Προς το περιεχόμενο

Αμαζον ερώτηση σχετικα με μια προπληρωμένη

zednor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Εχω στην κατοχη μου μια Prepaid καρτα της ATEbank,που ειναι κ Visa αλλα ειναι ανωνυμη δηλαδή δεν έχει το ονομά μου επάνω....Ξέρωντας οτι με μία προπλήρωμενη Visa μπορεις να ψωνίσεις απο το amazon.co.uk τους έστειλα ενα μήνυμα ρωτώντας τι όνομα να βάλω εκεί που λέει Card Name....Και μου απανταει:

Dear Customer

Thank you for contacting Amazon.co.uk.

I can understand that you wish to enter prepaid visa card which is not having your name on it. Please note that we are not currently accepting prepaid visa card outside UK.

Please accept our apologies for any inconvenience caused.

We accept orders from many areas of the world, and you can pay by Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, American Express, Delta and UK Based Maestro and Solo cards.

Ξέρει κανείς τι γίνετε πραγματικα?Θα μπορέσω να παραγγείλω?Χρειαζομαι καποια βιβλία απο εκει....

Περιμένω απαντήσεις...

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.Επειδή ομως εγώ δεν ειμαι αυτός που έβγαλα την καρτα(ειμαι ανήλικος) να βαλω το δικο μου όνομα η του πατερα μου που την εβγαλε;

Περιμένω κ άλλες γνωμες

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι δεν θα υπαρξει προβλημα οποιο και ονομα να βαλεις. Για σιγουρια βαλε αυτου που την εβγαλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...