ειναι μια χαρα εγω τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω?
TirkaS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πηγα σημερα στο e-shop τον υπολογιστη για σερβις.Μετα απο 4 ωρες περιπου μου στελνουν μηνυμα οτι ο υπολογιστης ειναι μια χαρα και να παω να τον παραλαβω Παω εκει, μου λεει οτι ο υπολογιστης ειναι μια χαρα. Εγω του απανταω οτι ο υπολογιστης εχει προβλημα(οπως εχει φανει και απο ολα τα stress tests) Μου λεει εγω του εκανα το Burn in Test και δεν εβγαλε προβλημα Του απαντησα οτι αυτο δεν στρεσσαρει το CPU. Τελος παντων μου το επαιζε τρελος. Μετα απο απαιτηση μου, ειπε οτι θα γινει επανελεγχος. Αν αυτος επιμενει οτι ο υπολογιστης ειναι μια χαρα εγω τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω? Το burnin test δεν βρίσκει τίποτα. Πέστον να δοκιμάσει με orthos ή prime95 ή ακόμα καλύτερα βάλτα στην επιφάνεια εργασίας να τα τρέξει από κει άμα βαριέται.. Άμα περιμέναμε απ το burnin test να βρει τα errors.. καήκαμε!!
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πες του να κανεις αυτο που κανεις εσυ και σου βγαζει BSOD .. Υ.Γ Παντως οι τεχνικοι του συγκεκριμενου καταστηματος πρεπει να ειναι γτπ... Ακου εκει " ετρεξα burnintest και δεν εβγαλε προβλημα " ....
endj3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αυτο ακριβως του ειπα και εγω η απαντηση του ηταν "μαλλον εχει προβλημα το προγραμμα" αναφερομενος στο Prime οταν τον πιεζα να δοκιμασει μονος του να τρεξει καποια βαρια εφαρμογη η ενα παιχνιδι του στυλ Crysis για να δει το BSOD απο μονος του γυρισε και μου ειπε "Crysis ???" γεματος απορια τι ειναι αυτο?Προφανως ο συγκεκριμενος επαιζε τον χαζο και εντελει καταληξαμε να κανει εκτενεστερο ελεγχο ετσι μου ειπε και αν παλι δεν διαπιστωθει κατι θα με φωναξουν να μου κανουν επειδειξη ,τωρα τι εννοει με αυτο.....παντως δεν εδειχναν προθυμοι να δεχτουν οτι οντως κατι συμβαινει και πως πιθανοτατα θα πρεπει να προχωρησουμε σε αλλαγη cpu και δεν ξερω πως ακριβως να κινηθω...... Συγνωμη αν σας κουρασα με το κειμενο καθε γνωμη και βοηθεια ευπροσδεκτη
endj3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μαγκες πραγματικα εχω προβληματιστει δεν ξερω τι να κανω.Πηρα σημερα το pc απο το e-shop χωρις να εχει αλλαχτει τπτ αφου δεν μου αναγνωριζουν προβλημα θα με βοηθουσατε παρα πολυ αν καποιος εγραφε σε ενα ποστ με την σειρα ποια τεστ να τρεξω για τα τσεκαρω τον υπολογιστη σε οτι μπορω να τον ελεγξω (απο cpu ως hdd). Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι προτου το παω για ελεγχο οι μεγιστες θερμοκρασιες idle kai load ηταν 40-45 και 75-81 αντιστοιχα ενω σημερα που τον πηρα πισω ηταν 60-61 idle και μεχρι και 98 σε full load.Βοηθεια μπας και το λυσω το προβλημα .ΕΥχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.