thanantypas Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εχω ενα σκληρο δισκο και μαλλον εχει καει!!θελω να παρω καποια αρχεια απο μεσα,γινεται?υπαρχει τροπος?
umaga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 δηλαδη? δεν λειτουργει καν? λειτουργει και δεν των βλεπουν τα παραθυρα?
thanantypas Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 οχι δεβ λειτουργει...βασικα των ειχανε παει κατι φιλοι μου σε μαγαζι και θελανε 500 ευρωπουλα....
umaga Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αν ειναι εξωτερικος ανοιξε το κουτι του παρε το δισκο και βαλτον μεσα στο κουτι του desktop
thanantypas Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 @!@!@!@!ναι!!!! ---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ---------- πλακα μου κανεις ρε φιλε??
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αυτό που, καλά, σου λέει ο umaga είναι ότι αν αναφέρεσαι σε εξωτερικό δίσκο, μπορεί κάλλιστα το πρόβλημα να είναι του controller ή τροφοδοσίας οπότε αν τον συνδέσεις σαν εσωτερικό έχεις περισσότερες ελπίδες.
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εχω ενα σκληρο δισκο και μαλλον εχει καει!!θελω να παρω καποια αρχεια απο μεσα,γινεται?υπαρχει τροπος? ...είτε για να τον χαρίσεις (αν η πλακέτα του είναι οκ), είτε για να ζητήσεις μπας και βρεθεί κανείς να έχει να σου χαρίσει ίδιο δίσκο που η πλακέτα του δουλεύει, επισκέψου αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380561 . Κατά τ' άλλα, θα βοηθούσε να ξεκαθάριζες α) αν ο εν λόγω δίσκος είναι εξωτερικός ή εσωτερικός β) ποιά είναι η συμπεριφορά του, που σε κάνει να λες "έχει καεί". Αν πάντως "ακούγεται να δουλεύει" ο δίσκος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να παρθούν τ' αρχεία, εκτός από το να χρυσοπληρώσεις την εξειδικευμένη εταιρία που είπες.
thanantypas Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ο δισκος ειναι εσωτερικος ...υπεθεσαω οτι εχει καει γιατι δεν κανει τιποτα!!το ειπα αυτο επειδη δεν καταλαβα τι εννοουσε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.