Προς το περιεχόμενο

Ρεσάλτο Ισραηλινών δυνάμεων στο καραβάνι αλληλεγγύης Free Gaza

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.

Το Ισραήλ έχει χάσει από μακρού το μέτρο.

Κάθε φορά, γίνεται και πιο βίαιο.

Η ανοχή κάποιων είναι εμφανές ότι τροφοδοτεί όχι μόνο την

αδιαλλαξία του, αλλά και τη στείρα επιθετικότητά του.

Όπου τυχόν και αν έχει κάποιο δίκιο, το χάνει από τις όλο

και πιο βάναυσες ενέργειές του.

Δηλαδή έχει έστω και λίγο δίκιο το Ισραήλ;;

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πήγες στο άλλο άκρο,άκου λαθρεμπόριο...

ανθρωπιστική βοήθεια ήταν (και είναι) για τους αποκλεισμένους κατοίκους της Γάζας.

θα μπορούσε να την ελέγξει διεθνής οργανισμός(όπως ζητούσαν τα μέλη των πλοίων) και μετά να παραδοθεί στους Παλαιστίνιους...

Θα μπορούσε ... αλλα δε μπόρεσε.

Δημοσ.
Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.

Δηλαδή έχει έστω και λίγο δίκιο το Ισραήλ;;

τι να πω ρε πουστη μου..ανευ σχολιων για το ΛΑ.ΟΣ.

Δημοσ.
ελπιζω να παμε και σε καμια πορεια.τουλαχιστον οσοι μπορειτε καντε εναν "κοπο".

Πάρτε ο καθένας από κάτι (γάλατα, τρόφιμα, ρούχα κλπ) και πηγαίντε έξω από την ισραηλινή/ελληνική/τουρκική/κυπριακήη πρεσβεία, αποκλείστε τις και διαδηλώστε να τα πάνε στη Γάζα. Σε αυτό και εγώ μαζί σας.

Δημοσ.

Ας ξεφύγουμε από τους κακούς Εβραίους, τους καλούς Παλαιστίνιους κτλ. Το καραβάνι δεν είχε σκοπό να αγιοποιήσει κανέναν, αλλά να δείξει ότι δεν έχει σημασία "ο εθνικός φερετζές" όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που πεινάνε και δεν έχουν φάρμακα. Τόσο απλά. Εγώ τουλάχιστον αυτό υποστηρίζω. Ούτε την ξεπουλημένη πλέον PLO ούτε βέβαια την Χαμάς, ούτε πιστεύω και σε καμία τζιχάντ. Όπως δεν πιστεύω και την αλήθεια των "Ηρώων του Ισραήλ". Αυτά είναι πολιτική, τα οποία όταν πεινάνε άνθρωποι, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι αν δω κάποιον να πεινάει δίπλα μου θα του δώσω ένα πιάτο φαγητό χωρίς να εξετάσω πρώτα τις καταβολές του, έστω κι αν το στερηθώ εγώ. Έτσι μεγάλωσα. Έτσι έκανε και η μάνα του Κολοκοτρώνη, η οποία φίλεψε τον δολοφόνο του γιού της.

Δημοσ.

Αυτό που λένε,ότι τους είχαν προειδοποιήσει απο νωρίς ότι θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να σταματήσουν όποιον πάει να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό στην Λωρίδα της Γάζας, ισχύει ?

Δημοσ.

Για να δούμε τι ενέργειες θα κάνουν οι "δικοί" μας πέρα από τις κλασικές δηλώσεις.

Και πόσες μέρες θα "αντέξει" το θέμα προτού το θάψουν για να ξεχαστεί.

Δημοσ.
Αυτό που λένε,ότι τους είχαν προειδοποιήσει απο νωρίς ότι θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να σταματήσουν όποιον πάει να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό στην Λωρίδα της Γάζας, ισχύει ?

Ισχύει....

• Moderators
Δημοσ.
Για να δούμε τι ενέργειες θα κάνουν οι "δικοί" μας πέρα από τις κλασικές δηλώσεις.

Και πόσες μέρες θα "αντέξει" το θέμα προτού το θάψουν για να ξεχαστεί.

Αν κρινω απο την καλυψη που (δεν) ειχε το θεμα πριν,του δινω μια βδομαδα.Εκτος και αν εχουμε τραγικα (χτυπα ξυλο και οτι αλλο εχεις) νεα για τους Ελληνες και παει περισσοτερο ή βγαλει η Ντουβλη στα καπακια το Νο2 της και παει στο πολυ λιγοτερο της βδομαδας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...