Blondeamon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Προσπαθώ παιδιά αλλά όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω απο εδώ και πέρα θέλει εναν γραφίστα και εναν designer. Εγώ απλά έστησα το site και την δομή του. Αλλά και ο τυπάς που το ζήτησε δεν θέλει κάτι τρομερό, ειδικά αν σκεφτείς τι είχε τόσα χρόνια. Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερη δουλειά μπορώ με τα εργαλεία που έχω και η βοήθεια σας ήτανε πολύτιμη μέχρι τώρα. ---------------------------- Στο ζουμί: Σκέφτομαι να βγάλω εντελώς το άρθρο στο front page και να το αντικαταστήσω με 5-6 modules-κουτάκια σαν τα απο πάνω που να έχουν μέσα τα διαφορετικά προιόντα. Έτσι δεν θα χάνεται πολύτιμο μέρος της σελίδας σε ενα μακρόστενο καμπούρι που θα θέλει scroll down. Τι λέτε? πχ τις 6 φωτογραφιες που έχει το άρθρο να τις κάνω 6 κουτάκια με λίγο κείμενο που να έχει Read More επιλογή για να μπαίνει μέσα.
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 στο ζουμι Η φωτογραφία πάνω αριστερά και η κάτω δεξια είναι απάραδεκτες.έχω μπει 5-6 φορες στη σελίδα μόλις συνειδητοποίησα ότι το πάνω αριστερά είναι το logo της. Οι εν λόγω φωτογραφίες δεν δένουν καθόλου με την υπόλοιπη σελίδα Είναι απαράδεκτη σαν τακτική να πάρεις την φωτό που υπάρχει στην μπροσούρα και να την βάλεις για logo, ειδικά χωρίς να την περάσεις απο photoshop και να την κάνεις logo, κι όχι κάτι το κροπαρισμένο που βγάζει μάτι κιόλας Αν κρατήσεις την φωτογραφία κάτω δεξια της μπροσούρας, παίξε λίγο με το contrast στο photoshop. Έτσι όπως είναι τώρα μοιάζει σαν μπροσούρα του '80 Σχεδόν όλες οι φωτογραφίες στο image gallery είναι λαθος. Και λέω σχεδόν γιατι δεν τις είδα όλες, όσες είδα όμως είναι λάθος. Άλλες είναι τεράστιες (φαίνεται απο χιλιόμετρα), άλλες πολυ μικρές (πιξελιάζουν) και άλλες έχουν λάθος αναλογίες (ενώ είναι "όρθια" φωτό την έχεις βαλει να εμφανίζεται σταν "πλάγια" - οι αναλογίες πάνε περίπατο) Γενικά παρατηρώ σε όλη την σελίδα οι φωτό έχουν ένα θέμα. Κυρίως λόγω λάθος στο μέγεθος. Τις μικρές φωτό τείνεις να τις στρετσάρεις ενώ τις μεγάλες τείνεις να τις μαζεύεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι φωτό να χτυπάνε στο μάτι πολύ άσχημα Βγάλε από τον τίτλο της σελίδας το "Juxta - May 2010 Template Demo" Κατά την γνώμη μου το text size πάνω αριστερά δεν χρειάζεται καθόλου Εδώ παρατηρώ ότι θέλεις ένα μικρό padding-left στο ul της σελίδας σου αυτα... edit-συμβουλή: μην μπαίνεις στο τρυπάκι τί είχε και τί του έφτιαξες γιατί έτσι ούτε θα κάνεις καλή δουλειά, ούτε θα βελτιώνεσαι. Μπες στο τρυπάκι τι φτιάχνεις εσύ, σε σχέση με τον ανταγωνισμό του πελάτη σου
Blondeamon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 όχι οχι man, και η πανω αριστερα και η κατω δεξια ειναι εκει σαν δειγματα. Δεν θα μεινουν αυτες.Γενικα ο τυπάς χρειάζεται γραφίστα, εγω δεν ξέρω απο photoshop και ιimage editing για να κάτσω να το κάνω (και σίγουρα δε πληρώνομαι αρκετά για να κάνω ΚΑΙ αυτό) Γενικα το θεμα με τις εικόνες ναι είναι χάλια, μου έδωσε μακρόστενες εικόνες με τεράστια height και μικρa width και όλες σε διαφορετικά και ότι να ναι μεγέθη και εγώ έπρεπε να κάνω κάτι να τις σουλουπώσω ώστε να μην τα παίζει η σελίδα κάθε φορά που αλλάζει το image στο slideshow. (τις έκανα όλες resize 400x300) Έχεις καμιά συμβουλή για να διορθώσω αυτή τη κακοτεχνία?
Blondeamon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλύτερα τώρα παίδες? http://www.hydraulichammerhire.com/beta/test/ Το κείμενο πάνω δεξιά θα αντικατασταθεί με μια ωραία εικόνα με την ίδια πρόταση αλλά ψάχνω να βρώ κάποιον να μου το κάνει γιατί απο image editing πάσχω. Οποιοδήποτε σχόλιο καλοδεχούμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.