Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγενή με λογαριασμό έχω, το θέμα είναι ότι χρησιμοποιεί την κάρτα του για καταθέσεις/αναλήψεις. Με αυτό εννοώ ότι όταν θα προσπαθήσω να κάνω ανάληψη με λογιαριασμό paypal που έχει άλλο ονοματεπώνυμο (το δικό μου) δεν νομίζω να γίνει δεκτό. Σωστά;

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια :)

Οχι δεν προκειται να γινει δεκτο αυτο που λες.

Ο μονος τροπος να παιξεις online ειναι να βρεις καποιον ενηλικο φιλο σου με λογαριασμο σε καποιο bet site και να παιζεις μεσω αυτου του λογαριασμου. Οι αναληψεις εννοειται θα γινονται στην καρτα του φιλου σου.

Δημοσ.

Okay, ευχαριστώ!

Μια ακόμη, λιγο κουφή, ερώτηση έχω. Ας πούμε οτι έχω κάνει πρώτη κατάθεση μέσω paypal π.χ 30 ευρώ. Αυτά τα 30 γίνονται 100 ευρώ. Με αυτά τα 100 ευρώ θα μπορέσω να αγοράσω από το market του bwin δίνοντας τα στοιχεία μου (ανηλίκου)? Εννοώ άμα δεν ζητήσω ανάληψη αλλά να αγοράσω κάτι από το Market θα μου ζητήσουν φωτοτυπία απο ταυτότητα;

Δημοσ.

Okay, ευχαριστώ!

Μια ακόμη, λιγο κουφή, ερώτηση έχω. Ας πούμε οτι έχω κάνει πρώτη κατάθεση μέσω paypal π.χ 30 ευρώ. Αυτά τα 30 γίνονται 100 ευρώ. Με αυτά τα 100 ευρώ θα μπορέσω να αγοράσω από το market του bwin δίνοντας τα στοιχεία μου (ανηλίκου)? Εννοώ άμα δεν ζητήσω ανάληψη αλλά να αγοράσω κάτι από το Market θα μου ζητήσουν φωτοτυπία απο ταυτότητα;

Γιατι ΜΠΛΕΚΕΙΣ φιλε μου?

Αν δωσεις στοιχηα ανηλικου θα φραγει ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ. Εισαι ΑΝΗΛΙΚΟΣ δεν παιζει ρολο αν θελεις να κανεις αναληψη η να αγωρασεις κατι! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

Και ΝΑΙ θα σου ζητησουν! σε οποιαδηποτε συναλαγη ζητανε. (περαν της καταθεσης! και αυτο οχι παντου.. σε μερικες μετα την καταθεση εχεις 5 μερες να στιλεις εγγραφα)

Δημοσ.

Okay, σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το βλέπω να βγαίνω κερδισμένος οπότε το αφήνω.

Αδερφε μου.. Καλο ειναι τα στοιχεια που δινεις ειναι αληθηνα.. Ευκολο χρημα δεν εχει.. (βλεπω και την υπογραφη σου) .. ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα.. αλλα γενικα το ευκολο χρημα φερνει την ευκολη χασουρα.. Αν εχεις παντως BWIN και θελεις τα χρηματα σου εχω τροπο να σε βοιθησω αν θελεις στειλε μου PRIVE... Να δουμε αν μπορει να γινει... (θα σου εξιγησω στο prive)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να κανεις αναληψη λεφτα απο bwin, θελει το ακριβες ονομα της ταυτοτητας; Μπερδεψα αντι για i λατινικο, εβαλα h.

Δημοσ.

Για να κανεις αναληψη λεφτα απο bwin, θελει το ακριβες ονομα της ταυτοτητας; Μπερδεψα αντι για i λατινικο, εβαλα h.

Οχι δεν θα εχεις προβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...