Προς το περιεχόμενο

Ρεσάλτο Ισραηλινών δυνάμεων στο καραβάνι αλληλεγγύης Free Gaza

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή να κάτσουμε για να μας τον... κάτσουν.

Το ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν μιλάνε για τις πορείες και τις διαδηλώσεις που γίνονται τόσο καιρό, δεν σημαίνουν πως έχουμε μείνει αμέτοχοι σχετικά με την Ελλάδα.

Έχεις μια άποψη συγκεχυμένη.

Συμφωνείς να τα βάλουμε με το Ισραήλ, αλλά δεν θα πετύχουμε τίποτα.

Σύμφωνα με τα άρθρα σου, το Ισραήλ είναι σύμμαχοι με την Τουρκία, οπότε ό,τι γίνεται στην Τουρκία είναι ψέμα.

Δηλαδή οι Έλληνες που δεν έχουν κάνει τίποτα και είναι αμέτοχοι είναι καλύτεροι;

Ως πολιτης της Ελλαδας εχεις εκλεγμενη κυβερνηση η οποια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αντιδρασει και λογικα το ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο αυτην.Οταν ομως αυτη η κυβερνηση (οπως και αλλες) ειναι στο αρμα των επιτιθεμενων η απαιτηση για πιεση με τα διεθνη φορα πεφτει στο κενο.

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η κύρια διαφορά είναι ότι για μένα μπορεί να φταίει ένας Τούρκος, ένας Αμερικάνος, ένας Εβραίος, ένας μαύρος, ένας λευκός, ένας Πακιστανός, ένας Έλληνας και πιο πολύ να φταίω εγώ. Από την άλλη για σας φταίνε, όλοι οι Τούρκοι, όλοι οι Αμερικάνοι, όλοι οι Εβραίοι, όλοι οι μαύροι, όλοι οι Πακιστανοί, όλοι οι Έλληνες και φυσικά ποτέ εσείς... Τέλος για μένα το spam σε αυτό το σημείο... Όταν τα δικά σας αφεντικά κηρύξουν Ιερό Πόλεμο (ώστε να πάρουν κάποια στιγμή και αυτοί την κουτάλα) φωνάξτε κι εμένα...

Δημοσ.
Η κύρια διαφορά είναι ότι εμένα μπορεί να φταίει ένας Τούρκος, ένας Αμερικάνος, ένας Εβραίος, ένας μαύρος, ένας λευκός, ένας Πακιστανός, ένας Έλληνας και πιο πολύ να φταίω εγώ. Από την άλλη για σας φταίνε, όλοι οι Τούρκοι, όλοι οι Αμερικάνοι, όλοι οι Εβραίοι, όλοι οι μαύροι, όλοι οι Πακιστανοί, όλοι οι Έλληνες και φυσικά ποτέ εσείς... Τέλος για μένα το spam σε αυτό το σημείο... Όταν τα δικά σας αφεντικά κηρύξουν Ιερό Πόλεμο (ώστε να πάρουν κάποια στιγμή και αυτοί την κουτάλα) φωνάξτε κι εμένα...

+1

ηταν πολυ ξεκαθαρο πιστεψε με

Δεν φάνηκε από τα λεγόμενά σου όμως.

Όταν ο αυτός εννοεί εξέγερση, εσύ λες καθίστε στ' αυγά σας.

Δημοσ.
Όταν τα δικά σας αφεντικά κηρύξουν Ιερό Πόλεμο (ώστε να πάρουν κάποια στιγμή και αυτοί την κουτάλα) φωνάξτε κι εμένα...

επειδη δεν ειμαι υπαλληλακι αλλων

Δημοσ.
Η κύρια διαφορά είναι ότι για μένα μπορεί να φταίει ένας Τούρκος, ένας Αμερικάνος, ένας Εβραίος, ένας μαύρος, ένας λευκός, ένας Πακιστανός, ένας Έλληνας και πιο πολύ να φταίω εγώ. Από την άλλη για σας φταίνε, όλοι οι Τούρκοι, όλοι οι Αμερικάνοι, όλοι οι Εβραίοι, όλοι οι μαύροι, όλοι οι Πακιστανοί, όλοι οι Έλληνες και φυσικά ποτέ εσείς... Τέλος για μένα το spam σε αυτό το σημείο... Όταν τα δικά σας αφεντικά κηρύξουν Ιερό Πόλεμο (ώστε να πάρουν κάποια στιγμή και αυτοί την κουτάλα) φωνάξτε κι εμένα...

Νομιζω οτι κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Πως μπορεις εσυ ως πολιτης της Ελλαδας να ζητας διεθνη πιεση ενω η χωρα σου ειναι το προπυργιο του Ισραηλ? Βαλε τα αρχικα με τους κυβερνοντες εδω, ριξτους, ανεβασε Ελληνες οπως εσυ και μετα εχεις καθε δικαιωμα να φωναζεις.

Δημοσ.

digital ship gr http://digitalship.shiptogaza.gr/

digital ship http://www.afterdowningstreet.org/

mega http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17572&subid=2&pubid=7982753

(δεν καταλαβαίνω γιατί δίνετε σημασία στους @fearwhatnow kai @tzizzz, η είδηση είναι σοβαρή και νομίζω ότι φέρει και τον ανάλογο σεβασμό)

Δημοσ.

χαχα καλο το ανεκδοτο!

τουρκοι-ισραηλινοι ειναι τα καλυτερα φιλαρακια, μην καθεσε και πιστευεις τα "ΔΗΘΕΝ" νευριασμενα τηλεφωνηματα απο τουρκια προς τα εβραιακια. για τα ματια του κοσμου ολα. χεστηκε η τουρκικη κυβερνηση για τους ακτιβιστες - τουρκους και μη -

Ενισχύεται η συνεργασία Ισραήλ - Τουρκίας στη Μέση Ανατολή

Διευρύνεται η συνεργασία Ισραήλ-Τουρκίας

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΗΠΑ - Ισραήλ - Τουρκία προκαλούν στο Αιγαίο

τα εβραιακια ελεγχουν τις παγκοσμιες οικονομιες, ελεγχουν κυβερνησεις κτλ κτλ. φατε τους στην μαπα τωρα και τσιμουδια.

για κλαμματα μεγαλε..για κλαμματα..ξεχασες να παραπεμψεις και στον λιακο.υποψιαζομαι δακτυλο απο το Α του Κενταυρου...

Δημοσ.
Χ....κα για την χαμας και την προπαγανδα τους. εχουμε δικα μας προβληματα. πηγαινετε προς ισραηλ να εξεγερθειτε
-2

Γενικως χ.... ες δηλαδη.

Δημοσ.

Από το Α, το Β, απ' όπου και να 'ναι ο δάκτυλος, δεν παύει να είναι δάκτυλος.

Ένυγουαίη λοιπόν, η συγκεκριμένη πράξη έγινε σε διεθνή ύδατα, θεωρείται (λογικό) εγκληματική πράξη, και συγκεκριμένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Περισσότερα: Hostis humani generis

Με λίγα λόγια, αν και εφόσον κάποιοι το επιδιώξουν, αυτή τη στιγμή μπορεί να ξεκινήσει ένα πανέμορφο (ΝΟΤ) πανηγύρι...

Έτσι το καταλαβαίνω εγώ δλδ.

Δημοσ.

http://www.thepressproject.gr/

http://kanali.wordpress.com/tag/ship-to-gaza/

Ακούστε το 1. Ηχητικό: 30/5 – 13.30: Ανταπόκριση του Άρη Χατζηστεφάνου από το τουρκικό Mavi Marmara για το The Press Project

tvxs

Συνέλευση και συγκέντρωση σήμερα και στη Θεσσαλονίκη

Η Συνέλευση της πρωτοβουλίας Ένα Καράβι για τη Γάζα στη Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας, καλει

Στις 3 σε συνέλευση στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Στις 6 σε συγκέντρωση στη Καμάρα.

ΑΘΗΝΑ

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, στις 7μμ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.

Δημοσ.

Ακουσα προ λιγου στο ΣΚΑΙ οτι ο ισραιλινος στρατος θα δημοσιευσει ενα βιντεο που φενεται οτι καποιος απο τους ακτιβιστες μαχαιρωνει εναν στρατιωτη και γι αυτο εγινε αυτο που εγινε.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που υποστηρίζουν οι ισραηλινοί είναι ότι τους επιτέθηκαν πρώτα οι ακτιβιστές, με μαχαίρια και τσεκούρια. Πολύ braveheart ρε παιδί μου.

Λίγο γελοία σαν δικαιολογία για να ανοίξεις πυρ, και όχι για να αφοπλίσεις, αλλά για να σκοτώσεις.

Δημοσ.
Βασικά αυτό που υποστηρίζουν οι ισραηλινοί είναι ότι τους επιτέθηκαν πρώτα οι ακτιβιστές, με μαχαίρια και τσεκούρια. Πολύ braveheart ρε παιδί μου.

Λίγο γελοία σαν δικαιολογία για να ανοίξεις πυρ, και όχι για να αφοπλίσεις, αλλά για να σκοτώσεις.

γελοια δε λες τπτ..ακομα κι αν ισχυει μοιαζει με την δικαιολογια δολοφονου- Κορκονεα..Μας εκαναν ΕΠΙΘΕΣΗ 15χρονοι με μπουκαλακια γκαζοζας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...