gp13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 καλησπερα.λοιπον εχω ενα λαπτοπ hp με vista.παω λοιπον σημερα το πρωι να το ανοιξω κ μου βγαζει αυτο το μηνυμα = οι παραμετροι των ενημερωσεων δεν ρυθμιστηκαν σωστα.αναιρεση αλλαγων.μν απενεργοποιησετε τον υπολογιστη σας...το εχω ανοιξει απο τις 10 το πρωι κ ακομα να τελιωσει.αμα ξερετε βοηθηστε!!!
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Σου εχει καμια επιλογη? να το σβησεις η να το σταματησεις? Απο οτι καταλαβα προσπαθει να κανει αυτοματο update και καπου κολλαει αν μπορεις απενεργοποιησε το τελειως πηγαινε στο control panel > system and security και καπου λεει windows update μπες εκει και ψαξε καπου λεει να το απανεργοποιησεις.
gp13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 οχι φιλε καμια σχεση αλλα δεν πειραζει λυθηκε το θεμα.σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου
JERONIMO888 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ε πες πως λυθυκε ομως γιατι στο μελλον μπορει να εχουν και αλλοι το προβλημα να ερθουν εδω να βρουν λυση
gp13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 μονο του λυθηκε.θελω να πω οτι τον αφησα ανοιχτο για κανα 5ωρο κ ξεκολλησε!!μαλλον εγω ειχα κανει κατι στραβα αλλα αφου λυθηκε...εχει καλως
LaptopService Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μόνο του λύθηκε αλλά έχει πολύ σχέση με αυτό που λέει ο Jeronimo888
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.