nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αυτό το έχει γράψει στο πρώτο post. Ουπς.Είδα τα specs @3Ghz και δεν το πρόσεξα αυτό.
vasilisga Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 εφοσον με τα τεστ δεν βγαζεις ακρη κανε ξανα φορματ αν επιμενει να υπαρχει το προβλημα δες με αλλο τροφοδοτικο αν εξακολουθει να επιμενει το προβλημα δες με αλλες μνημες αν εξακολουθει να επιμενει το προβλημα δες με αλλη mobo αν εξακολουθει και επιμενει το προβλημα δες με αλλο επεξεργαστη δεν κανω πλακα δεν μπορει, κατι απο ολα αυτα πρεπει να ειναι... :lol:
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Και αν επιμένει και μόλις τα κάνεις όλα αυτά βάψου μπλέ μαζί με το pc και ξέρεις! Εμένα η κάρτα γραφικών πάντως μου βρωμάει πολύ και η ψύκτρα του επεξεργαστή
stamatisx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το δύσκολο της υπόθεσης είναι να έχει spare parts για όλες αυτές τις δοκιμές και τους συνδυασμούς. Οι δοκιμές με το software είναι το εύκολο κομμάτι γιατί μπορεί να τις κάνει μόνος του. Για το hardware μάλλον το κόβω να πάει σε κάποιο κατάστημα.
endj3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Και αν επιμένει και μόλις τα κάνεις όλα αυτά βάψου μπλέ μαζί με το pc και ξέρεις! Εμένα η κάρτα γραφικών πάντως μου βρωμάει πολύ και η ψύκτρα του επεξεργαστή η καρτα γραφικων γιατι?¨ειναι η μονη που δεν παρουσιασε προβλημα εμηπως επειδη τα BSOD που ειχαν error για τους drivers ATI?
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 φίλε μου απο ότι βλέπω αυτό το τοπικ θα περάσει πολύ καιρός που θα μείνει έτσι.. αφου δεν θές να κάνεις καν αυτά που μας ρωτάς. απο ότι κατάλαβα δεν ασχολήθηκες καν να ρίξεις την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών όπως έιπαμε στην αρχή είτε αλλάζοντας το fan speed ειτε βάζοντας ένα ακόμα fan να την βαράει απο δίπλα... οπότε όπως λές αν δεν θές να ψάξεις τα βασικά το λογικό θα είναι να φταίει ο επεξεργαστής :confused:
endj3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ???ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ FAN SPEED της καρτας γραφικων....εχω κανει οτι μου εχετε πει και εχς γραψει τα αποτελεσματα...αλλα απο τι φαινεται δεν ειμαι εγω αυτος που δεν ασχολειται...εσεις ειστε...μου λετε κατι το κανω, λεω τα αποτελεσματα και μετα δεν απανταει κανεις!...και εμφανιζεται καποιος μετα απο μια βδομαδα και μου λεει δεν εκανες αυτο που σου ειπα κλπ κλπ ελα ομως που το εκανα!
EvilEyes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ???ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ FAN SPEED της καρτας γραφικων....εχω κανει οτι μου εχετε πει και εχς γραψει τα αποτελεσματα...αλλα απο τι φαινεται δεν ειμαι εγω αυτος που δεν ασχολειται...εσεις ειστε...μου λετε κατι το κανω, λεω τα αποτελεσματα και μετα δεν απανταει κανεις!...και εμφανιζεται καποιος μετα απο μια βδομαδα και μου λεει δεν εκανες αυτο που σου ειπα κλπ κλπ ελα ομως που το εκανα! Καταρχάς κανένας από εδώ μέσα δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, τα παιδιά έχουν την καλή θέληση να σε βοηθήσουν και εσύ από πάνω τους κράζεις κιόλας. Άμα δεν είσαι ευχαριστημένος τράβα πλήρωσε να στο φτιάξουν.
endj3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1)Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι καποιος ειναι υποχρεωμενος...οπως βοηθαω εγς ετσι με βοηθουν και αυτοι! 2)Δεν τους κραζω αλλα ο καθε ανθρωπος εχει και τα ορια του...Την συγκεκριμενη απαντηση μου την εχει δωσει τουλαχιστον 4 φορες λανθασμενα και στις 4 εχω αποδειξει οτι εκανα οτι μου ζητηθηκε εκει ομως ο φιλος Luciddream 3)εχω εγγυηση δεν θα πληρωσω 4)εφοσον ξοδεψες λιγο χρονο για να μπεις και να βοηθησεις μην το αφησεις μισο..οταν μπαινει καποιος εδω μου δινει οδηγιες μου λεει καντες και βλεπουμε τις κανω και μετα δεν απανταει με μπερδευει χειροτερα...Δεν εχω την απαιτηση να με βοηθησει καποιος!
vasilisga Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 παιδια θερμοκρασια καρτας γραφικων ειπαμε δεν ειναι στους 70 βαθμους με full load δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ μεγαλο νουμερο...
stamatisx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Endj3, ακόμα δε μου έχεις απαντήσει τι γίνεται όταν τρέχεις το furmark ταυτόχρονα με το intelburn test. Αν έχεις απαντήσει και δεν το έχω δεί παράθεσέ μου αν μπορείς το post.
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 παιδια θερμοκρασια καρτας γραφικων ειπαμε δεν ειναιστους 70 βαθμους με full load δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ μεγαλο νουμερο... Μπορώ να στο κάνω reproduce με την ίδια κάρτα γραφικών όποτε θέλεις στο pc μου.. απλά βγάζοντας τον ανεμιστήρα και με θερμοκρασίες 70-80 τρώω BSOD. ΔΕΝ είναι μεγάλο νούμερο αλλα δυστυχώς, συμβαίνει. και μπορεί να μην είναι θέμα της κάρτας γραφικών αλλα της μητρικής, η της μνήμης. και ούτε και με νοιάζει στην τελική, απτην στιγμή που έχω βρεί τρόπο να το λύνω. οπότε ναι ωραίο και σωστό να ακολουθούμε την λογική σε κάτι που δημιουργήθηκε με γνώμωνα την λογική(πληροφορική) αλλά καλό είναι να είμαστε ανοιχτοί σε όλα.
tsioudiver Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 3)εχω εγγυηση δεν θα πληρωσω Μα καλά, απο το να δοθεί μια λύση, ανέξοδα, προτιμάς να ταλανίζεσαι μισό μήνα τώρα;;
Aragorn Elessar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Τρέχα το Furmark με την επιλογή Xtreme Burning και έχε δίπλα ανοιχτό το HWMonitor . Αν η κάρτα ξεπεράσει φτάσει να κυμαίνεται πάνω από 80C τότε έχεις πρόβλημα ψύξης της κάρτας και θα πρέπει να το φροντισεις άμεσα. Ασε το μιση ώρα να τρέχει. Αν δεις BSOD φταίει αυτό. Αν όχι, τότε: Τρέχα ενα πρόγραμμα που στρεσσάρει τον CPU, όπως πχ το Prime95 σε Small FFTs και παρακολούθα πάλι με το HWMonitor την θερμοκρασία του CPU. Αν σε 6 ώρες δεν σου πετάξει μπλε οθόνη, τότε είσαι σταθερός και δεν φταίει ο CPU. Σε αυτή την περιπτωση συνεχίζεις με: Κατεβάζεις το memtest,το καις σε ένα iso και το τρέχει στο boot. Κάνεις test τις μνήμες κανα 2ωρο. Αν δεν βγάλουν λάθη τότε είναι και αυτές οκ. Σε αυτή την περιπτωση, δοκίμασε έναν διαφορετικό σκληρό δίσκο ή κανε format. Αν το πρόβλημα εξακολουθήσει να υπάρχει, άλλαξε τροφοδοτικό και δοκίμασε ξανά. Αν παρόλα αυτά συνεχιστεί το πρόβλημα, φταίει η μητρική σου.
endj3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Test 1: GPU TEMP κινουταν στους 84-85C σε 5 ωρες FurMark Xtreme Burning χωρις BSOD τωρα κανω τα υπολοιπα...θα κανω update καθε φορα που τελειωνω ενα τεστ ---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ---------- Ετρεξα Prime 95 σε Small FFTs ... Ανεβασε μεχρι 75C και στο 5λεπτο BSOD Stop Error:Driver IRQ not less or equal amdppm.sys STOP 0x000000D1 Αρα φταιει ο επεξεργαστης??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.