therock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 well, υπαρχει ενα προγραμμα το οποιο υποστιριζει τα περισσοτερα παιχνιδια και μετραει ποσες ωρες την εβδομαδα παιζετε.εγω παιζω κατα μεσο ορο 90 ωρες την εβδομαδα. μπορειτε να κανετε ενα acc στο σιτε, xfire.com και κατεβαζετε το προγραμμα απλα ) ετσι ξερετε ακριβης ποσες ωρες πεζετε\ ναι και το προφιλ μ http://www.xfire.com/profile/troublemaker96/ E? Εχεις παιξει γυρω στις 900 ωρες σε 2 παιχνιδια? Ε αυτο ειναι που λενε οτι οι mmoαδες καιγονται. Και γω που νομιζα πως με 200+ ωρες στο FF7 εχω υπαρξει υπερβολικος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harrys280 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν παίζω κανένα καινούριο first person shooter 40-45 ώρες αλλιώς ίσως 20-25 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 167.. ε να κοιμάμαι και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 E? Εχεις παιξει γυρω στις 900 ωρες σε 2 παιχνιδια? Ε αυτο ειναι που λενε οτι οι mmoαδες καιγονται. Και γω που νομιζα πως με 200+ ωρες στο FF7 εχω υπαρξει υπερβολικος!! εχμ ναι, τα εχω λιωσει αυτα τα διο παιχνιδια,βεβαια εχω και ρεαλ λιφε, αλλα οταν τ ειχα αρχισει πραγματικα ειχα καει και συνεχισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 κανα 5ωρο max δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aworldinagrainofsand Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 1 ή 2 ώρες μέρα παρά μέρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν βρίσκω νόημα σε αυτό το τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quic307 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Πριν 5 χρονια 60 ωρες την εβδομαδα, τωρα 0,001 δευτερολεπτα τον μηνα. Εχουμε κριση κ πρεπει ν δουλεψουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos145 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εξαρταται απο το παιχνιδι. αλλα γενικα παιζω περιπου 90 ωρες την εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quic307 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Θυμαμαι βεβαια με φιλαρακια δικτυακο το καταφεραμε 49 ωρες συνεχομενα.... με μικρες στασεις αναγκης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unknowns5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Θυμαμαι βεβαια με φιλαρακια δικτυακο το καταφεραμε 49 ωρες συνεχομενα.... με μικρες στασεις αναγκης.... δεν ήταν καλύτερα τότε; Τώρα μάλλον πρέπει να φτιάξουμε ενα Θέμα "Πόσες ώρες την εβδομάδα έχετε ελεύθερο χρόνο". Μιας και απο τις δουλείες (προσοχή στον τονισμό), δεν πιστεύω οτι υπάρχει χρόνος για ΖΩΗ, πόσο μάλλον για Games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εγώ μόνο Football Manager παίζω τωρά 8-9 ώρες την εβδομάδα.Έχω παιχνίδια ακόμα στο νάιλον,το Batman Arkham Asylum,Mass Effect 2,Shadow of Colossus.νομίζω πάντως πήγαν οι εποχές που γεμίζαν τα arcades,τόσο και στο εξωτερικό,δεν είμαι σίγουρος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 10-20 την εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 40-50 ωρες την εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 42-45 ώρες την βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα