ondoin Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αγορσα προσφατα ενα Xbox 360 και ημουν σε δηλημα. Να παρω το απλο η' το Elite. Τελικα στο Πλαισιο με επεισαν να παρω to Elite με τον σκληρο δισκο αφου θα μπορουσα να συνδεθω στο και να κατεβαζω, βιντεο, μουσικη και παιχνιδια. Οποτε εδωσα 50 ευρω απαραπανω και το πηρα. Οταν πηγα να το κανω ομως, κατεβασε μονο ενα update και μετα μου εβγαζε το μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα και να ξαναπροσπαθησω αργοτερα. Αυτο κρατησε ολη νυχτα. Την επομενη μερα στελνω email και τους λεω για το θεμα. Η απαντηση τους ηταν οτι Δεν μπορεις να συνδεθεις στο απο Ελλαδα, και δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αυτο στο κοντινο μελλον! Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθω? Π.χ. με proxy η' κατι αλλο? Στο Πλαισιο δεν οφειλαν να μου το πουν αυτο?
gherudos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Κατά την εγγραφή σου δήλωσε ως χώρα UK. Και θα είσαι ΟΚ.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Για να μην σου ζητάει ξένο ταχυδρομικό κώδικα δήλωσε καλύτερα Ιρλανδία.
ondoin Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 OK, καταλαβα. Αυτοι δεν βλεπουν το IP ομως? Τι ειναι καλυτερα να κανω εγγραφη μεσω Η/Υ η' απο το Xbox?
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μην κάνεις εγγραφή μέσω PC, δεν θα πάρεις τον ένα μήνα Gold συνδρομής έτσι. Μέσα απο την κονσόλα θα τα κάνεις όλα.
doutsos13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 όχι... ακόμα όχι.. μόνο αν βάλεις ότι είσαι απο Αγγλία η Ιρλανδία ή κάτι τέτοιο..
speedy23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Προσοχη μην ξεχασεις να αλλαξεις χωρα και στο mail που θα δηλωσεις.Πολλοι την πατανε εκει περα.
v0rtex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 http://www.360-gr.com/forum-f6/topic-t131.htm (Οδηγός σύνδεσης στο XBOX LIVE)
dinodxr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 εγω εκανα μεσα απο την κονσολα .....εβαλα αγγλια και οταν μ ζητησε ταχυδρομικο κωδικα και διευθυνση αγγλιασ....εψαξα στο google και εβαλα μια π βρηκα,....τωρα οαιζω κανονικα online....δν θα εχεις κανενα προβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.