Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παπάρια τα λέει. Εκτός αν απευθύνεται σε πεντάχρονα και γεροντάκια που πιστεύουν πως η Τουρκία δρα βάσει ιδεολογίας ξέρω 'γω. Αυτή η καραμέλα με το εθνικό δίκαιο πρέπει να δώσει τη θέση της στο εθνικό συμφέρον, δε θα σοκαριστεί κανείς.
peacer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 These are the brave soldiers of Israel.. κοτοπουλακια without Their Guns.. http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.ihh.org.tr%2Fbunlar-mi-sizin-cesur-askerleriniz%2F&sl=tr&tl=el
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παράνοια! Δεν βγάζω νόημα! Αρχίσαμε να βάζουμε και φώτο από προπαγανδιστικά τουρκικά μέσα. Ο άλλος πάλι λέει ότι το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο στον Λίβανο... ότι να' ναι. Ναι και ο άξονας κέρδισε τον β'ππ... Αφού έχει ισραηλινές πινακίδες σε λέω
timekeeper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 α ρε Χιτλερ κατι ηξερες... Άστο αδερφέ, χοντρή η μακακία σου... Ο Χίτλερ φίλε μπορεί να καθάριζε εσένα και όλο σου το γένος επειδή ΝΟΜΙΖΕ ότι τον στραβοκοίταξες... Που κρύβεται η γνώση σε αυτό;;;
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 μπα υπερβολικος εισαι.το καταλαβαινω βεβαια, ακολουθεις το general consensus οπως εχει διαμορφωθει ολα αυτα τα χρονια.να δες ποσα -πλην- μπηκαν ηδη,τελειως μηχανικα και χωρις δευτερη σκεψη. θα πω κατι τελευταιο μια και δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο με το τοπικ: ειμαι της αποψης οτι μερικες φορες υπαρχει πραγματι φωτια πισω απο τον καπνο.και πιστευω οτι ολη αυτη η κατασταση με τους εβραιους ανηκει σε μια απο αυτες τις φορες,χωρις να αποκλειω και να κανω λαθος ομως.
liopyr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ναι, συγνώμη killik που δεν σκεφτήκαμε δευτερη φορά αν το ολοκαύτωμα ήταν αποτέλεσμα γνώσης.
htps Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παράνοια! Δεν βγάζω νόημα! Αρχίσαμε να βάζουμε και φώτο από προπαγανδιστικά τουρκικά μέσα. Ο άλλος πάλι λέει ότι το Ισραήλ έχασε τον πόλεμο στον Λίβανο... ότι να' ναι. Ναι και ο άξονας κέρδισε τον β'ππ... Αφού έχει ισραηλινές πινακίδες σε λέω Παπαρια!!Σιγα που το Ισραηλ κερδισε με ανεση κ σιγα την νικη εαν ηταν νικη το πατατρακουλο που επαθαν!!Ρομπα ξεγανωτη ηταν το 2006-7 το Ισραηλ μια σκια του ευατου του σε συγκριση με τον πολεμο του Yom kippur ---------- Προσθήκη στις 05:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:42 ---------- α ρε Χιτλερ κατι ηξερες... ελεος!!!Ban επι τοπου αν ημουν mod
pournaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ελεος!!!Ban επι τοπου αν ημουν mod Μονο ban; Εγω πιστευω και μια δεκαετη φυλακιση θα του ηταν οτι πρεπει...
htps Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μονο ban; Εγω πιστευω και μια δεκαετη φυλακιση θα του ηταν οτι πρεπει... Εγω παντως γιατι πιστευω οτι η αρνηση η η επικροτηση του ολοκαυτωματος πρεπει να ποινικοποιηθει?Στο Ισραηλ σιγουρα ισχυει αλλα νομιζω υπαρχει κ καποιο αναλογο κινημα κ στην Ευρωπη...κατι για Γαλλια ακουγα K επειδη εχω παει στο Υad Vashem προσφατα κ βγηκα απο εκει μεσα τρεμοντας ,το ελαχιστο που εχει να κανει η διεθνης κοινοτητα ειναι να σεβαστει την μνημη των πεσοστων κ να υπαρχει συμβολικος παραδειγματισμος οσων δημοσια αρνουνται η επικροτουν το ολοκαυτωμα!Αυτο φυσικα ειναι ασχετο με τα καφριλικια που κανει το Ισραηλ σημερα
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα είναι βλάκας. Το Ολοκαύτωμα συνέβη και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό.
htps Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα είναι βλάκας.Το Ολοκαύτωμα συνέβη και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Μια ομαδικη ροχαλα στην Lucifer τωρα
sugata Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Htps, μπορεί να μη σου αρέσει αυτό που είπε ο killik, αλλά αν ο αδέλφος ήταν μια φορά φασίστας, ε, και συ δεν πας πίσω.... Άκου εκεί ban επειδή είπε τη γνώμη του. Και σιγά τη γνώμη δηλαδή. Επειδή θεωρεί το Ισραήλ το μίασμα της ανθρωπότητας. Και εμάς μας θεωρούν τα λαμόγια της ανθρωπότητας. Και λοιπόν;
htps Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Htps, μπορεί να μη σου αρέσει αυτό που είπε ο killik, αλλά αν ο αδέλφος ήταν μια φορά φασίστας, ε, και συ δεν πας πίσω.... Άκου εκεί ban επειδή είπε τη γνώμη του. Και σιγά τη γνώμη δηλαδή. Επειδή θεωρεί το Ισραήλ το μίασμα της ανθρωπότητας. Και εμάς μας θεωρούν τα λαμόγια της ανθρωπότητας. Και λοιπόν; Αλλο το Ισραηλ κ αλλο το Ολοκαυτωμα,κ φυσικα αποκαλεσε με φασιστα η οτι θες αλλα το να προσβαλεις την μνημη εκατομμυριων νεκρων για μενα πρεπει να επισυρει τουλαχιστον ποινικες κυρωσεις οπουδηποτε στον ελευθερο κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.