Ceridwen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Οποιος θελει να δει ταινια του Woody Allen χωρις να θελει να δει την νευρωτικη του φατσα μεσα ας δει το γαματο match point. Χίλιες φορές η νευρωτική φάτσα από την σέξυ πεταλουδίτσα με χειλάκι πετροκέρασο. Και δεν αναφέρομαι στην Σκάρλετ!! αλλά σε αυτό
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Υπεριτιμημένος σαν ηθόποιος, και όσες ταινίες του έχω δει δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Sellers Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Kαι λίγο gossip. Η μία όψη, αλλά και η άλλη. Τα διάβαζα σήμερα και λέω δεν τα ποστάρω κιόλα? Προσωπική άποψη, καπνός χωρίς φωτιά σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει, και αυτην για μένα είναι μια απο αυτές. Ίσως να υπάρχουν υπερβολές στην ιστορία της κόρης, αλλά δεν θα έπεφτα και απο τα σύννεφα αν μάθαινα ότι στο μεγαλύτερο μέρος της ειναι αλήθεια.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Sellers δε πρόκειται για περίπτωση καπνού και ψάχνουμε να δούμε αν υπάρχει φωτιά. Εδώ υπάρχει πυρκαγιά κανονική, δεν έχει μείνει δάσος ούτε για δείγμα. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δε του έκατσε η μία υιοθετημένη κόρη και τελικά παντρεύτηκε την άλλη (Soon-Yi Previn).
insomniaK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 H Soon-Yi Previn είναι κόρη του γνωστού Previn... 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ήταν υιοθετημένη κόρη της τότε γυναίκας του. http://www.ontheredcarpet.com/Woody-Allen-on-marriage-to-Soon-Yi:--What-was-the-scandal-/8209443
Mika Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 της τοτε γκομενας του, οχι γυναικας του. κοινως γνωριζω μια σιτεμενη μιλφ και μετα απο καποια χρονια (που μου εχει φορεσει και κερατο) την πεφτω στην 20χρονη κορη της. Ηθικα μεμπτο; ας μας πει ο παπακαλιατης. 3
gatokoritso Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 παλια που ειχα ασχοληθει με το στορι ειχα καταληξει οτι η μια φαροου ειναι μια τρελη υστερικια.οσα αρθρα και να διαβαζα ολα απο τη μια την υποστήριζαν και απο την αλλη κατι βρομαγε. το θεμα με τη soon yi ας τελειωσει εχουν παντρευτει και εχουν παιδια. τωρα για την αλλη τη πιτσιρικα απο τη μια υπαρχει ο λογος της και απο την αλλη οι αποδειξεις.δεν προσπαθω να υπερασπιστω τον woody ουτε αυτον συμπαθω ουτε τις περισσότερες ταινιες του.απλα με τον πολανσκι το αποδεχτηκε και καταδικαστικέ.τα πραγματα ηταν πιο απλα.εδω γιατι οσο περνανε τα χρονια γινονται χειροτερα?τι κρυβουν και οι δυο πλευρες?
KilliK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 τα πραγματα ηταν πιο απλα. και ομως, υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι ειναι αθωος και επεσε θυμα δικαστικης πλανης, ποιο τον υποχρεωσε να ομολογησει. μεχρι και ντοκυμανταιρ βγαλανε για να προωθησουν αυτη την αποψη. οσο αφορα τον Woody, ας πουμε οτι δεν θα τον αφηνα ποτε κοντα στα παιδια μου, οσο καπνος χωρις φωτια και να υπαρχει.
Grey Warden Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάλι θα τον άφηνα κοντά στα παιδιά μου. Αντιθέτως δεν θα τα άφηνα λεπτό με την Μία Φάροου. Ας περάσει λοιπόν η κυρία Φάροου το τέστ αλήθειας που αρνήθηκε να κάνει.
liopyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως, όπως και στην περίπτωση του Πολάνσκι, έτσι κι εδώ, δεν νομίζω πως πρέπει να μπλέκουμε το τι είναι και τι έχει κάνει στην ζωή του ο καθένας με το τι δουλειές έχει βγάλει. 4
KilliK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάλι θα τον άφηνα κοντά στα παιδιά μου. Αντιθέτως δεν θα τα άφηνα λεπτό με την Μία Φάροου. Ας περάσει λοιπόν η κυρία Φάροου το τέστ αλήθειας που αρνήθηκε να κάνει. μπερδεψες τις Φαροου. Η κορη Dylan εγραψει το γραμμα, οχι η Mia.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 λογικά εννοεί για την πλύση εγκεφάλου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα