Proikothiras27 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επανέρχομαι με ενα προβλημα ...που με απασχολει τελευταια ...αφου κανω backup ολα μου τα DVD... λοιπον εχω πολλα dvd με DAR(display aspect ratio) 16/9[1.77 :1)...το MEGUI και to GK τα αναγνωριζουν σαν 16/9...παρόλα αυτα το πραγματικο AR των ταινιων ειναι 1.85 :1 [βλεποντας στο amazon}...... Βέβαια οι διαφορες ειναι μικρες αναμεσα στα δυο AR αλλα θα ηθελα να εχω την λιγοτερη δυνατη παραμορφωση....Πως μπορω να βρω το πραγματικκο AR του DVD που εχω στα χερια μου ωστε μετα να το μετατρεψω σε avi με την λιγοτερη δυνατή παραμόρφωση??
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μήπως στο amazon σου λένε το AR για NTSC(Αμερική);Ενώ εσύ έχεις ευρωπαϊκή έκδοση; Όπως και να έχει ένα mediainfo είναι η λύση.
Proikothiras27 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μήπως στο amazon σου λένε το AR για NTSC(Αμερική);Ενώ εσύ έχεις ευρωπαϊκή έκδοση;Όπως και να έχει ένα mediainfo είναι η λύση. μαλλον δεν καταλαβες...οποτε αστο...θελω να απαντησει καποιος που εχει ασχοληθει.. το media info δεν μπορει να σου δωσει τιποτα αλλο εκτος απο την την standar αναλυση 720χ576[pal], 720x480[ntsc] ενω εμεις θελουμε το πραγματικο AR, αυτα τα δυο ειναι δυο διαφορετικα πραματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.