Προς το περιεχόμενο

5970 η 480?

panos-mps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεος με το guru3d...κανει bam!

Η που@@ θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφινει

Εγω εβαλα ενα ATI DRIVER και πηρα 300% πανω...απο τα πολλα fps πηγε να πεταξει το PC!:lol::lol::lol:

Σοβαρευτειτε με την καθε ΤΑΤΙΑΝΑ στα site....

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελεος με το guru3d...κανει bam!

Η που@@ θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφινει

Εγω εβαλα ενα ATI DRIVER και πηρα 300% πανω...

το guru κανει μπαμ??οκ εσυ ξερεις καλυτερα που εισαι χωμενος μεσα στα παιχνιδια ε?:P

ΥΓτοσα πολλα που ποιανει γιατι δεν την εχεις βαλει στο hwbot να παρουμε κανενα βαθμο οι ελληνες

Δημοσ.
και εγώ έβαλα ένα driver και πήρα 1000000% πάνω...

cool story bro

Κατσε τωρα κατεβαζω τον 11.2345 version catalyst...1.000.000.000.000% και σκεψου οτι τοσο δινει μονο ο ενας πυρηνας την 5970. Αρα προσθεσε και αλλο τοσο να εισαι μεσα!!!

Δημοσ.
το guru κανει μπαμ??οκ εσυ ξερεις καλυτερα που εισαι χωμενος μεσα στα παιχνιδια ε?:P

ΥΓτοσα πολλα που ποιανει γιατι δεν την εχεις βαλει στο hwbot να παρουμε κανενα βαθμο οι ελληνες

sozz και εσυ αν εδινες 600ε για καρτα δεν θα ηθελες να πιστεψεις πως ισως βγει κατι καλυτερο......Λογικο πιστευω.

Δημοσ.

Η μονη χαζομαρα με το guru3d και τα sites γενικα ειναι οτι δεν κανουν αναβαθμιση τα FPS με τους καινουργιους drivers....

Π.χ αν δειτε το review της 5870 με τους πρωτους πρωτους drivers στο Crysis εχει 45 fps και τωρα με τους τελευταιους βγαζουν παλι 45.....Ε αυτο ειναι λιγο μ@λακια

Δημοσ.
sozz και εσυ αν εδινες 600ε για καρτα δεν θα ηθελες να πιστεψεις πως ισως βγει κατι καλυτερο......Λογικο πιστευω.

450 εδωσα ! Καιει 300 watt μετρημενα και ΣΚΟΤΩΝΕΙ !

Δηλαδη ρε φιλε να παρει το παλικαρι 480...Για μαμακες ψαχνεις! Επειδη εσυ πιστευεις τα απιστευτα...

Προσωπικα δοκιμαζω τα παντα και εχω αποψη για τα παντα!

Που σε 3ης 480 περασανε απο τα χερια μου ASUS...Πρωτη σειρα απο Πλαισιο...

Κατσε να διαβαζεις guru εσυ!!!

Δημοσ.

Εγώ έπαιξα το Metro2033 με μία 9800GTX, μου άρεσε τόσο πολύ που το ξανά έπαιξα αμέσως μετά από την αρχή ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας, επειδή είναι φοβερό παιχνίδι το ξανά τερμάτισα και τρίτη φορά, όλα αυτά σε DX9 με τα Phisix πολύ OFFFF (όπως λέει ο Πανούσης ΑβέρOFFFFF), πάει πέρασε η κάψα τώρα και να πάρω 480 ή 5870 σιγά μην το ξαναπαίξω :P, βγάλει δεν βγάλει η κάθε εταιρία drivers στα αυτά μου, πάμε για άλλα ποιο καινούρια.

Και επειδή πήρε το μάτι μου κάπου ότι το Metro2033 ευνοεί τις ΑΤΙ, αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για μεγάλη ήττα της Nvidia που σπονσοράρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι, η παρακάτω φωτογραφία από το site του παιχνιδιού, κάτω αριστερά σε θαλασσί πλαίσιο διακρίνετε εύκολα τα λογότυπο της Nvidia :P

picture.php?albumid=190&pictureid=676

Και από μένα μια 5850 είναι υπεραρκετή ;)

Δημοσ.
450 εδωσα ! Καιει 300 watt μετρημενα και ΣΚΟΤΩΝΕΙ !

Δηλαδη ρε φιλε να παρει το παλικαρι 480...Για μαμακες ψαχνεις! Επειδη εσυ πιστευεις τα απιστευτα...

Προσωπικα δοκιμαζω τα παντα και εχω αποψη για τα παντα!

Που σε 3ης 480 περασανε απο τα χερια μου ASUS...Πρωτη σειρα απο Πλαισιο...

Κατσε να διαβαζεις guru εσυ!!!

Ναι ωρε Τιτανα, το Πλαισιο θα σε εχει για δοκιμαστη καρτων τους....

Ποιος θεωρει μαμακες ποιους μαλλον κανει μπαμ....

Δημοσ.
Εγώ έπαιξα το Metro2033 με μία 9800GTX, μου άρεσε τόσο πολύ που το ξανά έπαιξα αμέσως μετά από την αρχή ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας, επειδή είναι φοβερό παιχνίδι το ξανά τερμάτισα και τρίτη φορά, όλα αυτά σε DX9 με τα Phisix πολύ OFFFF (όπως λέει ο Πανούσης ΑβέρOFFFFF), πάει πέρασε η κάψα τώρα και να πάρω 480 ή 5870 σιγά μην το ξαναπαίξω :P, βγάλει δεν βγάλει η κάθε εταιρία drivers στα αυτά μου, πάμε για άλλα ποιο καινούρια.

Και επειδή πήρε το μάτι μου κάπου ότι το Metro2033 ευνοεί τις ΑΤΙ, αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για μεγάλη ήττα της Nvidia που σπονσοράρισε το συγκεκριμένο παιχνίδι, η παρακάτω φωτογραφία από το site του παιχνιδιού, κάτω αριστερά σε θαλασσί πλαίσιο διακρίνετε εύκολα τα λογότυπο της Nvidia :P

picture.php?albumid=190&pictureid=676

Και από μένα μια 5850 είναι υπεραρκετή ;)

Η ΑΤΙ ειναι απο πισω μην σε ξεγελαει το λογοτυπο! :-D

Δημοσ.

Μιλατε και οι 2 για ενα παιχνιδι που ειναι ελεινα προγραμματισμενο, αυτο μιλαει απο μονο του πιστευω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...