Προς το περιεχόμενο

Ρεσάλτο Ισραηλινών δυνάμεων στο καραβάνι αλληλεγγύης Free Gaza

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ηταν με την καμια 6 μυρια. Υπαρχουν ντοκιμαντερ σαν αυτο που παρεθεσα που κανουν λογο για ουτε 1 μυριο. Οχι οτι ειναι λιγο αλλα δεν ηταν "ολοκαυτωμα" γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους πεθαναν απο τις αρρωστιες, την πεινα και τις κακουχιες και οχι γιατι εκτελεστηκαν ή σαπουνοποιηθηκαν. Αυτο μου το ελεγε και ο παππους μου δηλαδη οτι ναι μεν πολλα γινοντουσαν αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν στο μεγεθος που τα παρουσιαζουν ορισμενοι (πανω σε αυτο το θεμα παντα).

Δημοσ.

Πλακα κανεις; Ασπρομαυρες φωτογραφιες και τετοια ποιοτητα; Αμα δε δω εγχρωμη 1600χ1200 δεν πιστευω τιποτε.

Δημοσ.

Να πω οτι ο παππους μου ηταν σε Γερμανικο στρατοπεδο τοτε σαν μηχανικος οχηματων και ενω οντως υπηρχε σαπουνοποιηση των "αχρηστων" ανθρωπων (αυτοι που δεν ειχαν καμια δεξιοτητα) ουδεποτε ειδε ή ακουσε κατι για "ολοκαυτωμα". Πριν πεθανει ακουγε για "ολοκαυτωμα" και ξυνιζε η μουρη του. Οχι οτι ο Χιτλερ ηταν καλος ανθρωπος (το αντιθετο μαλιστα) αλλα ειναι σαν να φορτωνεις σε εναν δολοφονο τα εγκληματα και ενα σωρο αλλων δολοφονων.

P.S. Οταν τελικα τελειωσε ο πολεμος και τον ξαναεστειλαν εδω στην Ελλαδα του εκαναν δωρο και ενα απο τα τζιπακια της εποχης το οποιο τρωει σκουρια στο σπιτι της γιαγιας μου στην αυλη της και εχει γινει πλεον κοτετσι.

E καλά ναι αν δεν τους κάνανε όλους Παπουτσάνης να μην το κάνουμε θέμα ε; :P

+Το δωράκι τζιπάκι σε άλλο είδος εργασίας με παραπέμπει αλλα δέν είναι επι του παρόντος

πιες: Ναι και γώ πιστεύω οτι σε πολλά θέματα υπάρχει υπερβολή. Όχι οτι δεν παίζει όμως "ένακαλοποσοστοκαύτωμα".

• Moderators
Δημοσ.
Αυτο μου το ελεγε και ο παππους μου δηλαδη οτι ναι μεν πολλα γινοντουσαν αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν στο μεγεθος που τα παρουσιαζουν ορισμενοι (πανω σε αυτο το θεμα παντα).

Xωρις ελλειψη σεβασμου στον παππου σου,γιατι ακριβως ειναι αξιοπιστη πηγη και δεν ειναι αξιοπιστη ο klain ας πουμε?

Δημοσ.

Εμένα πάλι, ο παππούς μου δούλευε στο Auschwitz και συγκεκριμένα στο Auschwitz II-Birkenau όπου και γινόταν το "καθάρισμα", καταλαβαίνετε... Μιλάμε λοιπόν για σοβαρό στρατόπεδο, με οργάνωση και πρόγραμμα, όχι δευτεροκλασάτα-τριτοκλασάτα αχούρια. Μου έχει πει λοιπόν ιστορίες και ξέρω. Ό,τι λέει ο Lucifer, συνέβη και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό.

Παππού Johann, να 'σαι καλά εκεί που είσαι και σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qULlwOPhRhQ[/ame]

Δημοσ.
E καλά ναι αν δεν τους κάνανε όλους Παπουτσάνης να μην το κάνουμε θέμα ε; :P

+Το δωράκι τζιπάκι σε άλλο είδος εργασίας με παραπέμπει αλλα δέν είναι επι του παρόντος

πιες: Ναι και γώ πιστεύω οτι σε πολλά θέματα υπάρχει υπερβολή. Όχι οτι δεν παίζει όμως "ένακαλοποσοστοκαύτωμα".

Δεν ειπα τιποτα παραπανω εκτος απο αυτα που μου ελεγε. Πολεμος ηταν, σιγουρα αποτροπαια ηταν καθημερινο φαινομενο.

Να σου πω τι μου ελεγε. Οταν τους πηραν απο εδω απο την Ελλαδα και τους εστειλαν πανω Γερμανια στο στρατοπεδο συγκεντρωσης ειχαν ενα στενο δωματιο που ειχε μια επιτροπη που περνουσε απο ελεγχο τους ανθρωπους (υγειονομικο) και τους ρωτουσε τι ξερανε να κανουνε. Αυτοι που δεν ηξεραν τιποτα τους πηγαιναν απο το πισω τουνελ οπου και οδηγουσε στο φουρνελο με μια πετσετουλα στο χερι και καλα οτι τους πηγαιναν για απολυμανση και μπανιο (αυτοι ηταν απο παντου μαζι και εβραιοι). Οι αλλοι που ειχαν καποιες δεξιοτητες πηγαιναν απο το μπροστα το τουνελ και αναλογα τους εδιναν οδηγιες για το ποια θα ειναι τα καθηκοντα τους απο εδω και περα. Ο παππους μου απλα ηταν ξυπνιος και την ψηλιαστηκε τη δουλεια απο πριν και ενω ηξερε να δουλευει με σιδερα και λαμαρινες ειπε και ενα ψεμα οτι ξερει να δουλευει και τορνο. Τελος παντων μου ειπε πολλες και μεγαλες ιστοριες. Με πηρε η λογοδιαροια και εμενα τωρα. Απλα θα μου επιτρεψετε να μην πιστευω σε "ολοκαυτωμα" με 6 μυρια θυματα εβραιους.

---------- Προσθήκη στις 11:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:31 ----------

Xωρις ελλειψη σεβασμου στον παππου σου,γιατι ακριβως ειναι αξιοπιστη πηγη και δεν ειναι αξιοπιστη ο klain ας πουμε?

Απλα γιατι υπαρχουν πολλα ντοκιμαντερ σαν αυτο που παρεθεσα που καπως "συμφωνουν" με αυτα που ελεγε και ο παππους μου. Δεν λεω να πιστεψεις εμενα ή τον παππου μου αλλα οι ιστοριες που μου ειπε ηταν πολλες και εχω τις ενστασεις μου για το πως παρουσιαζονται "ολοκαυτωματα" και λοιπα τωρα.

• Moderators
Δημοσ.

Απλα γιατι υπαρχουν πολλα ντοκιμαντερ σαν αυτο που παρεθεσα που καπως "συμφωνουν" με αυτα που ελεγε και ο παππους μου. Δεν λεω να πιστεψεις εμενα ή τον παππου μου αλλα οι ιστοριες που μου ειπε ηταν πολλες και εχω τις ενστασεις μου για το πως παρουσιαζονται "ολοκαυτωματα" και λοιπα τωρα.

Καταλαβαινεις φανταζομαι πως μπορω να επικαλεστω ακομα περισσοτερα ντοκυμαντερ και παππουδες φιλων για το συγκεκριμενο θεμα και στο τελος η καταληξη που θα εχουμε ειναι ενας penis size διαγωνισμος.

Δεν το δεχεσαι,δεκτη η αποψη σου.Εγω λεω ακριβως το αντιθετο.

Δημοσ.
Καταλαβαινεις φανταζομαι πως μπορω να επικαλεστω ακομα περισσοτερα ντοκυμαντερ και παππουδες φιλων για το συγκεκριμενο θεμα και στο τελος η καταληξη που θα εχουμε ειναι ενας penus size διαγωνισμος.

Δεν το δεχεσαι,δεκτη η αποψη σου.Εγω λεω ακριβως το αντιθετο.

Μα και εγω αυτο ειπα δεν ειπα κατι αλλο. Απλα με βαση αυτα που ειδα και ακουσα εχω τις ενστασεις μου καθαρα προσωπικα παντα. Ουτε ζητησα απο καποιον να με πιστεψει. Τη γνωμη μου για το θεμα και τους λογους που πιστευω σε αυτο παρεθεσα. Τιποτα παραπανω.

Δημοσ.
Πρώτα ο Στάλιν, μετά ο Χίτλερ, να δεις που και τον πούστη τον Τζέκινς Χαν τα λαμόγια οι ιστορικοί τον έφαγαν..
Σε αυτον τον πλανητη τελικα,ολα ειναι μια πλανη:lol::lol:
Δημοσ.

Yad Vassem!!Μια επισκεψη εκει κ φευγεις τρεμαμενος...Αξιζει για οποιον χτυπησει Ισραηλ στο μελλον

Δημοσ.

ikaruga, ωραία τα μπρος και τα πίσω τούνελ και μου έδωσες ιδέα τώρα για role playing, αλλά κόντρα στον παππού σου, πέρα των δημογραφικών ("Πόσοι εβραίοι λείπουν το 1945 σε σχέση με το 1933; 6 μύρια. Τυχαίο; Δε νομίζω") στέκει και τούτο το βλογημένο έγγραφο (καθώς και ένα άλλο μάτσο αναφορές, με εκείνη τη διάσημη της Βαλτικής που δεν έμεινε ούτε ένας ξερωγώ):

Heydrich-Endlosung.jpg

Endlösung der Judenfrage.

Πόσες εξαιρέσεις χωράει αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...