tzizzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 timekeeper μαζι σου ειμαι συμφωνω αλλα μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοω. οπως εγραψα πιο πανω το ισραηλ εχει φτασει σε ενα τετοιο υπεροπτικο σημειο που ΔΕΝ δινει δεκαρα για την ΕΕ και την κατακραυγη. εχει ατομα σε ολους τους κολπους της ΕΕ και της αμερικης. θα του κλασουν μια μαντρα @@ κοινως. φυσικα και ειναι καλο να γινονται τετοιες κινησεις αλλα ειναι ματαιες. θα μπορουσε να οργανωθει κατι αλλο. οταν το ισραηλ βγαζει ανακοινωση που λεει οτι ΔΕΝ θα επιτρεψει σε κανενα πλοιο να περασει το εννοουν. τσαμπα πηγαν οι ανθρωποι ωραια, τους εμποδισαν, οκ σκοτωθηκαν 10 ατομα.. θα γινει κατι? θα αλλαξει κατι? εγω λεω οχι. τα ιδια και τα ιδια. θα παμε θα φωναξουμε και στην πρεσβεια τους και αυτο ηταν. να και η αντιδραση μας Ο Δρoύτσας δέχθηκε στο γραφείο του τον Ισραηλινό πρέσβη
timekeeper Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 timekeeper μαζι σου ειμαι συμφωνω αλλα μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοω. οπως εγραψα πιο πανω το ισραηλ εχει φτασει σε ενα τετοιο υπεροπτικο σημειο που ΔΕΝ δινει δεκαρα για την ΕΕ και την κατακραυγη. εχει ατομα σε ολους τους κολπους της ΕΕ και της αμερικης. θα του κλασουν μια μαντρα @@ κοινως. φυσικα και ειναι καλο να γινονται τετοιες κινησεις αλλα ειναι ματαιες. θα μπορουσε να οργανωθει κατι αλλο. οταν το ισραηλ βγαζει ανακοινωση που λεει οτι ΔΕΝ θα επιτρεψει σε κανενα πλοιο να περασει το εννοουν. τσαμπα πηγαν οι ανθρωποι ωραια, τους εμποδισαν, οκ σκοτωθηκαν 10 ατομα.. θα γινει κατι? θα αλλαξει κατι? εγω λεω οχι. τα ιδια και τα ιδια. θα παμε θα φωναξουμε και στην πρεσβεια τους και αυτο ηταν. Όταν ακούω ότι η υπεροψία και η κακία και η εκμετάλλευση και η καλοσύνη και... και... και... είναι στο DNA ολόκληρων εθνών ή κρατών, κάτι παθαίνω... Γιατί αυτοί που τα υποστηρίζουν, αφήνουν να εννοηθεί ότι το μόνο που θέλουν είναι να γίνουν χαλίφιδες στη θέση του χαλίφη... Πάρε μια κεφαλή τότε και αμόλα την πριν το κάνουν αυτοί. Αλλά μετά μην μου μιλάς για πρακτικές τύπου Ισραήλ, ΗΠΑ κτλ που κάνουν προληπτικούς πολέμους, γιατί τότε το μόνο που σε διαχωρίζει από αυτούς τους τύπους είναι όχι η ιδεολογία, αλλά ότι γεννήθηκες στο από κει στρατόπεδο.
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Βλεπω πειραζουν πολυ οι αληθειες που λεει ο tzizzz.Αντε κατεβειτε τωρα εξω απο τις πρεσβειες.Χε....κε η φοραδα στο αλωνι.Τοσο καιρο γιατι δεν κατεβαινετε να ζητησετε την παραδοση της Ελλαδας σε ελληνικα χερια?Η Τουρκοι ειναι μαστορες στην διπλωματια αιωνες τωρα.Δεν τους καιγεται καρφι για ακτιβιστες, ανθρωπιστικες βοηθειες και τα συναφη.Για τους τουκους πολιτικους ανθρωπιστικη βοηθεια θεωρειται ο αφανισμος "απειλων". Timekeeper, και τι εγινε που ειναι πραξη πειρατιας?Θα τα βαλει κανεις με Αμερικανους, Ισραηλινους και Τουρκους?Που ζεις εσυ?Εχεις δει ποιος κυβερναει την δικη σου χωρα?
timekeeper Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Βλεπω πειραζουν πολυ οι αληθειες που λεει ο tzizzz.Αντε κατεβειτε τωρα εξω απο τις πρεσβειες.Χε....κε η φοραδα στο αλωνι.Τοσο καιρο γιατι δεν κατεβαινετε να ζητησετε την παραδοση της Ελλαδας σε ελληνικα χερια?Η Τουρκοι ειναι μαστορες στην διπλωματια αιωνες τωρα.Δεν τους καιγεται καρφι για ακτιβιστες, ανθρωπιστικες βοηθειες και τα συναφη.Για τους τουκους πολιτικους ανθρωπιστικη βοηθεια θεωρειται ο αφανισμος "απειλων".Timekeeper, και τι εγινε που ειναι πραξη πειρατιας?Θα τα βαλει κανεις με Αμερικανους, Ισραηλινους και Τουρκους?Που ζεις εσυ?Εχεις δει ποιος κυβερναει την δικη σου χωρα? Τι προτείνεις λοιπόν φίλε μου;
tzizzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 οκ το καλυψαμε και αυτο το θεμα. εγω μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας γενικα. αυτα τα 2 πραγματα ειχα να πω και τα ειπα. συνεχιστε το μοιρολοι ελευθερα. μαρεσει που θυμαστε τους παλαιστινιους μια φορα στα 5 χρονια και στελνουν καποιοι 3-4 καραβακια! η μονη διεξοδος ειναι η διπλωματικη. μπορει και εκει να υπερτερουν αλλα ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ, τοτε κατι μπορει να γινει. και οταν λεμε συνεχης ΕΝΟΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗΣ και οχι τα παραπανω. ---------- Προσθήκη στις 11:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ---------- Βλεπω πειραζουν πολυ οι αληθειες που λεει ο tzizzz.Αντε κατεβειτε τωρα εξω απο τις πρεσβειες.Χε....κε η φοραδα στο αλωνι.Τοσο καιρο γιατι δεν κατεβαινετε να ζητησετε την παραδοση της Ελλαδας σε ελληνικα χερια? Οι Τουρκοι ειναι μαστορες στην διπλωματια αιωνες τωρα.Δεν τους καιγεται καρφι για ακτιβιστες, ανθρωπιστικες βοηθειες και τα συναφη.Για τους τουκους πολιτικους ανθρωπιστικη βοηθεια θεωρειται ο αφανισμος "απειλων".Timekeeper, και τι εγινε που ειναι πραξη πειρατιας?Θα τα βαλει κανεις με Αμερικανους, Ισραηλινους και Τουρκους?Που ζεις εσυ?Εχεις δει ποιος κυβερναει την δικη σου χωρα? αυτα λεω και εγω ρε μαν τοση ωρα . ειναι η ψυχρη αληθεια. και που ειστε ακομα..
timekeeper Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 οκ το καλυψαμε και αυτο το θεμα. εγω μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας γενικα. αυτα τα 2 πραγματα ειχα να πω και τα ειπα. συνεχιστε το μοιρολοι ελευθερα. μαρεσει που θυμαστε τους παλαιστινιους μια φορα στα 5 χρονια και στελνουν καποιοι 3-4 καραβακια! η μονη διεξοδος ειναι η διπλωματικη. μπορει και εκει να υπερτερουν αλλα ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ, τοτε κατι μπορει να γινει. και οταν λεμε συνεχης ΕΝΟΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗΣ και οχι τα παραπανω. Πλάκα κάνεις ρε φίλε; Εδώ η σφραγίδα σου είναι η αρβύλα που πατάει τους "αντίθετους"! Μην εκτίθεστε έτσι μερικοί, υπάρχουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν λίγο περισσότερα από το υπέρ-απλουστευμένο ιδεολογικό φαστ φουντ που σας σερβίρουν οι "έχοντες τη γνώση".
tzizzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 οι αντιθετοι ειναι τα εγχωρια υπαλληλακια των εβραιων.. και δεν εχει να κανει με τα γεγονοτα που γραφω. ετσι ειναι η πραγματικοτητα.
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τι προτείνεις λοιπόν φίλε μου; Ειναι ολοφανερο τι προτεινω.Η καθαρση πρεπει πρωτα να ξεκινησει απο το εσωτερικο καθε χωρας και μετα να μιλαμε για Διεθνη πιεση, καραβακια γραφικων με πατατες και ρυζι και ποινες κατα χωρων που παραβιαζουν κανονες.Οταν εδω σε κυβερναει αυτος που εκανε την επιθεση εσυ μου μιλας παλι για βοηθειες και διεθνη κατακραυγη.Την χωρα σου ποτε θα την βοηθησεις??
timekeeper Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ειναι ολοφανερο τι προτεινω.Η καθαρση πρεπει πρωτα να ξεκινησει απο το εσωτερικο καθε χωρας και μετα να μιλαμε για Διεθνη πιεση, καραβακια γραφικων με πατατες και ρυζι και ποινες κατα χωρων που παραβιαζουν κανονες.Οταν εδω σε κυβερναει αυτος που εκανε την επιθεση εσυ μου μιλας παλι για βοηθειες και διεθνη κατακραυγη.Την χωρα σου ποτε θα την βοηθησεις?? Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι σε ρώτησα, σε ξαναρωτάω; Τι προτείνεις;
tzizzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι σε ρώτησα, σε ξαναρωτάω; Τι προτείνεις; Ειναι ολοφανερο τι προτεινω.Η καθαρση πρεπει πρωτα να ξεκινησει απο το εσωτερικο καθε χωρας και μετα να μιλαμε για Διεθνη πιεση, καραβακια γραφικων με πατατες και ρυζι και ποινες κατα χωρων που παραβιαζουν κανονες.Οταν εδω σε κυβερναει αυτος που εκανε την επιθεση εσυ μου μιλας παλι για βοηθειες και διεθνη κατακραυγη.Την χωρα σου ποτε θα την βοηθησεις?? ειναι ξεκαθαρα νομιζω
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Βλεπω πειραζουν πολυ οι αληθειες που λεει ο tzizzz.Αντε κατεβειτε τωρα εξω απο τις πρεσβειες.Χε....κε η φοραδα στο αλωνι.Τοσο καιρο γιατι δεν κατεβαινετε να ζητησετε την παραδοση της Ελλαδας σε ελληνικα χερια?Η Τουρκοι ειναι μαστορες στην διπλωματια αιωνες τωρα.Δεν τους καιγεται καρφι για ακτιβιστες, ανθρωπιστικες βοηθειες και τα συναφη.Για τους τουκους πολιτικους ανθρωπιστικη βοηθεια θεωρειται ο αφανισμος "απειλων".Timekeeper, και τι εγινε που ειναι πραξη πειρατιας?Θα τα βαλει κανεις με Αμερικανους, Ισραηλινους και Τουρκους?Που ζεις εσυ?Εχεις δει ποιος κυβερναει την δικη σου χωρα? Δηλαδή να κάτσουμε για να μας τον... κάτσουν. Το ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν μιλάνε για τις πορείες και τις διαδηλώσεις που γίνονται τόσο καιρό, δεν σημαίνουν πως έχουμε μείνει αμέτοχοι σχετικά με την Ελλάδα. οκ το καλυψαμε και αυτο το θεμα. εγω μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας γενικα. αυτα τα 2 πραγματα ειχα να πω και τα ειπα. συνεχιστε το μοιρολοι ελευθερα. μαρεσει που θυμαστε τους παλαιστινιους μια φορα στα 5 χρονια και στελνουν καποιοι 3-4 καραβακια! η μονη διεξοδος ειναι η διπλωματικη. μπορει και εκει να υπερτερουν αλλα ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ, τοτε κατι μπορει να γινει. και οταν λεμε συνεχης ΕΝΟΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗΣ και οχι τα παραπανω. ---------- Προσθήκη στις 11:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ---------- αυτα λεω και εγω ρε μαν τοση ωρα . ειναι η ψυχρη αληθεια. και που ειστε ακομα.. Έχεις μια άποψη συγκεχυμένη. Συμφωνείς να τα βάλουμε με το Ισραήλ, αλλά δεν θα πετύχουμε τίποτα. Σύμφωνα με τα άρθρα σου, το Ισραήλ είναι σύμμαχοι με την Τουρκία, οπότε ό,τι γίνεται στην Τουρκία είναι ψέμα. Δηλαδή οι Έλληνες που δεν έχουν κάνει τίποτα και είναι αμέτοχοι είναι καλύτεροι;
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι σε ρώτησα, σε ξαναρωτάω; Τι προτείνεις; "Εξεγερση" (οπως ζητησε και η Χαμας πριν λιγο) αλλα οχι εξω απο την Ισραηλινη πρεσβεια...
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ειναι ολοφανερο τι προτεινω.Η καθαρση πρεπει πρωτα να ξεκινησει απο το εσωτερικο καθε χωρας και μετα να μιλαμε για Διεθνη πιεση, καραβακια γραφικων με πατατες και ρυζι και ποινες κατα χωρων που παραβιαζουν κανονες.Οταν εδω σε κυβερναει αυτος που εκανε την επιθεση εσυ μου μιλας παλι για βοηθειες και διεθνη κατακραυγη.Την χωρα σου ποτε θα την βοηθησεις?? ειναι ξεκαθαρα νομιζω Δηλαδή να παρατήσουμε τους Παλαιστίνιους στην μοίρα τους και να ασχοληθούμε με τα δικά μας; ---------- Προσθήκη στις 11:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:40 ---------- "Εξεγερση" (οπως ζητησε και η Χαμας πριν λιγο) αλλα οχι εξω απο την Ισραηλινη πρεσβεια... Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;; Πως εννοείς την "Εξέγερση";;
tzizzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 "Εξεγερση" (οπως ζητησε και η Χαμας πριν λιγο) αλλα οχι εξω απο την Ισραηλινη πρεσβεια... Χ....κα για την χαμας και την προπαγανδα τους. εχουμε δικα μας προβληματα. πηγαινετε προς ισραηλ να εξεγερθειτε
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ειναι ολοφανερο τι προτεινω.Η καθαρση πρεπει πρωτα να ξεκινησει απο το εσωτερικο καθε χωρας και μετα να μιλαμε για Διεθνη πιεση, καραβακια γραφικων με πατατες και ρυζι και ποινες κατα χωρων που παραβιαζουν κανονες.Οταν εδω σε κυβερναει αυτος που εκανε την επιθεση εσυ μου μιλας παλι για βοηθειες και διεθνη κατακραυγη.Την χωρα σου ποτε θα την βοηθησεις?? ειναι ξεκαθαρα νομιζω "Εξεγερση" (οπως ζητησε και η Χαμας πριν λιγο) αλλα οχι εξω απο την Ισραηλινη πρεσβεια... Χ....κα για την χαμας και την προπαγανδα τους. εχουμε δικα μας προβληματα. πηγαινετε προς ισραηλ να εξεγερθειτε Τελικά δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.