hackerW32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 κανα 15ορο την ευδομαδα εκτως αν κολισω με κανα καλο game (βλεπε mafia 2) και κανω 8-9 ωρες μεσα σε 2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis199 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 4-5 ώρες την ημέρα έχω πολύ δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 7 Ημέρες της εβδομάδας για εμένα ισοδυναμούν με 84 περίπου ώρες Η/Υ (ώρες απασχόλησης κυρίως για Bfbc2 kai Cod4 kai 6.Δηλαδή 12 ώρες per a day Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 καμια... απλα θελω να βλεπω ποσες ωρες κερδιζω σε σχεση με εσας :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocSe7en Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 καμια... απλα θελω να βλεπω ποσες ωρες κερδιζω σε σχεση με εσας :-) Καμία δεν κερδίζεις σύμφωνα με την υπογραφή σου! "It's easy to quit smoking. I've done it hundreds of times" Καλύτερα games από smoking! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καμία δεν κερδίζεις σύμφωνα με την υπογραφή σου! "It's easy to quit smoking. I've done it hundreds of times" Καλύτερα games από smoking! φαντασου games & smoking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 καμια... απλα θελω να βλεπω ποσες ωρες κερδιζω σε σχεση με εσας :-) Τι εννοείς τις κερδίζεις; Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με το χρόνο του. Δεν αναγκάζεται κανένας να παίξει με videogames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 @Evilsmile: Τέτοιες απαντήσεις μου θυμίζουν τύπους που απλά δεν έχουν καμια σχέση με την εξέλιξη της τεχνολογία και τα θεωρούν περιττά. Και το gaming είναι κάτι που με μέτρο είναι μια πολύ καλή ψυχαγωγία, ανάλογα βέβαια και το game. Όταν ήμουν πρωτοετείς καιγόμουν με τα διάφορα mmo, πλέον όμως επειδή ασχολούμαι με αλλά πράγματα στον κλάδο τον υπολογιστών παίζω καμιά 10αρια ώρες την εβδομάδα. Πάντα υπάρχουν όμως εξαιρέσεις κατά περιόδους και προς τα πάνω κατά πολύ αλλά και προς τα κάτω σε σημείο να μην παίξω καθόλου. Όταν θα βγει βέβαια το Diablo III αναμένεται μεγάλο κάψιμο, αρκεί να μην είμαι φαντάρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mabprits Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 10 ωρες τη μερα περιπου μπροστα στο pc, απο αυτες οι 3-4 να είναι σε games οποτε θα ελεγα ασχολουμαι με τα games περιπου 30 ωρες τη βδομαδα! Omg σαν να ειναι πολλες για ενα ατομο 26 χρονων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atemi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πλέον κανά 10 ώρο, απο τα καψίματα του 189 days played στο wow είναι μια βελτίωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πλέον κανά 10 ώρο, απο τα καψίματα του 189 days played στο wow είναι μια βελτίωση... μου θυμισες τι ειχα παθει οταν βγηκε το NFSU2...ασε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΟΚΕΡ 2-3 ωρες την ημερα, αλλα 8-9 στην δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΟΚΕΡ 2-3 ωρες την ημερα, αλλα 8-9 στην δουλεια χαχαχαχα ωραια δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΟΚΕΡ 2-3 ωρες την ημερα, αλλα 8-9 στην δουλεια Δημόσιος Υπάλληλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth666 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 καμια... απλα θελω να βλεπω ποσες ωρες κερδιζω σε σχεση με εσας :-) Εισαι γαματος, θελω να σου μοιασω. Οντοπικ, θα ελεγα κανα 40-50ωρο, αλλα τις περιοδους που επιστρεφω στο WoW παιζει να αγγιζουμε και το κατοσταρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα