Προς το περιεχόμενο

Πόσες ώρες την βδομάδα παίζετε videogames

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ανάλογα (πλέον). Τώρα τελευταία λόγω ζέστης και λόγω δυσκολίας πρόσβασης σε παραλία μένω στο σπίτι, οπότε αυτό συνεπάγεται ~ 10 ώρες την μέρα. Στα ρεπό μου 0 ώρες η 12+++ Oo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παλιότερα που μπορούσα έπαιζα 5 ώρες την ημέρα (επί 7=35 ώρες περίπου την βδομάδα), μπορεί και περισσότερο. Υπάρχουν καιροί που έχω κολλήσει με παιχνίδια (βλ. medieval 2 total war και το θρυλικό warlords battlecry3 πριν χρόνια) όπου οι ώρες αυξάνονταν δραματικά. Τώρα επειδή δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και αφού δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα τίποτα τελευταία, με το ζόρι να παίζω 1-2 ώρες την βδομάδα.

Πως μπορειτε ρε παιδια και παιζετε 100 ωρες? Αυτο ειναι πανω απο 10 ωρες την ημερα. Εγω οταν ημουν πιτσιρικας και με παιχνιδια τυπου Final Fantasy, Breath Of Fire, Legend of Dragoon, να εχω καταφερει να παιξω πανω απο 10ωρο την ημερα.

Οπως ενας λεει που εκανε μυνηση στους δημιουργους του Lineage καθως λεει εχασε 20.000 ωρες απο την ζωη του, την περιοδο 2004-2009. Αυτο μεταφραζεται σαν ενα μεσο ορο 11 ωρων ανα ημερα για 5 συνεχομενα χρονια. Πως και δεν επαθε καμμια επιληψια. Απιθανο ακουγεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...