johnnyparadiso Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Laptop άμεσα, το οποίο να κρατήσει για τουλάχιστον 3 χρόνια και να έχει αρκετά δυνατή μπαταρία. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια, άρα δεν θέλω να δώσω μεγάλη έμφαση στην κάρτα γραφικών. (άντε να βλέπω καμμιά ταινία ή βίντεο άλλα σπάνια). Με ενδιαφέρει να έχει καλό επεξεργαστή και μεγάλο σκληρό δίσκο. Τέλος, επιθυμώ να έχει κάμερα και οπωσδήποτε Wi-Fi για ασύρματο Internet. Τα χρήματα που διαθέτων είναι έως 700 το πολύ 800 ευρώ. Υπάρχει κάτι στα κυβικά μου??? Όλες οι προτάσεις είναι αποδεκτές!
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Με τοσα θα βρεις σιγουρα αλλα για την μπαταρια που λες να κραταει πολυ και να μην πεφτει στον χρονο δεν ξρω...Wifi ολα εχουν πια. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/with%28page=2%29.htm http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/with%28page=3%29.htm
umaga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 παντος να προσεξεις και το θεμα service και για να μν χαλαει η μπαταρια αστη να ξεφορτιζει καπου καπου εγω λεω να παρεις αυτο
johnnyparadiso Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 παντος να προσεξεις και το θεμα service και για να μν χαλαει η μπαταρια αστη να ξεφορτιζει καπου καπου εγω λεω να παρεις αυτο Σ'ευχαριστώ πολύ! κάτι σε επεξεργαστή Intel iχ (όπου χ=3, 5, 7) και σε καλύτερη τιμή υπάρχει? ζητάω πολλά?? Για ρίξτε καμμιά έξτρα ιδέα ρε παιδιά.
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 dell studio 1557 i7 720qm ati 5470 4gb ram 320gb 15.6 led win7, 6cell battery media markt 799 ευρω δες στον καταλογο τους, το σαββατο ειχε στο μαρουσι αρκετα.απλα ειχαν βγαλει καποια θεματα οι ι7 στην αρχη σε dell μαθε αν επιδιορθωθηκαν.εναλλακτικα σε αυτα τα λεφτα η και λιγοτερα βρισκεις σε ι3-ι7 κοιταζω και εγω για την κοπελα μου αυτο τον καιρο και κατεληξα σε dell λογω σερβις,αλλα εγω κοιταζω σειρα studio xps 16 που παει παραπανω ~1100+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.