Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οποτε εδωσε 600 ευρω για να βλεπει φωτογραφιες και excel... κατα τα αλλα του ηρθε κουτι απλα 300 ευρω ακριβοτερα. Το ipad δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση. Ειναι για ατομα που δεν εχουν τι να κανουν στον καναπε τους... Δεν θα δεις καμια εταιρια να δινει εταιρικα ipad. Θα σου δωσει ομως Dell netbook των 600 ευρω.

Φίλε μου έχει δοκιμάσει και laptop κανονικό. Όμως στο τέλος δεν το κράτησε διότι όταν έμπαινε σε ένα κατάστημα έπρεπε να βρει γραφείο για να το ακουμπήσει, έπρεπε να περιμένει 2 λεπτά να φορτώσει το λειτουργικό όταν ο καταστηματάρχης -κουβέντες του φίλου μου- του έδινε 30 δευτερόλεπτα, και το πιο βασικό δεν του κρατούσε η μπαταρία όλη την ημέρα!!!!!!!

Στην Αμερική το εταιρικό προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις είναι το Blackberry οπότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου... ;)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το ipad δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση. Ειναι για ατομα που δεν εχουν τι να κανουν στον καναπε τους...

Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι το iPad είναι 100% ιδανικό αποκλειστικά για συγκεκριμένες επαγγελματικές χρήσεις (που μπορούν να επεκταθούν με λίγη φαντασία), και όλα τα άλλα γίνονται και με το ipod touch, με λιγότερο από 1/3 του κόστους και ασύγκριτη φορητότητα. Από αυτούς που αγόρασαν αμέσως το iPad, πολύ αμφιβάλλω αν το χρειάζονται πραγματικά ελάχιστοι. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να αγοράζεις γκατζετιές για την κ@υλα σου, αλλά είναι κακό να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι "ήταν αυτό που τελικά σου έλυσε τα χέρια", και εκεί και μόνο είναι η διαφωνία μου. Από άποψη επαγελματικής καθαρά χρησιμότητας, θα το κοστολογούσα το πολύ 300 δολάρια, και αυτά μόνο αν μου περίσσευαν.

Δημοσ.

Ποτε υπολογιζουμε να ειναι διαθεσιμα αυτα τα μαραφετια στην αγορα; Δεν εννοω της υπερτατης και πρωτοπορας Apple αλλα την φτηνων και τιποτενιων αντιγραφων του. Το 12" τι αναλυση εχει;

Δημοσ.
Ποτε υπολογιζουμε να ειναι διαθεσιμα αυτα τα μαραφετια στην αγορα; Δεν εννοω της υπερτατης και πρωτοπορας Apple αλλα την φτηνων και τιποτενιων αντιγραφων του. Το 12" τι αναλυση εχει;

Αρχές 2011... για την ανάλυση δεν ξέρω...

Δημοσ.

Άμα προσέξετε θα δείτε ότι έχει αρκετά ανώτερο harware από τα απλά netbooks! Για αυτό και είπα από την αρχή ότι θα πρέπει να κοιτάξουν να κρατήσουν χαμηλό το βάρος. Εκεί είναι το "μυστικό" επειδή είναι συσκευή που κρατάς στο χέρι όλη την ώρα.

Δημοσ.
Άμα προσέξετε θα δείτε ότι έχει αρκετά ανώτερο harware από τα απλά netbooks! Για αυτό και είπα από την αρχή ότι θα πρέπει να κοιτάξουν να κρατήσουν χαμηλό το βάρος. Εκεί είναι το "μυστικό" επειδή είναι συσκευή που κρατάς στο χέρι όλη την ώρα.

αν είναι να βγουν σε ένα χρόνο από τώρα, καλά θα κάνουν να το προσέξουν αυτό το "ανώτερο" hardware γιατί αν είναι ολόιδιο με αυτό που ανακοινώθηκε τώρα, ως τότε θα είναι καβουρδιστήρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

αμφιβάλω αν η καινούρια έκδοση του Atom τον επόμενο χρόνο θα ξεπερνάει τις επιδόσεις ενός Core 2 Duo CULV...

Δημοσ.

Καλά, μέχρι να βγουν αυτά θα έχει βγει Ipad τρίτης γενιάς!

Πως γίνεται και καμία εταιρία δεν μπορεί αυτή την στιγμή να παρούσιάσει ένα προιον που να πλησιάζει το Ipad? Μπαταρία, βάρος και κυρίως user interface?

Δημοσ.
αμφιβάλω αν η καινούρια έκδοση του Atom τον επόμενο χρόνο θα ξεπερνάει τις επιδόσεις ενός Core 2 Duo CULV...

μακαρι γιατι οι CULV ειναι οτι καλυτερο απο αναμονη θερμοκρασια και επιδοσεις (σχετικα παντα με τις αλλες δυο παραμετρους). εχω τον SU4100 που ειναι διπυρηνος και ειναι ολα τα λεφτα για καθημερινη χρηση.

πολυ καλο το EEE pad και με hardware της προκοπης και με HDMI

Δημοσ.

Γιατί για άλλη μια φορά κοιμούνται ενώ θα έπρεπε να έχουν το προχώρημα του νου να βγάλουν κάτι αξιόλογο εδώ και μήνες.

Τα windows θέλουν ένα καλό UI αλλά το andorid είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Θα έπρεπε να έχουν βγάλει καμιά 10 tablets μέχρι τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
εχω τον SU4100 που ειναι διπυρηνος και ειναι ολα τα λεφτα για καθημερινη χρηση.

και είναι και σειρά "Pentium", φαντάσου να ήταν "Core 2" :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γιατί για άλλη μια φορά κοιμούνται ενώ θα έπρεπε να έχουν το προχώρημα του νου να βγάλουν κάτι αξιόλογο εδώ και μήνες.

Τα windows θέλουν ένα καλό UI αλλά το andorid είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Θα έπρεπε να έχουν βγάλει καμιά 10 tablets μέχρι τώρα.

Ισως εχουμε να κανουμε με σκοπιμότητες...ή οτι οι υπολοιποι κατασκευαστες ειναι gpt...

ή οτι δεν υπαρχει σωστή συνεργασια/επικοινωνια μεταξύ κατασκευαστων hardware και software(*) .

H apple που ως γνωστον ασχολειτε και με τα δυο , κανει οτι γουσταρει(*).

Και πάλι όμως σε τετοιου είδους Θρέντ δεν πρέπει να συγκρινουμε ανόμοια πράγματα.Κυρίως το iPad αλλά

και τα Android είναι καθαρα ψυχαγωγικές συσκευες ενώ τα Win7 είναι υπολογιστες και δεν νομίζω να διαφωνει κανεις.

Πάντως όπως και να έχει , ένα touch computer είναι η φαντασίωση του κάθε geek αλλά μάλλον και του απλού χρήστη

γι'αυτό κατα την αποψή μου θα περπατήσει πολύ τα επόμενα χρόνια. Viva la Revolution !

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.

Όσων αφορά το θέμα android vs windows τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα, ναι μεν τα win απλά "δεν υπάρχουν" γιατί τα πάντα υπάρχουν για αυτά, αλλά ακόμα και να φτιάξεις και γ@μώ τα ui τα προγράμματα που έχουν φτιαχτεί έως τώρα είναι για mouse και keyboard.

Από την άλλη το android έχει δυνατότητες και είναι φτιαγμένο για δάχτυλο και τρελή εξέλιξη αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση windows.

Θέλω να τα δω και τα 2 για να αποφασίσω!

ΥΓ: Αποφάσισα. Θέλω dual boot! Μπορώ; :P

Δημοσ.
Καλά, μέχρι να βγουν αυτά θα έχει βγει Ipad τρίτης γενιάς!

Πως γίνεται και καμία εταιρία δεν μπορεί αυτή την στιγμή να παρούσιάσει ένα προιον που να πλησιάζει το Ipad? Μπαταρία, βάρος και κυρίως user interface?

Αυτο γιατι η Apple δουλευει το project tablet εδω και πολλα πολλα χρονια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...