endj3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Οπως λεει ο τιτλος...καθε φορα που παιζω απαιτητικα παιχνιδια βγαζει BSOD(BAD-POOL-HEADER ή καποια dx...) Πηγα το PC για service..ειχε καει η μητρικη..μου την αλλαξαν και εβαλαν και ψυκτρα...(δεν ξαναφορτωσα τα windows...θα πρεπε??) Ακομα ομως αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα...το οποιο ειναι πολυ πιο συχνο οταν εχω καιρο να καθαρισω τον υπολογιστη...οταν ειναι καθαρος ειναι σπανια εως μηδενικα! [Και μια φορα μετα απο BSOD η καρτα γραφικων εβγαλε 2 κοκκινα φωτακια εκανε εναν θορυβο και δεν αναβε...τελικα εβγαλα ολα τα καλωδια τα ξαναεβαλα και δουλεψε] Το προβλημα γινεται και οταν εχω και οταν δεν εχω Overclock Specs: AMD Phenom 9950 @ 3.0 ghz 4gb ram ATI HD 4890 1GB Help
Kapazo Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αν σου εβαλαν την ιδια μητρικη τοτε δε χρειαζεται format αν ομως σου εβαλαν διαφορετικη για να εισαι σιγουρος κανε ενα. Επισης οσον αφορα τη καρτα γραφικων εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες εν ωρα παιχνιδιου (κατεβασε το rivaatuner για αυτο το σκοπο).Τελος κρατα το error ψοδε που σου δειχνει την μπλε οθονη και googlαρε τον.
endj3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ιδια μητρικη Πανω απο 81C δεν εχει ανεβει ποτε...με το ζορι βασικα φτανει τους 75 Και τα error code τα εχω ψαξει και ολα λενε για drivers...αλλα δεν γινετε με ΟΛΟΥΣ τους drivers και ολα τα hotfix να εχει προβλημα οποτε πιστευω οτι ειναι καπου αλλου το θεμα!(ασε που τα μερικα απο αυτα τα error codes τα εβγαζε και οταν χαλασε η μητρικη )
alexis333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ποια μητρικη εχεις ... Και ποιο error code σου βγαζει ..
vasilisga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εχεις κανει κανενα stress test, κανενα mem test? τι τροφοδοτικο εχεις?
endj3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μετα το service : stress test nai mem test oxi Mobo:Gigabyte GA-MA790X-DS4 και τροφοδοτικο :ToughPower Q FAN (δεν ειμαι σιγουρος για τα watt 750-800 ή 1000)
vasilisga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 κανε και κανενα τεστακι για τις μνημες, δεν χανεις τιποτα...
Luciddream Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 φίλε μου δεν ξέρω αν έχει σχέση το πρόβλημα σου με κάτι που συμβαίνει σε μένα αλλα θα στο πώ γιατι μου έχει κάνει εντύπωση.. έχω το pc της υπογραφής μου το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι επειδή έχω βάλει έναν ανεμιστήρα 2600 στροφών να βαράει τις κάρτες γραφικών, και όταν είναι βράδυ και θέλω να δω ταινία με ηρεμία τον βγάζω.. καμιά φορά ξεχνάω να το βάλω πάλι .. και όταν το καταλαβαίνω και είμαι μέσα στο game(π.χ MW2) και πάω να βγώ, τρώω BSOD .. !! για απαγορευτικές θερμοκρασίες ξέχνα το, δεν μου ανεβάζει πάνω απο 80 νομίζω... ειδικά το MW2 που έχει μηδαμινές απαιτήσεις. αλλα μάλλον το επηρεάζει.. τι να πώ. ίσως η 4890 τρώει σκαλώματα με γρήγορες εναλαγές θερμοκρασίας. ίσως και αυτό να επηρεάζει τις μνήμες.. ! οπότε προτείνω να φτιάξεις την ψύξη σου στην κάρτα και αν δεν φτιάξει δές τις μνήμες...
Luciddream Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αν έχεις την reference 4890 πρέπει να μπορείς μέσω του ati catalyst control center να ανεβάσεις τις στροφές του ανεμιστήρα..αλλα θα κάνει θόρυβο.. είναι ένα θέμα αυτό! αν έχεις κάποια άλλη κάρτα με διαφορετική ψύξη, δές μήπως μπορείς να βάλεις εναν δυνατό ανεμιστήρα να βαράει πάνω της ...
endj3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Στο CCC δεν με αφηνει να ελεγξω τον ανεμιστηρα...το χα δοκιμασει και παλια...οτι και να κανω δεν μπορω να αλλαξω το fan speed!
Luciddream Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 άρα είναι στο 100%? ποια κάρτα έχεις συγκεκριμένα..? θα βοηθήσει πολύ να μας πείς. ίσως στο CCC να έχει ένα κουμπί σαν κλειδί που σε αφήνει να πειράξεις το fan.. πρέπει να πατήσεις πρώτα αυτό μετά να ενεργοποιήσεις το ATI overdrive και μετά σε αφήνει να ρυθμίσεις το Fan.. αν δεν σε αφήνει σημαίνει οτι τρέχει πάντα στο maximum.
endj3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ATI RADEON HD 4890...την απλη οχι gigabyte klp ξερω για το κλειδι κλπ...παλια την ελεγχα...μετα απο το συμβαν με τα 2 λαμπακια που δεν αναβε δεν μπορω να ελεγξω το fan το οποιο σε idle ειναι γυρω στα 27%-28%
vasilisga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εφοσον δεν εχει ανεβει πανω απο 75-80 βαθμους οπως λες δεν νομιζω οτι ειναι θεμα θερμοκρασιων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.