Emilie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παραθέτω ένα απόσπασμα (λίγο άσχετο με την παραπάνω συζήτηση αλλά σχετικό με το θέμα του thread) από το blog του άρη χατζηστεφάνου, δημοσιογράφος στο σκάι που επέβαινε στο mavi marmara, για τους φοβερούς τούρκους πράκτορες. Στο μεσοδιάστημα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε και μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του τουρκικού επιβατικού που σε λίγες ώρες θα μετατρεπόταν σε κόλαση. Ένα τραπέζι πινγκ πονγκ υποδεχόταν όσους επιβιβάζονταν στο πλοίο με φουσκωτό από την πλαϊνή πόρτα. Η είσοδος απαιτούσε εξονυχιστικό έλεγχο που θύμιζε προθάλαμο αεροδρομίου. Ανιχνευτές μετάλλου και πλήρης σωματικός έλεγχος εξασφάλιζαν ότι δεν θα βρεθεί στο πλοίο ούτε ένας σουγιάς που θα μπορούσε να ενοχοποιήσει τα μέλη της αποστολής. Άδικος κόπος, ο ισραηλινός μηχανισμός προπαγάνδας σε συνδυασμό με κυπριακά μέσα ενημέρωσης και εθνικιστικούς κύκλους στην Αθήνα θα μιλούσαν για «οπλοστάσιο» των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με το οποίο οι ακτιβιστές επιτέθηκαν στις φιλήσυχους και «ελαφρά οπλισμένους» ισραηλινούς στρατιώτες που έτυχε να περνάνε από την περιοχή με μαχητικά ελικόπτερα. Τι κρίμα που, παρά τις ενδελεχείς έρευνες της εφημερίδας μας, δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε τους πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Εκτός αν η αφρόκρεμα της κεμαλικής υπηρεσίας επιβιβάστηκε μεταμφιεσμένη σε γυναίκες με μουσουλμανικές μαντίλες. Ίσως πάλι, επικεφαλής της αποστολής να ήταν ο καλοκάγαθος κύριος που έψηνε κεμπάπ στο κατάστρωμα ή ακόμη και ο υπεύθυνος του Ιντερνετ που λίγες ώρες αργότερα θα ξεψυχούσε στην αγκαλιά των συντρόφων του με μια σφαίρα στο μέτωπο και την εγκεφαλική ουσία να χύνεται από το πίσω μέρος το κρανίου του. πλήρες άρθρο
nipoa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ναι το καταλαβαμε. καλοι ειρηνιστες φιλησυχοι Τουρκοι, κακοι σαπουνια τρομοκρατες δολοφονοι ισραηλινοι. μηπως περιμενες απο τον χατζηστεφανου να σου πει οτι υπηρχαν πρακτορες η αλλοι εντεταλμενοι στο πλοιο (ή σε αλλα πλοια?) φυσικα και οχι. ετσι λοιπον διαβασε το δακρυβρεχτο αρθρακι που εγραψε και βαριαναστεναξε με συμπονοια για τους νεκρους τουρκους. οπως καποιοι εδω μεσα (και mod) βριζουν τα σαπουνια, να πω και εγω οτι ειναι επιστευτα γελοιο να μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα και τρομοκρατια στην Γαζα απο τους ισραηλινους, ενω την ιδια ωρα αυτοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα με την Κυπρο. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ λοιπον! συνεχιστε να διαβαζετε την δακρυβρεχτη ιστορια του αμεροληπτου και αντικειμενικου χατζηστεφανου. οσο για τα τουρκακια τα ειδαμε για αλλη μια φορα, αφου φαγανε τις σφαλιαρες τους απο τους ισραηλινους και σκυψανε κεφαλι, ειπανε να το παιξουν μαγκες με τα F16 στο αιγαιο και χτες, για λαικη καταναλωση προς τον λαο της τουρκιας. γκλουπ
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ναι το καταλαβαμε. καλοι ειρηνιστες φιλησυχοι Τουρκοι, κακοι σαπουνια τρομοκρατες δολοφονοι ισραηλινοι. μηπως περιμενες απο τον χατζηστεφανου να σου πει οτι υπηρχαν πρακτορες η αλλοι εντεταλμενοι στο πλοιο (ή σε αλλα πλοια?) φυσικα και οχι. ετσι λοιπον διαβασε το δακρυβρεχτο αρθρακι που εγραψε και βαριαναστεναξε με συμπονοια για τους νεκρους τουρκους. οπως καποιοι εδω μεσα (και mod) βριζουν τα σαπουνια, να πω και εγω οτι ειναι επιστευτα γελοιο να μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα και τρομοκρατια στην Γαζα απο τους ισραηλινους, ενω την ιδια ωρα αυτοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα με την Κυπρο. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ λοιπον! συνεχιστε να διαβαζετε την δακρυβρεχτη ιστορια του αμεροληπτου και αντικειμενικου χατζηστεφανου. οσο για τα τουρκακια τα ειδαμε για αλλη μια φορα, αφου φαγανε τις σφαλιαρες τους απο τους ισραηλινους και σκυψανε κεφαλι, ειπανε να το παιξουν μαγκες με τα F16 στο αιγαιο και χτες, για λαικη καταναλωση προς τον λαο της τουρκιας. γκλουπ Καλος Τουρκος ο νεκρος Τουρκος.Το πιασαμε.Αρα το λογικο συμπερασμα ειναι "ασε τους Παλαιστινιους να πεθανουν επειδη ειναι οι Τουρκοι"κακοι"? Ο Χατζηστεφανου δεν ειναι αντικειμενικος.Δεκτο.Εσυ εισαι?
nipoa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 γιατι βαζεις λογια που δεν ειπα? με ειδες να γραφω "ασε τους Παλαιστινιους να πεθανουν" ? ενοειται οτι οι παλαιστινιοι πρεπει να εχουν συμπαρασταση. το θεμα ειναι οτι καποιοι καλυπτουν ολες τις κτηνωδιες, ολα τα εγκληματα και τους φονους των τουρκων.. επειδη εστειλαν καποιους πρακτορες να κανουν οτι εκαναν , χρησιμοποιωντας το "καραβανι" ως βιτρινα. και οπως ειπα πιο πανω. "ειναι επιστευτα γελοιο να μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα και τρομοκρατια στην Γαζα απο τους ισραηλινους, ενω την ιδια ωρα αυτοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα με την Κυπρο." οσο για τον χατζηστεφανου.. ναι πιστευω ειμαι πιο αντικειμενικος, γιατι εγω δεν πληρωνομαι για να τα γραφω και να περναω γραμμη τριτων
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 το θεμα ειναι οτι καποιοι καλυπτουν ολες τις κτηνωδιες, ολα τα εγκληματα και τους φονους των τουρκων.. επειδη εστειλαν καποιους πρακτορες να κανουν οτι εκαναν , χρησιμοποιωντας το "καραβανι" ως βιτρινα. Παμε ακομα μια φορα.ΕΣΤΩ οτι εχεις δικιο και ηταν ολοι οι Τουρκοι του marmara πρακτορες(αυτες τις πληροφοριες απορω πως τις γνωριζεις με τοση βεβαιοτητα.Οπλα παντως ουτε"φυτεμενα"δεν ειδαμε,αποδεικτικα στοιχεια οτι ηταν πρακτορες,εστω και πλαστα,παλι δεν ειδαμε.)Εκαναν κατι οι πρακτορες και ορμας και τους σκοτωνεις σε διεθνη υδατα?Με ποιο δικαιωμα? Και Ελληνες εσπασαν στο ξυλο οι Ισραηλινοι και ελληνικο πλοιο κατελαβαν σε διεθνη υδατα,θα πρεπε να τους σκοτωσουν για να ασχοληθουμε? "ειναι επιστευτα γελοιο να μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα και τρομοκρατια στην Γαζα απο τους ισραηλινους, ενω την ιδια ωρα αυτοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα με την Κυπρο." Αρα μ αυτη τη λογικη ας σκοτωναν κ αλλους Τουρκους? οσο για τον χατζηστεφανου.. ναι πιστευω ειμαι πιο αντικειμενικος, γιατι εγω δεν πληρωνομαι για να τα γραφω και να περναω γραμμη τριτων Για ανελυσε το το παραπανω.Ποιοι ειναι οι τριτοι και ποια η γραμμη και το κερδος του Χατζηστεφανου.Δεν χρειαζεται φανταζομαι να σου πω πως το Ισραηλ εχει παπαγαλακια σε ολο το ιντερνετ που πληρωνονται για προπαγανδα ετσι?Δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα,απλα στο αντιπαραθετω με το"δεν πληρωνομαι για να περναω γραμμη τριτων".
pournaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 γιατι βαζεις λογια που δεν ειπα? με ειδες να γραφω "ασε τους Παλαιστινιους να πεθανουν" ?ενοειται οτι οι παλαιστινιοι πρεπει να εχουν συμπαρασταση. το θεμα ειναι οτι καποιοι καλυπτουν ολες τις κτηνωδιες, ολα τα εγκληματα και τους φονους των τουρκων.. επειδη εστειλαν καποιους πρακτορες να κανουν οτι εκαναν , χρησιμοποιωντας το "καραβανι" ως βιτρινα. και οπως ειπα πιο πανω. "ειναι επιστευτα γελοιο να μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα και τρομοκρατια στην Γαζα απο τους ισραηλινους, ενω την ιδια ωρα αυτοι εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα με την Κυπρο." οσο για τον χατζηστεφανου.. ναι πιστευω ειμαι πιο αντικειμενικος, γιατι εγω δεν πληρωνομαι για να τα γραφω και να περναω γραμμη τριτων Αυτο δεν το γνωριζουμε, μια χαρα μπορει να πληρωνεσαι απο μια ομαδα ανθρωπων φιλικως προσκειμενων στο Ισραηλ, ωστε να περασεις οτι οι Τουρκοι ηταν πρακτορες.
Emilie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ενώ εμείς οι ελληναράδες που σεβόμαστε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες στα οριά μας, που μας σέρνει η Ε.Ε. συνεχώς στα δικαστήρια γι' αυτή την παραδειγματική μας πολιτική, που κάνουμε ασκήσεις με το ισραήλ και χρησιμοποιούνε τα λιμάνια μας για τους σκοπούς τους, που τους νομιμοποιούμε συνεχώς και δυσκολεύουμε οποιαδήποτε ανθρωπιστική αποστολή που έρχεται σε αντίθεση με αυτούς. Εμείς λοιπόν οι αμερόληπτοι, αδιάφθοροι ελληναράδες μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα και να κατηγορούμε τους άλλους!
nipoa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παμε ακομα μια φορα.ΕΣΤΩ οτι εχεις δικιο και ηταν ολοι οι Τουρκοι του marmara πρακτορες(αυτες τις πληροφοριες απορω πως τις γνωριζεις με τοση βεβαιοτητα.Οπλα παντως ουτε"φυτεμενα"δεν ειδαμε,αποδεικτικα στοιχεια οτι ηταν πρακτορες,εστω και πλαστα,παλι δεν ειδαμε.)Εκαναν κατι οι πρακτορες και ορμας και τους σκοτωνεις σε διεθνη υδατα?Με ποιο δικαιωμα? ρε φιλε δεν καταλαβαινεις που εστιαζω? τοσες φορες το εχω γραψει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να βλεπω τους τουρκους να φωναζουν για κατι που το εχουν κανει οι ιδιοι σε χιλιαδες Ελληνες και κυπριους. απο ποτε μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα? διαβαζωντας αναφορες και αρθρα εχω καταληξει σε καποια συμπερασματα. ειχα γραψει και παλιοτερα εδω σε αυτο το thread. πιστευω οτι οι τουρκοι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ σαν βιτρινα το καραβανι για την Γαζα.. μπορει απο οσους τουρκους να ηταν στα πλοια μονο4-5 να ηταν πρακτορες.. αλλα το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι πανε να προβληθουν με αυτη την ενεργεια ως οι σωτηρες των απανταχουν μουσουλμανων.. καλα κανεις δε το βλεπει αυτο? κανεις δεν καταλαβαινει τι μακροπροθεσμες επιπτωσεις μπορει να εχει? Αρα μ αυτη τη λογικη ας σκοτωναν κ αλλους Τουρκους? τουρκοι και ισραηλινοι μπορουν να εξαφανιστουν απο τον πλανητη? Δεν χρειαζεται φανταζομαι να σου πω πως το Ισραηλ εχει παπαγαλακια σε ολο το ιντερνετ που πληρωνονται για προπαγανδα ετσι?Δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα,απλα στο αντιπαραθετω με το"δεν πληρωνομαι για να περναω γραμμη τριτων". μαζι σου συμφωνω σε αυτο. παπαγαλακια υπαρχουν παντου. εγω χεστηκα για το ισραηλ, δολοφονοι και αυτοι, χεστηκα και για τους τουρκους.. δολοφονοι και αυτοι. ειμαι αντιθετος σε οτι εγινε σε διεθνη υδατα.. και το πιο πιθανο ειναι οτι οι περισσοτεροι τουρκοι που σκοτωθηκαν θα ηταν ασχετοι με αυτα που λεω εγω... αλλα ο σκοπος δεν παυει να ειναι σκοπος. τους ξερουμε τους τουρκους δε θα τους μαθουμε τωρα. στην αρχη του thread καποιοι ελεγαν οτι θα κλασουν μια μαντρα @@ στους ισραηλινους οι τουρκοι. οριστε αυτο εγινε. ολα σβηστηκαν και παμε στα επομενα ε? Ενώ εμείς οι ελληναράδες που σεβόμαστε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες στα οριά μας, που μας σέρνει η Ε.Ε. συνεχώς στα δικαστήρια γι' αυτή την παραδειγματική μας πολιτική, που κάνουμε ασκήσεις με το ισραήλ και χρησιμοποιούνε τα λιμάνια μας για τους σκοπούς τους, που τους νομιμοποιούμε συνεχώς και δυσκολεύουμε οποιαδήποτε ανθρωπιστική αποστολή που έρχεται σε αντίθεση με αυτούς. ναι εεις οι ελληναραδες οπως υποτιμιτικα το λες σεβομαστε τα ανθρωπινα δικαιωματα.. και οι gay κανουν παρελασεις.. και οι τρομοκρατες/δολοφονοι γραφουν αρθρα σε ιστοσελιδες και.. και.. συγκρινεις την φουτσα με τη βουρτσα? ασκησεις καναμε με το ισραηλ και μετα τα γεγονοτα τις ακυρωσαμε. ασκησεις εχουμε κανει και με τουρκους..και με αμερικανους και και και.. Εχεις πρωθυπουργο εβραιο, λες να μην χρησιμοποιουν πολιτικους και κυβερνηση αναλογα με τα συμφεροντα τους?
Emilie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 τους ξερουμε τους τουρκους δε θα τους μαθουμε τωρα. Όλους?Και τα 70 εκατ?wow!
nipoa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 βαζεις και τους αρμενιους σαν τουρκους? και τους κουρδους? και μην πουλας υφακι. ξερεις πολυ καλα τι εννοω με τη φραση αυτη. αν αυριο κυρηχτει πολεμος, αυτα τα "70" εκατομμυρια που λες θα βρεθουν εξω απο το σπιτι σου ακολουθωντας εντολες. ετσι πηγαινε και ετσι παει.
mangepsamin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ρε φιλε δεν καταλαβαινεις που εστιζω? τοσες φορες το εχω γραψει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να βλεπω τους τουρκους να φωναζουν για κατι που το εχουν κανει οι ιδιοι σε χιλιαδες Ελληνες και κυπριους. απο ποτε μιλανε οι τουρκοι για ανθρωπινα δικαιωματα? διαβαζωντας αναφορες και αρθρα εχω καταληξει σε καποια συμπερασματα. ειχα γραψει και παλιοτερα εδω σε αυτο το thread. πιστευω οτι οι τουρκοι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ σαν βιτρινα το καραβανι για την Γαζα.. μπορει απο οσους τουρκους να ηταν στα πλοια μονο4-5 να ηταν πρακτορες.. αλλα το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι πανε να προβληθουν με αυτη την ενεργεια ως οι σωτηες των απανταχουν μουσουλμανων.. καλα κανεις δε το βλεπει αυτο? κανεις δεν καταλαβαινει τι μακροπροθεσμες επιπτωσεις μπορει να εχει? τουρκοι και ισραηλινοι μπορουν να εξαφανιστουν απο τον πλανητη? μαζι σου συμφωνω σε αυτο. παπαγαλακια υπαρχουν παντου. εγω χεστηκα για το ισραηλ, δολοφονοι και αυτοι, χεστηκα και για τους τουρκους.. δολοφονοι και αυτοι. ειμαι αντιθετος σε οτι εγινε σε διεθνη υδατα.. και το πιο πιθανο ειναι οτι οι περισσοτεροι τουρκοι που σκοτωθηκαν θα ηταν ασχετοι με αυτα που λεω εγω... αλλα ο σκοπος δεν παυει να ειναι σκοπος. τους ξερουμε τους τουρκους δε θα τους μαθουμε τωρα. στην αρχη του thread καποιοι ελεγαν οτι θα κλασουν μια μαντρα @@ στους ισραηλινους οι τουρκοι. οριστε αυτο εγινε. ολα σβηστηκαν και παμε στα επομενα ε? ναι εεις οι ελληναραδες οπως υποτιμιτικα το λες σεβομαστε τα ανθρωπινα δικαιωματα.. και οι gay κανουν παρελασεις.. και.. και.. συγκρινεις την φουτσα με τη βουρτσα? ασκησεις καναμε με το ισραηλ και μετα τα γεγονοτα τις ακυρωσαμε. ασκησεις εχουμε κανει και με τουρκους..και με αμερικανους και και και.. Εχεις πρωθυπουργο εβραιο, λες να μην χρησιμοποιουν πολιτικους και κυβερνηση αναλογα με τα συμφεροντα τους? Μπορω να σε ρωτησω κατι; Tι πρεπει να κανουμε εμεις σαν κρατος,εμεις οι αγνοι που εχουμε στειλει τα παπαδοπαιδια μας στο Αφγανισταν και στην Σομαλια, και λαμβανουμε μερος σε σφαγες αμαχων; Tι προτεινεις αγαπητε;Nα κηρυξουμε πολεμο στην Τουρκια;
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τελικα ποσοι ηταν οι πρακτορες θα μου πεις?Και ποια η γραμμη των τριτων που περναει Χατζηστεφανου? και μην πουλας υφακι. ξερεις πολυ καλα τι εννοω με τη φραση αυτη. αν αυριο κυρηχτει πολεμος, αυτα τα "70" εκατομμυρια που λες θα βρεθουν εξω απο το σπιτι σου ακολουθωντας εντολες. ετσι πηγαινε και ετσι παει. Ναι,αμε.Οπως τα λες.Και τα 70 εξω θα ειναι.Δεν υπαρχει κανενας νοημων τουρκος. Αν σου πω πως μου θυμιζεις κατι καραβαναδες στο στρατο που μας βαζαν να δουμε βιντεο του Λιακοπουλου για να μορφωθουμε,θα προσβληθεις ή θα το παρεις τιμητικα?
slipknot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αυτό το "αν αύριο κηρυχτεί πόλεμος" παραμένει σταθερό επιχείρημα βλέπω. Δε σας μαθαίνουν κάνα καινούργιο; Και για πες ρε συ nipoa, λες ότι «αυτά τα "70" μύρια θα βρεθούν έξω από το σπίτι μου ακολουθώντας εντολές». Μερικές ερωτήσεις: -Θα συμμετέχουν όλοι οι Τούρκοι στην εκπλήρωση του σχεδίου αφάνισης της Ελλάδος; Και παιδιά και γυναίκες και παππούδες; -Πόσο γαμάτοι είναι οι Τούρκοι που μπορούν να αποβιβάσουν 70 μύρια μονομιάς σε ένα σημείο; -Πόσο μαλάκες είναι που θα τους στείλουν μόνο στο σπίτι μου; Αφού τότε θα κάνουμε αιφνιδιαστική επίθεση στην Τουρκία που θα είναι άδεια και θα την πάρουμε την Πόλη. Το έχω κάνει στο Age of Empires, πιάνει. -Τα ΟΥΚ δε θα σώσουν τους πολίτες σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο; Αν όχι, γιατί υπάρχουν;
nipoa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 δεν νομιζω οι ελληνικες δυναμεις που εχουν σταλει στο εξωτερικο να λαμβανουν μερος σε επιχειρησεις κτλ. ειναι συνηθως δυναμεις υποστηριξης και προληψης. εαν εχεις πληροφοριες οτι ελληνικες δυναμεις ελαβαν μερος σε σφαγες αμαχων πχ στην Σομαλια, να μας τις δειξεις εδω.. αλλιως να μην γραφεις τετοια πραγματα ετσι απλα για να γεμιζεις χωρο. πολεμο στην τουρκια δε μας παιρνει να κυρηξουμε. μπορουμε να το παιξουμε πιο εξυπνα. με την καταληλη εξωτερικη πολιτικη. με τους καταλληλους συμμαχους. και φυσικα με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που να μην ειναι ρομποτακια αλλων αλλα να εχουν εθνικη και πολιτικη βουληση. διαβαζω αυτα που γινονται στον εβρο και ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει ελληνικο κρατος να προστατεψει τον ελληνα πολιτη. απο εκει ξεκινανε ολα. απο την ανικανοτητα των πολιτικων Gi0 δεν ξερω ποσοι τουρκοι πρακτορες μπορει να βρισκονταν στο πλοιο. εκτιμηση εκανα.μπορεις να πεις οτι θες αρκει να μη με προσβαλει. εγω απλα σας λεω τις σκεψεις μου, δεν ειρωνευομαι σαν καποιους αλλους. ο χατζηστεφανου σαν δημοσιογραφος που ειναι και εχει "απηχηση" στο κοινο μπορει ανετα να τα παιρνει απο προσωπα που εχουν συμφεροντα η απο προσωπα που απλα αυτη ειναι η δουλεια τους στην Ελλαδα. να χρηματιζουν και να παραπληροφορουν. μηπως αμφιβαλεις οτι δεν γινεται αυτο? μηπως πιστευεις οτι η δημοσιογραφια στην χωρα μας δεν ειναι κατευθυνομενη?
Emilie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 βαζεις και τους αρμενιους σαν τουρκους? και τους κουρδους? και μην πουλας υφακι. ξερεις πολυ καλα τι εννοω με τη φραση αυτη. αν αυριο κυρηχτει πολεμος, αυτα τα "70" εκατομμυρια που λες θα βρεθουν εξω απο το σπιτι σου ακολουθωντας εντολες. ετσι πηγαινε και ετσι παει. Ότι να ναι!!!! Αυτή η μαστίχα για τους κακούς τούρκους είναι απίστευτη! Επειδή υπάρχουν άτομα σαν εσένα που νομίζουν ότι όλοι μας απειλούν και μας ζηλεύουν δίνουμε όλο τον προυπολογισμό σε εξοπλισμούς και είμαστε όπως είμαστε τώρα!!! Εσύ λοιπόν ποιους βάζεις σαν καθαρούς ελληνες?Τους μικρασιάτες?Τους καρακατσάνους?Τους βλάχους?Τους κύπριους?Τους κρητικούς?Τους πομάκους? Α! Και ξέχασα 400+ χρόνια τουρκοκρατία, κανένας τούρκος δεν πήγε με ελληνίδα και vice versa για να χαλάσει η συνταγή της επιτυχίας του καθαρού αρείου έλληναρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.