grimpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 http://time2pill.tovmeod.com/ass/pics/index.html ---------- Προσθήκη στις 02:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:37 ---------- @!@!@!@; Τι μαλακίες θε μου.defencenet.gr
@@sos@@ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εσύ αιτιολογείς το ρεσάλτο βασιζόμενη στις αρχές του ιμπεριαλισμού.Εσύ δικαιολογείς την εξέγερση και τις όποιες απώλειες για μια καλύτερη κοινωνία. Εγώ αιτιολογώ την πτώση του μήλου βασιζόμενος στο νόμο της βαρύτητας της γης. Εγώ δικαιολογώ την ειρωνία σε περίπτωση αγύριστων κεφαλιών. Είδες πόσο διαφορετικές προσωπικότητες είμαστε; καλημέρα ...
htps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τα ζωα οι Ισραηλινοι.Για αντιποινα η Ελλαδα επρεπε ηδη να ειχε διακοψει διπλωματικες σχεσεις μαζι τους.Ηδη η Νικαραγουα αυτο εκανε χθες! Κ πολυ τους πεφτει που η Ελλαδα τους αναγνωρισε το 1990 μετα απο 40 χρονια που αρνουμασταν να τους αναγνωρισουμε.Ειμασταν η τελευταια χωρα στην Ευρωπη που τους αναγνωρισε κ ετσι επρεπε να ειχε μεινει μεχρι σημερα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η Ελλαδα σωνει κ καλα πρεπει να το παιζει φιλικη προς το Ισραηλ μονο κ μονο επειδη το Ισραηλ τυχανει να ειναι μια γειτονικη μας χωρα!Εχουν κανει τα χιλια μυρια κ εμεις μουγκα!Ελεος!! η αντιδραση της Ελλαδας επρεπε να ηταν πιο δυναμικη απο την ακυρωση μιας μονο ασκησης
guido Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 η ελλάδα αναγνώρισε κανονικά το κράτος του ισραήλ τότε τέλη '40s. το ότι δεν υπήρχαν πρεσβείες μέχρι το '90 δεν σημαίνει ότι δεν το είχε αναγνωρίσει.
htps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 πάντως εμένα μου έκανε εντύπωση η άμεση αντίδραση της Ελλάδας, με διακοπή της άσκησης και ακύρωση μιας ακόμα, κλπ. Συνήθως οι δικοί μας είναι πολύ φλώροι ακόμα και για για να διατυπώσουν άποψη, πόσο μάλλον για να αντιδράσουν, και ακόμα πιό πόσο μάλλον για να αντιδράσουν στους Οβραίους. Ύποπτο... Η Ελλαδα ηταν η μοναδικη μη Αραβικη/μουσουλμανικη χωρα η οποια για 40 χρονια δεν αναγνωριζε την υπαρξη του Ισραηλ..τωρα τελευταια κιοτεψαμε τοσο
guido Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Κ πολυ τους πεφτει που η Ελλαδα τους αναγνωρισε το 1990 μετα απο 40 χρονια που αρνουμασταν να τους αναγνωρισουμε.Ειμασταν η τελευταια χωρα στην Ευρωπη που τους αναγνωρισε κ ετσι επρεπε να ειχε μεινει μεχρι σημερα. η ελλάδα αναγνώρισε κανονικά το κράτος του ισραήλ τότε τέλη '40s. το ότι δεν υπήρχαν πρεσβείες και γενικά πλήρεις διπλωματικές σχέσεις μέχρι το '90 δεν σημαίνει ότι δεν το είχε αναγνωρίσει.
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 μονο κ μονο επειδη το Ισραηλ τυχανει να ειναι μια γειτονικη μας χωρα! Ε, όχι ακριβώς.
htps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 η ελλάδα αναγνώρισε κανονικά το κράτος του ισραήλ τότε τέλη '40s. το ότι δεν υπήρχαν πρεσβείες μέχρι το '90 δεν σημαίνει ότι δεν το είχε αναγνωρίσει. Η Ελλαδα απηχε απο την ψηφοφορια του ΟΗΕ για την αναγνωριση του Ισραηλ το 49.Η Ελλαδα αναγνωρισε επισημα το Ισραηλ τον Απριλιο του 1990 ---------- Προσθήκη στις 09:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ---------- Ε, όχι ακριβώς. Σιγα την αποσταση
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σιγα την αποσταση Θεωρείς δηλαδή ότι η Ελλάς ανέχεται το Ισραήλ απλά και μόνο για να μην υπάρχουν δυσαρεστημένοι γείτονες που θα κάνουν παρατηρήσεις; Και για να την παίζουν όλα τα παιδιά;
chaplin1981 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 να λειπουν τα αντισημιτικα σχολια.βρηκαν καποιοι αφορμη τωρα να κανουν κηρυγμα.χαλαρωστε λιγο και δειτε την ουσια του προβληματος.τα επιχειρηματα του τυπου "πριν 60 χρονια η ελλαδα δεν αναγνωρισε το κρατος του ισραηλ αλλα τωρα εχει καλες σχεσεις" ειναι εντελως αντιδιαλεκτικο και εχει πονηρους σκοπους. υ.γ. κανετε μπαμ εθνικια..μουχαχα
htps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Θεωρείς δηλαδή ότι η Ελλάς ανέχεται το Ισραήλ απλά και μόνο για να μην υπάρχουν δυσαρεστημένοι γείτονες που θα κάνουν παρατηρήσεις; Και για να την παίζουν όλα τα παιδιά; Θεωρω οτι η Ελλας στηνει κωλο στην Αμερικη γι αυτο ανεχεται το Ισραηλ κυριως.Μετα φυσικα ειναι κ τα νεα δογματα περι καλης γειτονιας κ δεν συμμαζευεται
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Όχι και "Δε συμμαζεύετε", τη γειτονιά μου εγώ τη θέλω καθαρή.
htps Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 να λειπουν τα αντισημιτικα σχολια.βρηκαν καποιοι αφορμη τωρα να κανουν κηρυγμα.χαλαρωστε λιγο και δειτε την ουσια του προβληματος.τα επιχειρηματα του τυπου "πριν 60 χρονια η ελλαδα δεν αναγνωρισε το κρατος του ισραηλ αλλα τωρα εχει καλες σχεσεις" ειναι εντελως αντιδιαλεκτικο και εχει πονηρους σκοπους. υ.γ. κανετε μπαμ εθνικια..μουχαχα Αντισημητικα?Εθνικια? Που εισαι ρε παππου να τους ακουσεις!Το ακουσα κ αυτο Παππου προς παππου κομμουνα φιλαρακι! Απλα εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου εντονα για την ανανδρη επιθεση του Ισραηλ εναντιων Ελληνων. Το οτι η Ελλαδα αναγνωρισε το Ισραηλ το 1990 φανταζομαι ηταν ιδιαιτερα φιλοσημιτικο ε??
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Που εισαι ρε παππου να τους ακουσεις!Το ακουσα κ αυτοΠαππου προς παππου κομμουνα φιλαρακι! Κυρ htps μου, κυρ htps μου που κι εγώ σε νόμιζα μαύρο και σε φυλαγόμουνα! Συνωμοτικά ε;
chaplin1981 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 απλα νομιζω οτι τα αιτια θα πρεπει να αναζητηθουν καπου αλλου και οχι επιφανειακα.ετσι βλεπουν τα πραγματα καποιοι στον ακροδεξιο χωρο.απλα καταδικες,αφορισμους χωρις επιχειρηματα ουσιας.απλα φωνασκουν.κατανοητη η δυσσαρεσκεια σου. υ.γ. αυτο το παππου προς παππου ακουγεται καπως..καταλαβαινεις νομιζω τι εννοω.νεο και σκεπτομενο παιδι εισαι.μακρυα απο δογματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.