Tsolia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Από 15 εως 30 ώρες ανα εβδομαδά. Πολλές φορές, ανάλογα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (raid, κ.τ.λ.) μπορεί και πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 20+ 8-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.oGatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς τις περισσότερες φορές more than enough!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XESTER Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 περιπου 17 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Όταν είχα κάρτα της προκοπής, ένα 25ωρο ! Τώρα με τα παιχνίδια που μπορεί να ''σηκώσει'', περίπου ένα 4ωρο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τωρα που τελειωσα το πισι ενα 10ωρο καθε μερα σταντε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computeras13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 1-2 ώρες την βδομάδα και αν... Λόγοι: 1) Δεν υπάρχει χρόνος. 2) Ο υπολογιστής μου δεν σηκώνει τα παιχνίδια που θέλω να παίξω και δεν έχω λεφτά για αναβαθμίσεις σαφώς. 3) Μετά από τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή λόγω δουλειάς (προγραμματιστής) προτιμώ να διασκεδάσω διαφορετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 10 ώρες την εβδομάδα χοντρικά και οι μισές είναι στο super nintendo. (mario kart,killer instict,zelda κτλ). Μεγάααααλο Κόλλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πάνω από 20...πού να μην δούλευα κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 videogames πλέον σπάνια , άντε 2 ώρες την ημέρα (14-15 ωρες την εβδομάδα) , περισσότερο χαζεύω στο internet. (ξέμεινα απο mmo) σε λιγότερο απο 1,5 μηνα απο σήμερα θα παίζω ΠΟΛΥ περισσότερο (diablo 3 = κάψιμο = bb social life χΔ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Περιπου 60-70 ωρες. Αμα τυχει και καλο παιχνιδι ανεβαινει καμια 5 ωρες. Ουσιαστικα περιπου 11 ωρες την ημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μόνο και μόνο επειδή το είδα και μου άρεσε... Πριν 2 χρόνια έπαιζα περίπου 15 ώρες την εβδομάδα, τώρα παίζω μισή ώρα τη βδομάδα γιατί έχω υπολογιστή να μη μπω καλύτερα και δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα