Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι το android έχει περισσότερο νόημα από το iphone os σε ταμπλέτα.

Αφού και flash υποστηρίζει για ίντερνετ browsing (froyo και μετά) αλλά και περισσότερο σε κανονικό λειτουργικό φέρνει αλλά λογικά και πιο αυτόνομο με περισσότερες δυνατότητες θα δίνει.

Αλλά το βασικό θέμα με το android είναι αν θα αναβαθμίζουν τις ταμπλέτες με τις καινούργιες εκδώσεις ή έστω άμα ασχοληθεί το xda. Με τα windows τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το μονο που εχει νοημα για σκεπτομενους χρήστες ειναι ενα copypaste ipad με adroid. Γενικα τα windows ειναι φτιαγμενα για πληκτρολογιο κ ποντικι. Το να βαλεις ενα παραθυρο με πληκτρολογιο δεν λυνει τιποτα. ΦΥΣΙΚΑ πανω απο όλα πρεπει να ειναι φτηνο κ με επεξεργαστικη ισχυ που να μην αδειαζει την μπαταρια.

Εγω να σας πω την αληθεια προτιμω ενα netbook με αναδιπλωμενη touch οθονη ενα culv αντε κ ατομ επεξεργαστη και ενα παρτισιον με adroid για Χ86 και ενα με windows 7. Αλλα κανενας δεν κανει το ανοιγμα και αφηνουν την apple να σαρωνει με ενα μεγαλο ipod touch που το αποκαλουν ταμπλετ pc.

θα μπεις youtube και ανακαλυπτεις οτι δεν εχει flash . θες να συνδεσεις κατι κ δεν εχει usb. ε αντε γεια.

Δημοσ.
με περιορισμούς στο fs και "ιδιοτροπίες" στο όνομα του φακέλου που θα περιέχει τις φωτογραφίες, αλλά απόσο το έψαξα μέχρι στιγμής - λένε οτι - δουλεύει.

Ναι μετα θα βγαλουν και ανταπτορα για το hdmi :P Ελεος... Αντε γεια... Θα κυκλοφορεις με το Ipad και 45 ανταπτορες στην τσεπη σου... χμ και αν θελω να περασω τις φωτογραφιες απο την φωτογραφικη μου κατευθειαν σε εξωτερικο δισκο; χμμμμμ :P

Δημοσ.

Πως νομιζετε οτι γινονται τα λεφτα; Δεν δινεις τα αυτονοητα απο την αρχη. Τους ψηνεις λιγο τους χρηστες (μερικοι κακοβουλοι τους λενε και apple bitches). Οταν τους παρασεις τον μοναδικο μετατροπεα με φιλικι τιμη 80€ ολοι θα ξετρελαθουν απο την χαρα τους. Το ντιζαιν προσεχουμε μονο για αυτο μετραει.

Αυτη η συσκευη εχει ενα πραγμα πανω-πανω, ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ. Αυτη παει περιπατο εαν πρεπει να κουβαλας και 100 μπιχλιμπιδια επειδη ο Steve εχει αναγκη για περισσοτερα δισεκατομυρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με η χωρίς usb το ipad θα πουλήσει απο μόνο του περισσότερο απο όλες τις άλλες συσκευές μαζί.

Παλιά έλεγα windows παντού ώστε να έχουμε ποικιλία εφαρμογών σε φορητές συσκευές και τώρα διαβάζω τα post μου και με φτήνω.

20-30 εφαρμογές-παιχνίδια με το ζόρι εγκατεστημένες στα 7 windows pc στη δουλειά και στο σπίτι και 100-150 στο κινητό μου 3gs.

Και απόλυτα λογικό αφού πολλές εφαρμογές δεν έχουν νόημα παρά μόνο σε συσκευές τόσο portable που τις εχεις πάντα μαζί σου.

Αν θές λίστα για ψώνια δεν θα πάρεις netbook στο super market.

Αν θες workout πρόγραμμα για το γυμναστήριο πάλι δεν θες netbook.

Θερμιδομετρητή όταν πας να φας επίσης δε θες netbook. Πρόγραμμα να σου βγάζει stats και διαδρομές όταν πηγαίνεις για τρέξιμο στην εξοχή πάλι δε θες netbook. Πρόγραμμα να σου θυμίζει να φας, να πιείς νερό, να κόψεις το κάπνισμα, να πάρεις τα φαρμακά σου, να τηλεχειριστείς τα πάντα μέσα στο σπίτι πάλι πιο χρηστικό να τα εχεις στο phone. Όταν είσαι σε παρτάκι και θες να παίξεις μουσική πάλι το netbook δεν λεει αφού δεν εχει και baby scratch -djremote με touch για να κάνεις τα virtual scraτσάκια σου πάνω στην capacitive να γουστάρεις.:P

Βασικά ούτε και τα pads κάνουν πολλά απο τα παραπάνω.

Οπότε μάλλον στα κινητά βλέπω το μέλλον.

Aν βγεί και κάποιος τρόπος να συνδέονται με μεγάλες οθόνες ασύρματα χωρίς lag...

Θα έχεις έτσι όλη την φορητότητα και όταν βρίσκεις τηλεόραση-projector θα βλέπεις και θα ακούς το content σου απο αυτά και απο μεγάλα ηχεία.

Η capacitive screen του κινητού θα γίνεται απλά το touchpad τηλεκοντρόλ του μέλλοντος.

Έχει φτιάξει τέτοια βάση το mobile λειτουργικό της apple,(με το android να ακολουθεί κατά πόδας) έχουν βγει τα πάντα και πιστεύω πως έχει ανοίξει ο δρόμος για φανταστικά πράγματα στο μέλλον και όχι για wintel συμβατικούρες.

Αυτό το άρθρο θα το διαβάζουν κάποια στιγμή μελλοντικά τα παιδιά μας και θα βάζουν τα γέλια ότι θέλαμε tablets με windows 7 και χ86 cpu...

Απο τα 2 προφανώς και μου αρέσει περισσότερο το Tegra based γιατί απλά φοράει ultra portable τεχνολογία(οπώς θα έπρεπε!!!) αλλά το χαντακώνει που αντί για android του βάζουν το Asus custom WinCE λειτουργικό???

Το άλλο είναι κατ' εμέ πατάτα οπως πατάτες ήταν σε αντιστοιχία όλα τα laptop που φτιάχτηκαν την προηγούμενη δεκαετία και χρησιμοποιούσαν desktop... εξαρτήματα.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Ο διπύρηνος tegra2 δεν είναι καθόλου "λίγος" αλλά και ο c2d δεν ξέρουμε που το πάει!

Σημασία δεν έχουν μόνο οι επιδόσεις αλλά και οι κατανάλωση. Και από ότι διάβασα μπαίνει στο παιχνίδι και η qualcom με διπύρηνο snapdragon στα 1.2Μhz, τα όργανα τώρα αρχίζουν.

Αυτό που μου αρέσει στο android δεν είναι μόνο αυτό που είναι τώρα αλλά και που μπορεί να φτάσει αύριο, και περιμένω πολλά.

Δημοσ.
...Και απόλυτα λογικό αφού πολλές εφαρμογές δεν έχουν νόημα παρά μόνο σε συσκευές τόσο portable που τις εχεις πάντα μαζί σου.

Αν θές λίστα για ψώνια δεν θα πάρεις netbook στο super market.

Αν θες workout πρόγραμμα για το γυμναστήριο πάλι δεν θες netbook.

Θερμιδομετρητή όταν πας να φας επίσης δε θες netbook. Πρόγραμμα να σου βγάζει stats και διαδρομές όταν πηγαίνεις για τρέξιμο στην εξοχή πάλι δε θες netbook. Πρόγραμμα να σου θυμίζει να φας, να πιείς νερό, να κόψεις το κάπνισμα, να πάρεις τα φαρμακά σου, να τηλεχειριστείς τα πάντα μέσα στο σπίτι πάλι πιο χρηστικό να τα εχεις στο phone. Όταν είσαι σε παρτάκι και θες να παίξεις μουσική πάλι το netbook δεν λεει αφού δεν εχει και baby scratch -djremote με touch για να κάνεις τα virtual scraτσάκια σου πάνω στην capacitive να γουστάρεις.:P...

Γιατί κάτι σαν φάντασμα πέρασε μόλις από μέσα;:fear:

Δημοσ.

Ωραία εμφανισιακα και απο χαρακτηριστικά τα παραπάνω αλλά παντελώς μα παντελώς άχρηστα σε σχέση με το ipad. Είναι εντελώς αβολο και ουσιαστικά άχρηστο να δουλεύεις win7 με tatch screen. Οποίος το έχει δοκιμάσει, το γνωρίζει. Οι υπόλοιποι μετράνε δύναμη επεξεργαστες μνήμη κλπ για να βγάλουν το εντελώς λανθασμένο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερα απο το ipad της apple. Το μεγάλο συν του ipad είναι ότι φτιάχτηκε το λειτουργικό του εξαρχής για tatch. Και φυσικά έχει ήδη και 180.000 εφαρμογές του iPhone που τρέχουν ήδη σε αυτο + πόσες θα βγουν απο εδώ και πέρα. 5 λεπτά να χειριστεις το ipad και μετά να δοκιμασεις ένα απο τα παραπάνω, ο μεγαλύτερος επικριτης της apple να είσαι, θα ντραπεις για όσα αρνητικά εγραφες πριν για το ipad. Φυσικά τα παραπάνω όταν βγουν με android αλλάζουν τα πράγματα, γιατί το android είναι το 2ο και μοναδικό λειτουργικό που φτιάχτηκε για tach. Και αν και σήμερα είναι χειρότερο απο το λειτουργικό της apple, το γεγονός ότι μπαίνει σε συσκευές 3ων κατασκευαστών , είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το κάνουν το νούμερο ένα πολύ σύντομα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Περιμενουμε να τα δοκιμασουμε, εσυ εχεις ακρες και τα εχεις δοκιμασει πριν ακομη κατασκευαστουν καν (αναφερομαι στις προτασεις του ανταγωνισμου).

Εαν εχεις δικιο θα το γραψουμε στα φορουμ να χαρεις και εσυ.

Δημοσ.
Ναι μετα θα βγαλουν και ανταπτορα για το hdmi :P Ελεος... Αντε γεια... Θα κυκλοφορεις με το Ipad και 45 ανταπτορες στην τσεπη σου... χμ και αν θελω να περασω τις φωτογραφιες απο την φωτογραφικη μου κατευθειαν σε εξωτερικο δισκο; χμμμμμ :P

το hdmi μπορεί να το θεωρείς εσύ απαραίτητο (σε μια τέτοια συσκευή, στη τηλεόραση και στον σταθερό είναι πλεόν απαραίτητο για hd υλικό στη σωστή οθόνη) για πολύ κόσμο όμως δεν είναι. το θέμα είναι αν βολεύει κάποιον στη καθημερινότητά του το ipad σε συνδυασμό με τον αντάπτορά του για usb σκληρούς, δεν είναι δα και τόσο αίσχος ούτε ζυγίζει 1κιλό για να μειωθεί η φορητότητα της συσκευής.

Δημοσ.
Περιμενουμε να τα δοκιμασουμε' date=' εσυ εχεις ακρες και τα εχεις δοκιμασει πριν ακομη κατασκευαστουν καν (αναφερομαι στις προτασεις του ανταγωνισμου).

Εαν εχεις δικιο θα το γραψουμε στα φορουμ να χαρεις και εσυ.[/quote']

Βλέπεις να γράφω πουθενά ότι έχω δοκιμάσει τα παραπάνω; Έχω δοκιμάσει το ipad και έχω δοκιμάσει και tablet φίλου με tatch screen και win7. Η υπέρτατη βλακεία που έχω δει ποτέ μου, και δεν έφταιγε η ποιότητα κατασκευής. Κάτσε βαρα start με το δαχτυλο , ψάξε στα μενού κλπ. 1000 φορές το ποντίκι. Το ipad είναι άλλη ιστορία.. Εκεί το δάχτυλο παει μόνο του. Οποίος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι έχω δίκιο. Οι υπόλοιποι μετρηστε ποιο έχει περισσότερη μνήμη και γρηγορότερο επεξεργάστηκε. Και τα γράφω αυτά, αφού έχω ψιλοθαψει σε άλλο φόρουμ το ipad για τις ελλείψεις που έχει. Θα το είχα θάψει εντελώς αλλά συγκρατηθηκα γιατί κάτι κατάλαβα σε τι ποντάρει η apple. Και όταν δοκίμασα τη συσκευή πραγματικά τη ζήλεψε. Και για όποιον δεν ξέρει στην Αμερικη πούλησε 2 εκ. Συσκευές σε χρόνο ρεκόρ. Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων. Καμία άλλη συσκευή οποιουδήποτε τομέα δεν πούλησε τόσο σε αντίστοιχο χρόνο. Όλοι αυτοί δεν είναι ηλίθιοι. Ενώ όλες οι εταιρίες σπευσαν να βγάλουν και αυτές ipad. Σκέψου να μην είχε και τις ελλείψεις που έχει δηλαδή...

Δημοσ.
Βλέπεις να γράφω πουθενά ότι έχω δοκιμάσει τα παραπάνω; Έχω δοκιμάσει το ipad και έχω δοκιμάσει και tablet φίλου με tatch screen και win7. Η υπέρτατη βλακεία που έχω δει ποτέ μου, και δεν έφταιγε η ποιότητα κατασκευής. Κάτσε βαρα start με το δαχτυλο , ψάξε στα μενού κλπ. 1000 φορές το ποντίκι. Το ipad είναι άλλη ιστορία.. Εκεί το δάχτυλο παει μόνο του. Οποίος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι έχω δίκιο. Οι υπόλοιποι μετρηστε ποιο έχει περισσότερη μνήμη και γρηγορότερο επεξεργάστηκε. Και τα γράφω αυτά, αφού έχω ψιλοθαψει σε άλλο φόρουμ το ipad για τις ελλείψεις που έχει. Θα το είχα θάψει εντελώς αλλά συγκρατηθηκα γιατί κάτι κατάλαβα σε τι ποντάρει η apple. Και όταν δοκίμασα τη συσκευή πραγματικά τη ζήλεψε. Και για όποιον δεν ξέρει στην Αμερικη πούλησε 2 εκ. Συσκευές σε χρόνο ρεκόρ. Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων. Καμία άλλη συσκευή οποιουδήποτε τομέα δεν πούλησε τόσο σε αντίστοιχο χρόνο. Όλοι αυτοί δεν είναι ηλίθιοι. Ενώ όλες οι εταιρίες σπευσαν να βγάλουν και αυτές ipad. Σκέψου να μην είχε και τις ελλείψεις που έχει δηλαδή...

Θελω να ακουσω την γνωμη σου αλλα εαν γραφεις οτι οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο που λες δεν εχει μυαλο τι περιμενεις να σου απαντησουν;

Για εμενα δεν τιθεται θεμα με τα προιοντα της MS. Ειναι σκετη αποτυχια. Εαν παρω κατι τετοιο θα ειναι με android το οποιο ειναι στην φιλοσοφια του λειτουργικου της apple για τετοιες συσκευες, φιλικο στο δαχτυλο.

Ποιο ειναι το tablet του φιλου που εχει touch οθονη και win7; Νομιζα οτι δεν εχει βγει ακομη τιποτα και ειμαστε ακομη στις ανακοινωσεις.

Δημοσ.

E οχι και τπτ.

Μέχρι και clone του κλασσικού ibm thinkpad εχει βγει με touch και 7.

Δες μερικά μόνο απο το πολλά μοντέλα που εχουν κυκλοφορήσει.

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

Στα περισσότερα γυρνά η οθόνη και γίνονται tablet.

Και εχει βγεί και ενα άλλο lenovo που όλο το hardware είναι στην οθόνη και συνδέεται με το keyboard σαν να είναι docking station.

Κάποιοι είχαν βρεί το βίντεο στο youtube και το είχαν παρουσιάσει στο site αλλά τώρα βαριέμαι να ψάχνω.

Δημοσ.

Δε θυμάμαι τι μάρκα ήταν, αλλά όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω υπάρχουν πολλά. Εδώ στην επαρχία είμαι, (Γιαννενα) που σίγουρα είναι πολύ πίσω απο Αθηνα-θεσσαλονίκη , και υπάρχουν επιλογές να δεις. Το απόγευμα ειμουν στο public και είχε τόσο το ipad (παρουσίαση δεν το πουλάει, το έχει εδώ και 1 μήνα σχεδόν), όπως επίσης και 2 αλλά , πάλι θα σε γελασω δεν κοίταξα καν μάρκα με win7 tatch screen. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το ένα είχε οθόνη γύρω στις 14ιντσες και έκανε 750 ευρώ. Το δοκίμαζα για τουλάχιστον μισή ώρα. Καταρχήν αυτοί οι κατασκευαστές δεν έχουν καν καταλάβει ότι η μεγάλη οθόνη (οτιδήποτε πάνω απο 10-12 ίντσες) είναι μειονέκτημα για tatch screen γιατί κουράζονται τα χέρια να ανεβοκατευενουν στην οθόνη. Το ιδανικό μέγεθος είναι κοντά στο μεγεθος του ipad. Η οθόνη μια χαρά πατιωνταν άνετα. Το προβλημα ήταν καθαρά το λειτουργικό. Τα win είναι μια χαρά για pc , δεν κάνουν ούτε για αστείο για αυτή τη δουλια. Γι αυτο και δεν έχουν καμία ελπίδα. Μόνο με android έχουν νόημα τέτοιες συσκευές.

Δημοσ.
Δε θυμάμαι τι μάρκα ήταν, αλλά όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω υπάρχουν πολλά. Εδώ στην επαρχία είμαι, (Γιαννενα) που σίγουρα είναι πολύ πίσω απο Αθηνα-θεσσαλονίκη , και υπάρχουν επιλογές να δεις. Το απόγευμα ειμουν στο public και είχε τόσο το ipad (παρουσίαση δεν το πουλάει, το έχει εδώ και 1 μήνα σχεδόν), όπως επίσης και 2 αλλά , πάλι θα σε γελασω δεν κοίταξα καν μάρκα με win7 tatch screen. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το ένα είχε οθόνη γύρω στις 14ιντσες και έκανε 750 ευρώ. Το δοκίμαζα για τουλάχιστον μισή ώρα. Καταρχήν αυτοί οι κατασκευαστές δεν έχουν καν καταλάβει ότι η μεγάλη οθόνη (οτιδήποτε πάνω απο 10-12 ίντσες) είναι μειονέκτημα για tatch screen γιατί κουράζονται τα χέρια να ανεβοκατευενουν στην οθόνη. Το ιδανικό μέγεθος είναι κοντά στο μεγεθος του ipad. Η οθόνη μια χαρά πατιωνταν άνετα. Το προβλημα ήταν καθαρά το λειτουργικό. Τα win είναι μια χαρά για pc , δεν κάνουν ούτε για αστείο για αυτή τη δουλια. Γι αυτο και δεν έχουν καμία ελπίδα. Μόνο με android έχουν νόημα τέτοιες συσκευές.

Μηπως αναφερεσαι στα παραδοσιακα tablet pc που κυκλοφορουν εδω και μια δεκαετια; Ειναι οθονη η οποια εχει συνδεση 360° με το υπολοιπο σωμα του υπολογιστη, εχει πληκτρολογιο, cd κανονικα, εαν θες το εχεις σαν pc με την οθονη γυρισμενη στο πληκτρολογιο, εαν θες το εχεις σαν (ογκωδες) tablet με touch οθονη και πενα. Ειλικρινα με ενδιαφερει να ξερω τι ακριβως ειδες. Μπορει να εχω μεινει πισω αλλα δεν νομιζω να εχει προλαβει να βγαλει κανεις τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...