silvercloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλησπερα σας, ζητω την βοηθεια σας στο εξης θεμα : Παω να ξεκινησω τα windows xp στο λαπτοπ μου. Δειχνει κανονικα την εικονα που φορτωνουν τα windows με την μπαριτσα απο κατω (η οποια κινειται κανονικα) και μετα απο αυτο εκει που επρεπε να μου βγαζει το παραθυρακι να γραψω το pass δεν κανει τιποτα. Κενη μαυρη οθονη. (οχι ομως σαν να ειναι νεκρο...σαν να περιμενει να δειξει κατι...δεν ξερω αν καταλαβαινετε οπως το περιγραφω...) Επισης να σας πω οτι δοκιμασα να ξεκινησω και σε safe mode και σε οτιδηποτε αλλο μπορουσα (πατωντας το F8 ). Στο safe mode δε, οταν ξεκιναει, εκει που βγαζει μια λιστα με paths σε καποια στιγμη κολλαει τελειως και δεν προχωραει. Δεν το θυμαμαι τωρα σε ποιο σημειο κολλαει, αν πιστευετε οτι εχει σημασια να το κανω παλι να το δω. Τι μπορει να φταιει? Και κυριως τι μπορω να κανω? το format το ξεχναμε, δεν εχω κανενα cd windows αυτη τη στιγμη. Σας ευχαριστω πολυ! Περιμενω απαντησεις με αγωνια! Ευχαριστω
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καλησπερα θυμασαι τι εκανες την τελευταια φορα πριν συμβει αυτο το προβλημα? Το ειχα παθει και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα την πρωτη φορα ειχε πεταξει ο δισκος και την δευτερη φορα χρειαστηκε φορματ.
damastes Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 με ubuntu live cd χρησιμοποιόντας το ntfsfix; Its name is quite misleading, as its goal is not to fix the volume, but to mark is as dirty, so that Windows will fix it at the next reboot.
silvercloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Δυστυχως το format δεν το γλιτωσα! Ευχαριστω και παλι!
damastes Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 το format το ξεχναμε, δεν εχω κανενα cd windows αυτη τη στιγμη. Ξεκινάς με το παραπάνω και μετά λες Δυστυχως το format δεν το γλιτωσα! που προφανώς σημαίνει οτι βρήκες CD. Αν έλεγες οτι βρήκες cd οι λύσεις θα ήταν πολύ περισσότερες, βιαστηκες.
vagarap Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Δυστυχως το format δεν το γλιτωσα! Ευχαριστω και παλι! Ναι αλλά γλύτωσες από πολύ ταλαιπωρία!!! Πίστεψε με το format κάποιες φορές είναι η πιο καλή λύση. Από περιέργεια τι είχες κάνει πριν σου βγάλει την μαύρη οθόνη? Κανένα περίεργο πρόγραμμα?
Bspus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά γλύτωσες από πολύ ταλαιπωρία!!! Πίστεψε με το format κάποιες φορές είναι η πιο καλή λύση. Από περιέργεια τι είχες κάνει πριν σου βγάλει την μαύρη οθόνη? Κανένα περίεργο πρόγραμμα? Με το cd παιζει και επιδιορθωση windows. Οχι απαραιτητα με την κονσολα που σου βγαζει σαν προφανη επιλογη. Υπαρχει και η επιδιορθωση που σου ξαναπερναει μεν τα system files αλλα κραταει ολη την παραμετροποιηση που προυπηρχε, οποτε τα προφιλ χρηστων και εγκατεστημενα προγραμματα μενουν ανεπαφα. Αυτο αν δουλεψει ειναι η λιγοτερο ταλαιπωρη επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.