Προς το περιεχόμενο

5970 η 480?

panos-mps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γω γι'αυτο σου λεω πως ξεφυγαμε/ατε/ες απο το θεμα. Ο ανθρωπος ρωταει τι να παρω ΤΩΡΑ και συ του λες οτι αν ωριμασουν οι οδηγοι και αν φυσιξει ουριος ανεμος... Και επειδη το συντομα ειναι πολυ σχετικο, ξαναλεω και κλεινω, παρε μια 5850, ανεβασε τις τα ρολογια σε επιπεδα 5870, γινεται ανετα, και εισαι κυριος.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη βασιστηκαμε σε τριτους και δεν μαρεσει θα κανω μετρησεις απο 5870 και GTX470 με τελευταιους οδηγους και θα ποσταρω σε λιγες μερες. Περιμενω να βγουν και οι καινουργιοι της σειρας 2χχχ για να το κανω και να ειμαι σωστος.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις κανα μήνα ακόμα η αν δεν σε επέιγει να δεις απο σεπτέμβριο που υπάρχουν φήμες οτι η nvidia θα βγάλει τις διπύρηνες κάρτες της και αναμένεται φυσικά και η απάντηση της ati.Επίσης πρέπει να σκεφτείς αν θες psysx οπώτε πας σε nvidia 470 ή 480 αλλιως κοιτάς σε Ati και 5870 απο εμένα αν θες την γνώμη μου.

Η 480 οσο αρχίζουν και ωριμάζουν οι drivers αρχίζει και δείχνει τα δόντια της και φυσικά ειναι η ταχύτερη μονοπύρηνη κάρτα αυτην την στιγμή

Δημοσ.

Καλά αυτό περι ωρίμασης drivers μεγάλη πατάτα. Όταν σκας τόσα λεφτά περιμένεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ας φτιάξουν σωστούς drivers και μετά ας κάνουν release τις κάρτες, αντί να βγάζουν κάθε μήνα καινούριες.

Και μετά κάθε αλλαγή στους drivers που επιφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Οταν πρωτοβγηκε η 5870 την εβαλα κοντρα με τους αρχικους της οδηγους με την GTX285. Οι διαφορες σε FPS ηταν σχετικα ελαχιστες.

3 μηνες μετα ξαναεκανα το ιδιο τεστ με 5 οδηγους μετα και μπορω να πω πως τοτε υπηρχαν αρκετα μεγαλες διαφορες.

Αυτο που λες ισχυει παντα και σε ολες τις καρτες. Αν βασιζομασταν μονο στις επιδοσεις με το launch καθε καρτας τοτε θα ειχαμε απογοητευτει.

Δημοσ.
Καλά αυτό περι ωρίμασης drivers μεγάλη πατάτα. Όταν σκας τόσα λεφτά περιμένεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ας φτιάξουν σωστούς drivers και μετά ας κάνουν release τις κάρτες, αντί να βγάζουν κάθε μήνα καινούριες.

Και μετά κάθε αλλαγή στους drivers που επιφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα καλοδεχούμενη.

ναι αλλα καθε τοσο βγαίνουν καινουρια παιχνιδια, τα οποια πρεπει να τα δουν για να σου βγαλουν νεους drivers και για αυτα. αν και βασικα πολλα παιχνιδια εχουν κοινες μηχανες γραφικων. παρολλου αυτα ομως εχουν αρκετες μετατροπες. και χάρις αυτες καθοντε οι προγραμματιστές και σπανε τα κεφαλια τους για καλλίτερες επιδώσεις αλλα και συμβατότητα στους περασμένους τιτλους.

Δημοσ.
Οταν πρωτοβγηκε η 5870 την εβαλα κοντρα με τους αρχικους της οδηγους με την GTX285. Οι διαφορες σε FPS ηταν σχετικα ελαχιστες.

3 μηνες μετα ξαναεκανα το ιδιο τεστ με 5 οδηγους μετα και μπορω να πω πως τοτε υπηρχαν αρκετα μεγαλες διαφορες.

Αυτο που λες ισχυει παντα και σε ολες τις καρτες. Αν βασιζομασταν μονο στις επιδοσεις με το launch καθε καρτας τοτε θα ειχαμε απογοητευτει.

Η καλη μερα φενεται απο το πρωι ......

Δημοσ.
θα μου προτεινετε μαρκα?

---------- Προσθήκη στις 08:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:44 ----------

για 5970 παντα

---------- Προσθήκη στις 08:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:46 ----------

οχι και τα 2 ειναι 1920x1080

αφού αποφάσισες για 5970 φίλος,πάρε την πιο φτηνή μάρκα.

αν και για μένα αν σε πρόλαβα πριν την αγορά,η 5850 είναι η καλύτερη λύση σήμερα.

Δημοσ.

Eγω εχω την sapphire 5970 oc edition...Απο τα χερια μου εχουν περασει 4ερης 5970 , 2χΑSUS και 2xSAPPHIRE τα ιδια ηταν ....

Απλα η asus εχει λιγο πιο χαλαρα timmings στις μνημες και ανεβαινουν λιγο παραπανω, κανενα 50αρι ΜΗΖ

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον επειδη βασιστηκαμε σε τριτους και δεν μαρεσει θα κανω μετρησεις απο 5870 και GTX470 με τελευταιους οδηγους και θα ποσταρω σε λιγες μερες. Περιμενω να βγουν και οι καινουργιοι της σειρας 2χχχ για να το κανω και να ειμαι σωστος.

το guru3d που postαραμε στις προηγούμενες σελίδες κάνει τα tests του με τους Forceware 257.15 beta

Δημοσ.

Γιαυτο περιμενω τους επομενους για να δω.

Και φυσικα για επισημη ενημερωση και οχι το Beta του Beta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...