Προς το περιεχόμενο

ποιοτητα εγγραφής βιντεοκαμερασ panasonic sdr H80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα, πηρα αυτη την κάμερα πριν 3 μηνες http://www.hardshop.gr/shop/item.asp...3425&catid=355

την panasonic sdr H80.Ειχα γραψει πολλα βιντεο αλλα μολις χθες δοκίμασα να μεταφερω τα βιντεο στο pc και να τα τσεκάρω.Η οθόνη που έχω στο υπ/στη ειναι μια 23αρα sumsung με αναλυση 1920Χ1080.Το βιντέο λοιπον που έγραψα στην καλήτερη ποιοτητα εγγραφης που εχει η βιντεοκάμερα εχει αυτην την μορφή

mikn.jpg

Ομολογω οτι δεν εμεινα ευχαριστημένος με την ποιοτητα εγγραφης, περιμενα καλητερη αναλυση στη οθονη, να επιανε δλδ το βιντεο σχεδον ολη την οθονη με καθαρη εικονα στο 100% χωρις παραμορφωση.Τεσπα δε με απασχολει και τοσο η προβολη των βιντεο στην οθόνη του υπολογιστη, όσο στην πλάσμα τηλεοραση που εχω και ειναι 42'' με αναλυση 1024Χ768, σε αυτη την ανάλυση θα παίζουν καλα και καθαρα τα βίντεο καλυπτοντας ολη την οθόνη της τηλεορασης χωρις να κάνω ζοομ παραμορφόνοντας την εικόνα?

Γιατι ο υπάλληλος απο το μαγαζι που την αγόρασα μου ειχε πει οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με την αναλυση των βιντεο στην ΤV που θα τα παιξω.Δλδ βρε παιδια σε τι αναλυση γράφει η βιντεοκάμερα?. Γιατι απο καμερες και φακους δε ξέρω τιποτα sory B) .

Αν πάντος δεν εχει αξιολογη εγγραφη με μεγαλη αναλυση η καμερα που εχω να μου το ελεγε ο υπάλληλος του καταστηματος να επαιρνα κατι ποιο ακριβο και οχι οτι ήθελε να ξεστοκάρει ο υπυλληλος απ το καταστημα που την πήρα.

Και τι κάμερα πρεπει να πάρω ρε παιδια για να εχω βιντεο με καλη αποδοση στην 1920Χ1080 αναλυση της TFT 23αρας οθονης που έχω??

Με πόσα γιουρω θα ειμαι οκ :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχως φίλε μου η καμερα που πηρες δεν είναι HD. Οποτε γραφει στα 720Χ576 (νομίζω)

Εχει μεγαλη διαφορα απο το 1920Χ1080 που θελεις

Οι τιμες εχουν πεσει πολυ. Με λιγα παραπανω θα μπορουσες να παρεις HD (γυρω στα 500Ε υποθετω) . Δεν εχω δει ομως ποιοτητα εικονας για να σου πω αν αξιζει... Σε καμερες των 1000Ε παντως δε παιζετα η εικονα...

δυστυχως φίλε μου η καμερα που πηρες δεν είναι HD. Οποτε γραφει στα 720Χ576 (νομίζω)

Εχει μεγαλη διαφορα απο το 1920Χ1080 που θελεις

Οι τιμες εχουν πεσει πολυ. Με λιγα παραπανω θα μπορουσες να παρεις HD (γυρω στα 500Ε υποθετω) . Δεν εχω δει ομως ποιοτητα εικονας για να σου πω αν αξιζει... Σε καμερες των 1000Ε παντως δε παιζετα η εικονα...

Καμία καλη με 700 ευρω δεν θα βρω λες με καλη ποιοτητα.Αυτη που εχω σκέφτομαι να την πουλησω η να την πάω πίσω στο μαγαζι που την πήρα.Μιας και εχουν μεριδιο ευθηνης αν και άσχετο που με είδαν αφου μου είπαν οτι θα ειμαι ενταξη αν την αγοράσω.Αν και αυτο που λέω το θεωρω πολυ απίθανο...βάζω μιά μικρή πιθανότητα μιάς και είναι επώνυμο το μαγαζι με καλή εξηπηρέτηση να μου την πάρει πίσω.

ΚΑτερελος λέγεται.

Για πρωτεινέτε καμια καλη καμερα η οποια θα παίξει με την ίδια καθαροτητα που παίζει η τωρινη στο παράθυρο της οθόνης του υπ/στη με την διαφορά οτι θα καλυπτει ολο την οθόνη του υπ/στη ή θα δειχνει τοτέλεια σε μια 42αρα τηλεόραση full hd.

http://www.camcorderinfo.com/ratings.php

αυτό είναι απο τα πιο αξιοπιστα site...

Ξεκινα απο πανω προς τα κατω.... και ορεξη να εχεις να διαβαζεις....( και χρηματα να δίνεις)

Για τις δυο τρεις πρωτες ερασιτεχνικες εχω δει εικονα και εχω παθει χοντρή πλακα...

δε θα πιστευεις στα ματια σου.... Φανταζομαι και οι επομενες σχεδον τα ιδια θα είναι...

Εγω εχω την Canon HG 21.Πολυ καλη καμερα.Υπαρχει και νημα εδω για να διαβασεις

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=323857&highlight=canon+hg+21

καλες φίλε αλλα πολυ ακριβες, καλητερα θα με βοηθουσες αν μου έλεγες ποιο χαρακτιριστικο να ψαξω στην καμερα και σε ποια τιμη να ειναι αυτο για να επιλέξω.Τι να προσέχω, για παραδειγμα στους επεξεργαστες υπ/στων κοιτας τα mhz και τους πηρηνες... στις καμερες τι να ψάχνω για καλη ποιοτητα στον φακο τους?

αυτη εδω ειναι καλη π.χ

24155422.jpg

καλες φίλε αλλα πολυ ακριβες, καλητερα θα με βοηθουσες αν μου έλεγες ποιο χαρακτιριστικο να ψαξω στην καμερα και σε ποια τιμη να ειναι αυτο για να επιλέξω.Τι να προσέχω, για παραδειγμα στους επεξεργαστες υπ/στων κοιτας τα mhz και τους πηρηνες... στις καμερες τι να ψάχνω για καλη ποιοτητα στον φακο τους?

αυτη εδω ειναι καλη π.χ

24155422.jpg

Σου εδωσα ενα link πιο πανω για να το διαβασεις.Εκει γραφει ειδικα για την Canon HG 21 τα χαρακτηριστικα της ,ο φιλος που τα εγραψε το εχει ψαξει πολυ, δινει καλη περιγραφη για φακους ,interlace-non interlaced-progressive διαφορες και οτι χρειαζεσαι να μαθεις. Τωρα για το budget που διαθετεις μπες σε site με reviews και διαβασε.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...