Προς το περιεχόμενο

Ρεσάλτο Ισραηλινών δυνάμεων στο καραβάνι αλληλεγγύης Free Gaza

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα κοιτα εσυ το χαλι σου σαν κρατος και μετα τα λεμε.......παντως σιγουρα δεν ειμαι απο αυτους που λεγαν να καει το μπουρδ η βουλη ενω τους ειχα γλειψει ολους αυτους μεσα.........ειμαι σιγουρος οτι απο αυτους εισε.....

Δηλαδή η βουλή δεν είναι μπουρδέλο ε;

Εσύ τους είχες γλείψει αλλά δεν τους φώναζες "να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή";

Τι ψήφισες; ΛΑ.Ο.Σ.;

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, έπρεπε να υποδεχθούν τους πειρατές - κομάντος με λουλούδια.

Πλάκα κάνουν οι εβραίοι, κάναν στρατιωτική επιχείριση σε πολιτικά πλοία σε διεθνή ύδατα, σκοτώνουν διαδηλωτές και πάνε να δικαιολογιθούνε ότι τους χτύπισαν. Σιγά μην τους δίναν και φιλάκια.

Δημοσ.

Πάντως ένα βίντεο που έδειξε μόλις τώρα στο alter τους ξέσκισαν τους στρατιώτες . Όπως κατέβαιναν τους πέταγαν απο το πλοίο. Αν το βρω θα το ποστάρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

το θεμα ενα ειναι ασχετος αν ειχαν δικιο η αδικο οι ιζραηλινοι τα σοβαρα κρατη τηρουν αυτα που λενε ανεξαρτητου κοστους........ τους προιδοποιησαν και απο εκει και περα καναν πραξη αυτο που ειπαν.....τα κρατη δεν ειναι σαν την ελλαδα ξερετε........ κανουν πραξη αυτα που λενε χωρις δευτερη σκεψη.........

άρα αν κάποιο άλλο κράτος προειδοποιήσει ένα πλοίο του Ισραήλ σε διεθνή ύδατα και μετά το ξεκωλιάσει θα είναι ok έτσι?

hmmmmmm...

Common%20Sense.jpg

Δημοσ.
Σιγά μην τους δίναν και φιλάκια.

Ξέρω ότι δεν είναι της παρούσης, αλλά γέλασα πολύ...

Στο θέμα, νομίζω πως, πρώτον, το Ισραήλ ούτε πλήγμα δέχθηκε με τη μ@λ@κία του, ούτε καν ίδρωσαν. Ο Ομπάμα έχυσε μαύρο δάκρυ... που έχασε τη συνάντηση με το Νεντανιάχου, και δώσανε ένα - οπωσδήποτε σύντομα - νέο ραντεβού. Κατά τ' άλλα, να κι αν λάβουν διαμαρτυρίες, να κι αν όχι. Και δυστυχώς, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι θα θαφτεί σύντομα το θέμα. Εδώ για πόσες ώρες το Ισραήλ είχε απαγορέψει την αναπαραγωγή οποιασδήποτε είδησης περί του συμβάντος - μέχρι να ξεκαθαρίσουν το τι και πως θα πούνε. Μην τρελαινόμαστε, ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι συνέβη το χάραμα, τι συμβαίνει τώρα καθώς και τι θα συμβεί στο μέλλον γύρω από το θέμα.

Δημοσ.
άρα αν κάποιο άλλο κράτος προειδοποιήσει ένα πλοίο του Ισραήλ σε διεθνή ύδατα και μετά το ξεκωλιάσει θα είναι ok έτσι?

hmmmmmm...

Σίγουρα όχι... αλλά δεν πιστεύω ότι έχει δικαίωμα ο καθένας να φορτώνει ένα πλοίο με οποιοδήποτε εμπόρευμα και να κάνει βόλτες όπου γουστάρει χωρίς να έχει πάρει καμία άδεια ή έγκριση από πουθενά.

Δημοσ.
Σίγουρα όχι... αλλά δεν πιστεύω ότι έχει δικαίωμα ο καθένας να φορτώνει ένα πλοίο με οποιοδήποτε εμπόρευμα και να κάνει βόλτες όπου γουστάρει χωρίς να έχει πάρει καμία άδεια ή έγκριση από πουθενά.

Ναι ναι σαν κάτι αλήτες που κάνανε "πάρτι" στο Πολυτεχνείο το 1973 και ενώ ήταν ώρα "κοινής ησυχίας" δεν χαμηλώναν την μουσική και δεν είχαν και άδεια. Ε δεν είναι να μην βάλεις τα τανκς μετά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Που 'σαι ρε paredwse να μας αναλύσεις τα του Ναυτικού Δικαίου.

Τώρα σώθηκες. :o

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου υπ' όψιν μου Ναυτικό Δίκαιο.

Αν και το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν εμπίπτει στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο.

• Moderators
Δημοσ.

Για να καταλαβαινω.Πιστευεις πως εν μερη ειναι σωστο αυτο που εκανε το Ισραηλ?

Δημοσ.

:-( Μετέφερε εδώ το θέμα ο mod... Μιας και ήρθα εδώ να πω και γω τη γνώμη μου.

Το μοντέρνο κράτος του Ισραήλ είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Πιο πολύ χρόνου θα έλεγα. :whistle:

Δημοσ.
Δείτε εδώ στο 26:00 που βγαίνει εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού.

Το κερασάκι στην συνέντευξη, ο εκπρόσωπος τύπου του στρατού του Ισραήλ είναι έλληνας !!!

Δημοσ.
Το κερασάκι στην συνέντευξη, ο εκπρόσωπος τύπου του στρατού του Ισραήλ είναι έλληνας !!!

Όποιος μιλάει ελληνικά είναι ΕΛΛΗΝΑΣ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...