Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ακουσα προ λιγου στο ΣΚΑΙ οτι ο ισραιλινος στρατος θα δημοσιευσει ενα βιντεο που φενεται οτι καποιος απο τους ακτιβιστες μαχαιρωνει εναν στρατιωτη και γι αυτο εγινε αυτο που εγινε. Τι δουλεια εχει ο ισραηλινος στρατος πανω σε πλοιο,σε εθνικα υδατα?Κ αντε και μας επεισαν πως ο χ ακτιβιστης μαχαιρωσε το πανοπλο κομμαντο.Οι 19(ευχομαι να μεινουν τοσοι) νεκροι πως προεκυψαν?Την ειδαν"παμε να παρουμε την πολη"οταν ειχαν μπροστα τους κομμαντος με οπλα στα χερια τους κ αυτοι "ειχαν μαχαιρια τσεκουρια και δεν ξερω εγω τι αλλο"? (Δεν απευθυνομαι σε σενα συγκεκριμενα,απλως πηρα αφορμη απο το post σου για να κανω τα ερωτηματα μου)
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Βασικά αυτό που υποστηρίζουν οι ισραηλινοί είναι ότι τους επιτέθηκαν πρώτα οι ακτιβιστές, με μαχαίρια και τσεκούρια. Πολύ braveheart ρε παιδί μου. Α, δεν ήταν μόνο αυτά. Μόλις τώρα άκουσα εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού να λέει ότι τους άρπαξαν και όπλα... οι άοπλοι ακτιβιστές... άρπαξαν όπλα... από τα κομάντα... ΟΚ!!!
sugata Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ναι ρε, δεν το 'ξερες; Ο σωστός ακτιβιστής έχει τα κομάντα για πρωινό. Όχι παίζουμε.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αντίσταση θέλατε το 41 ε. Δικαστήρια θέλατε στη Νυρεμβέργη ε. Λουστείτε.
ferongr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μου τέλειωσε γμτ το σαπούνι... Χαρ χαρ. Σε αλλα νεα, ακυρωθηκε η ασκηση Minoas. Κατι που σημαινει οτι πολλα για του Ησραιλητες ιπταμενους, καθως δεν θα μπορεσουν να αποκτησουν εμπειριες και πληροφοριες σχετικα με τους πυραυλους εδαφος-αερος S300 που εχει και το Ιραν.
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 κανένα νέο? Βασικά... Τίποτα. Ούτε στο indymedia κάτι καινούριο, ούτε στο shiptogaza.gr. Επίσης το ihh.org.tr έπεσε που έδινε πληροφορίες. Ήταν το site από το οποίο χθες βράδυ ήταν live από ένα από τα πλοία
DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Ο έλεγχος των χωρικών ύδατων της Λωρίδας της Γάζας έχει παραχωρηθεί στους Παλαιστίνιους ή όχι (νομίζω όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν όχι το μόνο φάουλ που βλέπω σε αυτό που κάναν οι Ισραηλινοί ήταν ότι δεν περιμέναν να πλησιάσουν.
ferongr Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εννοει οτι αν δεν γινοταν το επισοδειο σε διεθνη υδατα, τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Και δε θα ήταν "φάουλ" δηλαδή να εκτελέσεις 10-15 άοπλους στα δικά σου ύδατα; Αυτό λέμε;
sugata Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 μμμμ... δικά σου ύδατα είναι, ό,τι θέλεις κάνεις. Συνήθως, όπως το έχουμε εδώ οι γείτονες, κάνουμε εικονικές αναχαιτίσεις εκατέρωθεν, και τελειώνει εκεί το θέμα. Άμα θέλει όμως κάποια πλευρά να ανάψει το φυτιλάκι, μπορεί να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.