Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιδέα του linux βλέπω εγκαταλήφθηκε τελείως από την asus, κρίμα, το xandros που έβαζε στα πρώτα netbook της ήταν πολύ εύκολο στη χρήση.

Ελπίζω να μην έδωσα τροφή για flame :P

Επεξ/σία από tolis_01
Τυπογραφικά, όπως πάντα :p
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Η ιδέα του linux βλέπω εγκαταλήφθηκε τελείως από την asus, κρίμα, το xandros που έβαζε στα πρώτα netbook της ήταν πολύ εύκολο στη χρήση.

Ελπίζω να μην έδωσα τρφή για flame :P

Γιατί; Πιστεύεις ότι ένα tablet με χ86 δεν θα μπορούσε να πάρει linux?

Από ότι καταλαβαίνω ένα κανονικό pc είναι που αντί για πληκτρολόγιο και ποντίκι έχει οθόνη αφής. Το software μετά άνετα θα μπορούσε να φτιαχτεί αφού μιλάμε για την "ίδια" τεχνολογία όπως μπορείς και σήμερα να βάλεις σε ένα laptop αρκεί να υπάρχουν τα drivers. ;)

Να έβγαζε και η Samsung κανένα tablet με AMOLED οθόνη θα μας έστελνε....

Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά από τιμή σίγουρα θα μας έστελνε :lol:

Από ότι διαβάζω θα έχουμε:

Δύο διαφορετικές εκδόσεις με capacitive οθόνη αφής 12" και 10" ανίστοιχα. Επεξεργαστή Intel's Core 2 Duo CULV στο μοντέλο των 12" και Nvidia Tegra για το μοντέλο των 10"

Ερώτηση για όποιον ξέρει:

Ο tegra δεν είναι ARM? Τρέχουν τα windows σε arm cpu?

Δημοσ.
Καλά, μέχρι να βγουν αυτά θα έχει βγει Ipad τρίτης γενιάς!

Πως γίνεται και καμία εταιρία δεν μπορεί αυτή την στιγμή να παρούσιάσει ένα προιον που να πλησιάζει το Ipad? Μπαταρία, βάρος και κυρίως user interface?

Λες στο μηχανημα τριτης γενιας να εχουν βαλει αυτη την καινουργια τεχνολογια... πως το λενε... α ναι... USB;

Μαλλον θα κανουν συνεδρειο για να μας παρουσιασουν την νεα επαναστατικη τεχνολογια στην τριτη γενια, το USB, μονο μια πραγματικα μεγαλη εταιρια μπορει να φερνει τετοιες τεχνολογιες στον καταναλωτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Λες στο μηχανημα τριτης γενιας να εχουν βαλει αυτη την καινουργια τεχνολογια... πως το λενε... α ναι... USB;

Μαλλον θα κανουν συνεδρειο για να μας παρουσιασουν την νεα επαναστατικη τεχνολογια στην τριτη γενια, το USB, μονο μια πραγματικα μεγαλη εταιρια μπορει να φερνει τετοιες τεχνολογιες στον καταναλωτη.

Αντε και βάζει Usb ρε μεγάλε...τι να το κάνει ? εδώ δεν έχει file-browser για να δεί τα αρχεία απο το usb...ήμαρτον

Μήπως μπερδεύεις το iPad με υπολογιστή ?

Το μεγάλο μοντέλο τρέχει WinCE ? άκουσα καλά ?

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.

Μην τσακώνεστε άδικα ρε παιδιά.

Στην πράξη μόνο τα είναι windows είναι πραγματικό λειτουργικό.

Απλά θέλει λίγο υπομονή το πράγμα.

Δημοσ.
Δεν τσακωνομαστε. Ουτε το Android εχει file explorer;

Έχει... με δωρεάν app από το android market (εκτός και δεν το βρήκα εγώ)

Δημοσ.

Φυσικά και έχει αλλά ακόμη και το Android είναι κατά βάση phone OS (αν και έχει καλές προοπτικές για το μέλλον).

Πχ ας πούμε ότι θες να δεις τον κουλο τύπο αρχείου σε δικτυακό φάκελο. Windows is the way. Αυτα είναι πραγματικό εργαλείο.

Προς το παρόν ;)

Δημοσ.

Πού χρησιμεύει μία ταμπλέτα ας πούμε 9 ιντσών? Την έχεις στο αυτοκίνητο αντί gps, στη μέση της διαδρομής κάνεις στάση και διαβάζεις ιμέιλ, ειδήσεις στο insomnia.gr, την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σου ενώ ακούς τη μουσικούλα σου και κρατάς τον καφέ με το άλλο χέρι και όταν πας στη δουλειά τη συνδέεις στον προβολέα για να κάνεις επαγγελματική παρουσίαση. Με μπρος/πίσω κάμερα και sim κάνεις ακόμα περισσότερα. Το tablet χρησιμεύει όπου και το netbook με τη διαφορά ότι δεν έχει πληκτρολόγιο, είναι ελαφρύτερο οπότε και πιο φορητό, και με μέγεθος οθόνης 5, 7, 8, 9, 10, 11 μέχρι και δώδεκα ίντσες καλύπτει διάφορα γούστα και ανάγκες. Όταν (και αν) βγουν μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου που ανοιγοκλείνει τότε η ταμπλέτα και το netbook θα γίνουν το ίδιο πράγμα ή το δεύτερο θα εξαφανιστεί. Το κλειδί θα είναι να κρατήσουν χαμηλό το βάρος όπως λέει ο Nomedor.

Άμα δείτε λίγο παραπέρα που πάει το πράγμα με το cloud computing θα καταλάβετε ότι οι ταμπλέτες είναι αυτές που θα επικρατήσουν! Σαν απλά τερματικά ;)

επίσης έχουμε σταθερή αύξηση της επεξεργαστικής ισχής των φορητών συσκευών, ήδη οι επιδόσεις τους είναι αξιοσημείωτες, μέχρι και τα μικρά smartphones πετάνε

Δημοσ.

Διαφωνώ με τους πρώτους περί αχρηστίας των "ταμπλέτων" και συμφωνώ με τον από πάνω, όταν μάλιστα το eeepad μπορεί να παίξει και το ρόλο του netbook. Ειδικά με το πληκτρολόγιο που έχει και mousepad, μπορείς στο σπίτι να το χρησιμοποιείς όπως θες, είτε ως pad, είτε ως κανονικό φορητό στο γραφείο και όταν θες να πας έξω, το βγάζεις, παίρνεις μόνο την οθόνη, τη χώνεις στην τσαντούλα κι έφυγες. Πραγματικά πολύ καλό.

Δημοσ.
Πού χρησιμεύει μία ταμπλέτα ας πούμε 9 ιντσών? Την έχεις στο αυτοκίνητο αντί gps, στη μέση της διαδρομής κάνεις στάση και διαβάζεις ιμέιλ, ειδήσεις στο insomnia.gr, την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σου ενώ ακούς τη μουσικούλα σου και κρατάς τον καφέ με το άλλο χέρι και όταν πας στη δουλειά τη συνδέεις στον προβολέα για να κάνεις επαγγελματική παρουσίαση. Με μπρος/πίσω κάμερα και sim κάνεις ακόμα περισσότερα. Το tablet χρησιμεύει όπου και το netbook με τη διαφορά ότι δεν έχει πληκτρολόγιο, είναι ελαφρύτερο οπότε και πιο φορητό, και με μέγεθος οθόνης 5, 7, 8, 9, 10, 11 μέχρι και δώδεκα ίντσες καλύπτει διάφορα γούστα και ανάγκες. Όταν (και αν) βγουν μοντέλα με δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου που ανοιγοκλείνει τότε η ταμπλέτα και το netbook θα γίνουν το ίδιο πράγμα ή το δεύτερο θα εξαφανιστεί. Το κλειδί θα είναι να κρατήσουν χαμηλό το βάρος όπως λέει ο Nomedor.

επίσης έχουμε σταθερή αύξηση της επεξεργαστικής ισχής των φορητών συσκευών, ήδη οι επιδόσεις τους είναι αξιοσημείωτες, μέχρι και τα μικρά smartphones πετάνε

Θα σου πω εγώ που χρησιμεύει μια ταμπλέτα 9 ιντσών (για εμένα πάντα) σε σχέση με ένα netbook της ίδιας διαγωνίου :

Ο βασικότερος λόγος είναι τα ebook που έχω (περίπου 830) και είναι πρακτικά αδύνατο να τυπώσω έστω και λίγα από αυτά γιατί και πολλές σελίδες έχουν και ακριβά θα μου βγεί με τα μελάνια που θα καταναλώσω.

Επίσης θέλω να διαβάζω στο κρεβάτι (και στην τουαλέτα πολλές φορές :-) ) και είναι αρκετά άβολο να έχω στα πόδια ένα netbook ενώ η ταμπλέτα είναι και πιο ελαφρυά και την χειρίζεσαι πιο άνετα.

Επίσης , θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο στην παραλία στην ξαπλώστρα.

Θέλω να δω μια ταινία στο κρεβάτι και να αλλάζω πλευρό όταν ποιάνομαι.

Έχεις δει ταινία σε netbook στο κρεβάτι? Είναι αρκετά άβολο.

Επίσης δεν θέλω να ακουμπάω το netbook στο κρεβάτι γιατί μπλοκάρει τις εισόδους αέρα που έχει από κάτω και μετά σηκώνει θερμοκρασίες επειδή δεν τραβάει σωστά αέρα το ανεμιστήρι.

Πιστεύω εμένα προσωπικά μια τέτοια ταμπλέτα ελαφρυά και με μεγάλη αυτονομία θα μου ήταν πολύ πολύ βολικότερη από ένα netbook

Δημοσ.

με περιορισμούς στο fs και "ιδιοτροπίες" στο όνομα του φακέλου που θα περιέχει τις φωτογραφίες, αλλά απόσο το έψαξα μέχρι στιγμής - λένε οτι - δουλεύει.

Δημοσ.

Κι ομως με το HTC HD μπορω να κανω τα παντα χωρις κανενα προβλημα οπως και με το iphone, το θεμα περα απο την χρηστικοτητα αφορα και το περιεχομενο αλλα και την λειτουριγκοτητα του...

Δημοσ.

εχοντας πιασει το ipad ειναι εντυπωσιακο σαν συσκευη αλλα δε ξερω αν ηταν χρησιμη. ειναι ενα μεγαλο Ipod touch και τιποτα αλλο. για μουσικη προτιμω mp3. για ταινιες pc laptop ή λαπτοπ με tv. Γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να κραταω 3 ωρες μια συσκευη με τα 2 χερια για να δω μια ταινια ? ειναι ηλίθιο.

Τα windows 7 εντομεταξυ δεν ειναι καθολου φιλικα για toutch.Εχω δουλεψει κ αυτα σε desktop touch και ειναι χαλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...